štvrtok 13. marca 2014

IN NEWS marec alebo sľuby sa plniť musia! B-)

2 objednávky, 6 produktov /plus darček/, z toho 3 krémy na ruky... No jo, zaváňa to fetišizmom, ale keď ja som sama sebe sľúbila, že vyskúšam všetky Figs and Rouge vecičky... a sľuby sa plniť musia, obzvlášť tie, ktoré dáte sami sebe!


 
S prvou objednávkou na BioBeauty musel logicky prísť aj môj najmilovanejší telový peeling od Mineral Beauty System /asi bude nejaký ten update pôvodnej recenzie!/ a je to zároveň jediný výrobok, ktorý som naozaj potrebovala.
K môjmu marcovému finančnému zruinovaniu značne prispel masko - krém na oči a pery od Matis Paris - ale s pomerne čistým svedomím sa môžem tváriť, že som potrebovala aj ten! /bez smajlíka/
Zvyšné veci som, prirodzene, NEPOTREBOVALA, ale CHCELA - a to je prakticky to isté. Uznajte, že krémy na ruky Figs and Rouge vyzerajú na poličke v obývačke omnoho lepšie než akékoľvek vázičky, sošky, zarámované fotografie a podobné pracholapače.
Malý fotoreport časti mojej FR zbierky:








































Keď už sme pri krásnych kúskoch, neodolala som ani mini-verzii krému na ruky Panier des Sens s vôňou upokojujúcej levandule. /Pre každého, kto pracuje s ľuďmi tak intenzívne ako ja, jasný MUST HAVE!!! Stačí priložiť nakrémované ruky k nosu a tváriť sa, že tam nie ste B-)./






































Posledným kúskom /aspoň v to pevne verím a dúfam!/, ktorý tento mesiac rozšíri kozmetické rady v mojej domácnosti, je môj obľúbený Astor Lip Butter, tentokrát odtieň 008. Tento kúsok tak zväčší moju zbierku masiel na pery zn. Astor do závratného čísielka DVA! Tak isto sa vynasnažím donútiť sa do nejakého apdejtu pôvodného článku.
Ostatné recenzie čoskoro. /Len sa najskôr musím porátať s dračou matkou - a nie, neužila som žiadne opiáty!/

- claire -

2 komentáre:

  1. Ja to poznám tiež nakupujem formou toto potrebujem ... toto nie ... ale chcem to!!! :)) Skvelý výber, teraz budeš rozmaznávaná ako princezná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)... No, evidentne v tom nie sme samé! ;) Mňa rozmaznáva už len pohľad na tie vecičky :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...