utorok 18. marca 2014

Čo mi bol čert dlžný...

Tentokrát to bude expresne rýchle. Asi zavediem novú rubriku s názvom "Čo mi bol čert dlžný". Recenziu na šampón na vlasy som tu ešte nemala - zrejme ani tak skoro nebude - ale dnes som nemohla odolať. Pôvodne som plánovala tento šampón spomenúť v najbližšom OUT NEWS poste, keďže už odišiel do večných lovíšť, ale nakoniec som usúdila, že je natoľko výnimočný, že si zaslúži samostatný článok.
Toto je hviezda mojej dnešnej recenzie /foto opäť kradnutá, nemám doma foťák/:

zdroj: www.mama.mk.ua, šampón v strede




Žltý Gliss Kur som mala svojho času celkom rada, preto keď som uvidela jeho tyrkysovo - ligotavú verziu za ani nie 3 eurá, neodolala som. Jednoducho som naletela na farbu /nakoľko na zloženie sa naletieť naozaj nedalo!/.
V skratke: Šampón by mal byť určený na matné vlasy bez lesku, aspoň do prvého použitia tohto zázraku som bola presvedčená o správnosti chápania tejto informácie. Po použití tohto šampónu ale začínam pochybovať o vlastnom IQ - žeby tá informácia hovorila niečo o mojich vlasoch, ako budú vyzerať po použití šampónu?
No, prikloním sa k tejto druhej možnosti. Po prvom umytí som sa doslova zhrozila! Vlasy boli na dotyk naozaj drsné /Prečo? Veď šampón obsahuje silikóny!/ a mne neostalo nič iné, len skonštatovať, že tak matné vlasy po použití šampónu som ešte nemala! Trošku blbé od šampónu, po ktorom by sa mali vaše vlasy oslepujúco blýskať, nie?
Na počudovanie, šampón neskončil v koši, ale som ho poctivo doužívala /s rovnakou radosťou, s akou užívame antibiotiká/ a po čase sa mi jeho účinok zdal o niečo menej hrozný, avšak stále zlý. 
Asi budem musieť pobehať nejaké blogy a vyňuchať, čo na tento šampón hovoria iné beauty-blogerky. Pretože až sa mi veriť nechce, že môže byť tento výrobok taký zlý. Momentálne ale na to nemám najmenšiu chuť.
Považujem za nepotrebné vyjadriť sa, či by som si šampón ešte kúpila...

plusy:          pekný obal, vôňa
mínusy:      účinok, účinok a ešte neviemkoľkoráz účinok!

celkové hodnotenie: 3/10

- claire -

9 komentárov:

  1. A vieš, že som ho chcela kúpiť mame? Mala som v pláne jej kúpiť celú sadu a práve túto v tyrkysovom balení, lebo aj mne sa tyrkysová farba strašne páči. Ale sa mi to nepozdávalo, tak reku, že kašlem na to. No ešte dobre, že som odolala. Vďaka za upozornenie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D uff, keď si predstavím, že by som mala minúť celú sadu!!! Ale tak ktovie, aké sú tie ostatné výrobky v sade, skúšať ma to ale, pochopiteľne, príliš neláka ;)...

      Odstrániť
  2. Tak ten obal a farba naozaj lákajú, ale aj zľavy a reklama. No ale asi na ne zabudnem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naopak Deniska, kľudne vyskúšaj ;D Naozaj som zvedavá, čo by naň povedali iné baby - keď budem mať viac času, trochu pogúglim...

      Odstrániť
  3. Teraz som naň čítala oslňujúcu recenziu :D Vraj je to výborný šampón, ktorý zanecháva jemné vlasy. Hneď som si spomenula na tvoj článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D určite ten šampón dostala zadara!
      Ale nie, robím si nemiestne žarty :)... Svoj názor zmeniť nemôžem, keďže už som mala tú česť s týmto zázrakom. Ale nevylučujem, že niekomu vyhovovať môže, kozmetika je veľmi "zradná" v tomto.

      Odstrániť
  4. Teď tu tak namátkově pročítám, co jsi psala a recenzovala dřív a padl mi do oka tento článek a zrovna v kategorii co mi byl čert dlužný! "Cože?" jsem si řekla. Tady se asi potvrzuje to, že každému může sednout něco jiného. S tímhle šamponem jsem totiž docela spokojená. Zrovna ho používám a vlasy mám po umytí opravdu zářivější, vůně je velmi zvláštní, neobvyklá. Škoda, že Ti nesedl, ale to se tak bohužel někdy stane. Já dokonce uvažuji, že bych zkusila pořídit celou sadu. :-) Jenže s šampony na vlasy je to u mě tak, že když najdu nějaký vyhovující, tak stejně hledám dál, zda na mě někde nečeká ještě nějaký o fous lepší...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to máme podobné teda ;)...
      Tento šampón mi fakt brutálne nesadol... A je to divné, lebo napr ten žltý alebo ružový boli fajn...

      Odstrániť
  5. tiez som sa nechala zlakat krasnym obalom :D ale som velmi spokojna so sprejom na lesk vlasov z tejto serie. no ten sampon je naozaj hrozostrasny. vlasy mi po nom mastneli rychlostou svetla a neskutocne ma svrbela pokozka hlavy. po par pouzitiach sme si dali zbohom...

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...