piatok 31. januára 2014

Prvé tohtoročné OUT NEWS

Máme tu posledný deň prvého mesiaca nového roku /au, znie to hrozne :)/ a takmer by som nestíhala spísať prvý tohtoročný OUT NEWS report. Pre tentokrát tu máme toho trošku viac a bez akýchkoľvek obkecávačiek poďme na vec! 
V mesiaci január u mňa padlo za vlasť toto:



Micelárke od Biodermy, krému na ruky Fresh Hydration od Avonu a balzamu na pery Yves Rocher sa venovať nebudem, tieto výrobky mám overené a platí, čo som o nich napísala už skôr. Sú to skrátka vecičky, ktoré milujem a na ktoré nedám dopustiť - obzvlášť v prípade micelárky a balzamu na pery.
Za prekvapenie roka 2013 som pár článkov dozadu označila kakaové telové maslo Balea a za týmto výrokom si stále stojím. Pôvodnú recenziu o ňom som spichla tu. Aj keď sa minulo tak rýchlo, že by ma niekto mohol podozrievať, či som si z neho náhodou v čase krízy potajme neujedala, stále ho považujem za skvelý výrobok a určite sa k nemu ešte vrátim.
Na sprcháč od Biodermy mám stále rovnaký názor, aký som vyslovila v recenzii. Fajn výrobok, ktorý ale vzhľadom k cene si už nekúpim. Na druhú stranu, teraz ho skúša moja mama, ktorá kožný problém má, tak snáď bude aj reakcia "druhej" strany a síce od človeka, ktorému je gél primárne určený - sama som veľmi zvedavá.
Hydratačný krém od La Roche-Posay bol pre mňa ďalším prekvapkom. Recenziu, písanú v záchvate prvotného nadšenia, nájdete tu. Hoci decembrové mrazy sa nejako nekonali, zopár mrazivých, veterných dní sme k dispozícii predsa len mali a ja som celý deň s nadšením otŕčala tvár, napatlanú vrstvou tohto krému, mrazivému vetrisku. Výsledok bol super - žiadne štípanie, žiadne začervenanie. Krém ma presvedčil natoľko, že som sa rozhodla v súboji s mojím obľúbeným biodermáckym Atodermom Nutritive vyhradiť mu prvenstvo pre rok 2013
Posledným výrobkom, spotrebovaným v tomto mesiaci, je u mňa limitovaná vianočná edícia telového mlieka s glycerínom od Avonu. Popravde, celkom nezaujímavý výrobok, ktorému som nepovažovala za potrebné  venovať samostatnú recenziu. Účinok priemerný, obal pôsobiaci lacno /toto Avonu ozaj nevyšlo!/, vôňa neidentifikovateľná... Ak sa mi niekto bude vyhrážať vyvraždením všetkých rodinných príslušníkov, ak si tento výrobok ešte raz nekúpim, potom možno porozmýšľam...

- claire - 



2 komentáre:

  1. To Balea telové kakaové maslo už musím vyskúšať. Vyzerá báječne a čítala som naň len chvály :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je ozaj skvelé... Neviem, či má Balea aj nejaké iné telové maslá - zatiaľ som videla len toto kakaové - ale ak sa nejaké objavia, určite vyskúšam všetky.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...