piatok 21. februára 2014

Ako som našla naozaj vyživujúci rúž / 3x sláva!/

Celkom netradične pokračujeme perami. Zdá sa, že táto téma ma asi nikdy neomrzí, tak verím, že ani vás, ctené moje čitateľky ;). A keďže už sa objavili nejaké "poptávky" na dekoratívku, poďme sa mrknúť na pery z trochu iného súdka.
Hoci masielka na pery od Astor valcovali kozmeticko - blogerský svet už nejaký ten čas, pomerne dlho som im odolávala. Dôvod bol vcelku vtipný. Tých cca 6 eur za "rúžobalzam" z drogérky sa mi zdalo dosť /jo, som lakomec!/, najmä, keď sa vám v kozmetickej taštičke povaľuje zopár takmer nevyužívaných rúžov, ale nakoniec som sa predsa len "premohla".

Masielka na pery podľa oficiálnej stránky Astor možno dostať v 13tich naozaj veľmi oku lahodiacich odtieňoch /princíp ich číslovania je pre mňa doteraz veľkou záhadou!/, v realite slovenských drogériek som však viac než 7 - 8 odtieňov pokope nikdy nevidela. 
Tu vstala z popola moja tradičná dilema - vybrať si jednu farbičku z ponuky /naozaj len JEDNU, viac nie!/. Po dlhých úvahách a pravidelných prechádzkach okolo Astor stojanov vo všetkých možných drogériách som sa nakoniec rozhodla pre nude odtieň č. 002 s pre mňa dosť nepríťažlivým názvom Loved Up.
Masielko som vám výnimočne nafotiť nestihla z jedného prozaického dôvodu - keď som ho kúpila, nemala som práve doma foťák a samozrejme čakať 24 hodín na to, kým výrobok v nepoužitom stave nafotím, to som ozaj nezvládla.
Preto som zasa "kradla" na nete :).

zdroj: www.magi-mania.de, odtieň 002 prvý zľava

























Recenzie neklamali. Okrem toho, že maslo má krásnu farbu, ktorá mi vyhovuje a myslím, že aj celkom sedí /tento odtieň je ale naozaj veľmi "nude", ostatné sú sýtejšie/, jeho kvalita je eňo - ňuňo. Maslo kĺže po perách jedna báseň, vďaka krémovej konzistencii pery hydratuje a vyživuje na jednotku - toto maslo je jediný rúžoidný produkt, pod ktorý nemusím používať balzam na pery! A to je u mojej rozmaznanej držky teda čo povedať.
Ako bonus masielko krásne vanilkovo vonia. Jediné, čo mu môžem vytknúť, je /ne/kvalita spracovania obalu. Obal v tvare pastelky je síce fajn, ale nenormálne rýchlo sa pri nosení v taške ošúcha! A to na mňa moc pozitívny dojem teda nevytvára.
Inak tento kauf rozhodne neľutujem, práve naopak - je dosť možné, že moju zbierku Astor Lip Butter-ov o počte 1 ks /slovom: jeden kus/ v budúcnosti rozšírim.
plusy:          hydratácia a vyživenie pier, krásne farby
mínusy:      kvalita potlače na obale

celkové hodnotenie: 10/10

update: Skvelé masielka od Astoru momentálne nájdete v tomto e-shope za fuckt výbornú cenu! :)

- claire -

7 komentárov:

  1. To ošúchanie obalu potvrdzujem aj ja...Môj odtieň je na obrázku piaty z ľava, názov si už nepamätám, lebo už ho mám dávnejšie a na obale už nie je po písmenkách ani stopy :-)
    Na na moje večne vysušené pery je lepší ako rúž, takže som s ním tiež spokojná...
    No a ešte pochvala, že je tu konečne aj niečo z dekoratívky!!! ;-P
    R.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som bola zdutá na to, že ten odtieň piaty z ľava nemali ani v jednom HC DM-ku :-/ tak som si kúpila ten, čo máš aj ty Claire :-D
    musím uznať, že je fakt dobrý.. včera som ho kúpila a hneď som ho aj odskúšala ;-) a furt si ho patlem na pery, už len pre tú fajnovú vôňu
    Domi ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite budeš spokojná, nepoznám asi nikoho, kto by nebol ;)...

      Odstrániť
  3. Velmi ma tvoj clanok zaujal obzvlast preto, ze mam vecne suche pery...no tu v UK sa take nieco absolutne neda zohnat teda aspon nie znacka Astor v mestecku kde sa nachadzam :( mas nejaky nahradny tip s podobnym ucinkom?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bohužiaľ ani veľmi nie... Toto maslo je pre mňa TOP a nenašla som zatiaľ nič lepšie ako toto. U nás nedostať všetky odtiene, najmä tie hnedé ma štvú...
      Ale dosť ľudí chváli Rimmel rúže, tak prípadne skús... To snáď v UK zoženieš ;).

      Odstrániť
    2. Rimmel tu je to je jasne len som zostala tak nadsena z tohoto... len to nikde neviem najst :( a ked som sa aj vypytovala, tak stale len balzamy klasicke ukazovali alebo take vazelinky ale take vonave, neviem u nas som, to nevidela mozno len ze som to tam nehladala ale nie je to presne to co som chcela...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...