piatok 28. marca 2014

OUT NEWS marec

Že ten čas neuveriteľne rýchlo letí! Máme tu opäť raz /takmer/ koniec mesiaca a s ním pravidelný OUT NEWS reportík. Btw, aj vám sa zdá, že toho míňam čím ďalej, tým viac? Na zemi to vyzeralo ako jeden veľký chaos, preto som tentokrát fotila "na stojáka"...



























Takže bez okolkov poďme na vec.
Vľavo v popredí dve hydratačné séra, neporovnateľné cenou i účinkom. Asi nemusím obšírnejšie vysvetľovať, ktoré je ktoré. Hydrabio Sérum je mojou stálicou, ktorá mi doma jednoducho nesmie chýbať, to od Balea je len takým slabým odvarom, keď vám plače peňaženka, ale vy bez hydratačného séra neprežijete ani jediné ráno. Keď na mňa príde presne takáto chvíľka, jeho kúpu nevylučujem!
Naopak, čo vylučujem ALE ŽE ÚPLNE, je kúpa veľmi pekného, ale u mňa veľmi nepodareného Gliss Kur šampónu, určeného pre lesk vlasov. Nielen, že sa vlasy po ňom maximálne NEleskli, ale boli tiež až nechutne drsné. Takže nie, toto naozaj nemusíte kupovať!!!
Telové mlieko SORAYA so zoštíhľujúcim a anti-celulitídnym účinkom poľskej výroby s ružovým korením presne tak, ako každé zostíhľujúce a anti-celulitídne "niečo" samozrejme NEfunguje. Kúpila som ho v Lidli, stálo 1,99 eura a veľmi pekný /zboku štíhly/ obal bol jediným dôvodom, prečo som ho pri pokladni vhodila do nákupného vozíka. A práve obal sa ukázal ako jediný zaujímavý fakt na tomto mliečku, takže sa tu s ním teraz stretávate prvý a s najväčšou pravdepodobnosťou aj posledný krát. Hydratačný účinok priemerný, vôňa celkom fajn, ale nabudúce zrejme odolám. 2 éčka sú predsa len trochu moc! B-)
Na limitku od Alverde, telové mlieko s vôňou levandule a pomarančového oleja, som bola nesmierne zvedavá. Moja skúsenosť hovorí - a aj škoda, že som svoje skúsenejšie JA nepočúvala - že Alverde telové mlieka sú na mňa trošku slabé. Nuž, vôňu levandule a pomarančov ja milujem, tak som si to mlieko jednoducho kúpiť musela.
Hm, levanduľa, pomaranče... No dobre, kdesi v nekonečnej diaľke možno cítim niečo, čo pri troche fantázie pripomenie fialovú rastlinku /pomaranč ani omylom nečakajte!/, ale naloženú v poriadnej porcii čistého alkoholu! By sa jeden bál, aby z toho "mliekovania sa" ešte ráno nenafúkal!
Neviem si pomôcť, ale ten alkoholový odér vo väčšine Alverde mliek a krémikov mi teda sakra vadí! Takže vyskúšala som, spotrebovala som, ale ďakujem, viac už neprosím.
Krémiky na ruky od Avonu, oba kvalitou veľmi fajn, čo sa týka vône, tam to už vidím na problém. Zatiaľ čo ružový mi vonia nádherne po ružiach /ale žiadna ťažká ružová aróma!/, nad červeným s parafínom som kvôli naozaj ťažkej, neidentifikovateľnej vôni občas vykrúcala nos. Kvalite ale nemôžem vyčítať nič, oba krémy naozaj dobré a výživné - a k tomu ružovému sa s kľudným svedomím kedykoľvek vrátim.
Anti-ageingová kúra od Alverde zaujala nielen mňa, ale aj vás - recenzia na ňu je zatiaľ najčítanejším článkom na blogu. Na rozdiel od telového mlieka, tu po alkohole niet ani stopy /alebo ho aspoň necítiť!/ a jediné, čo poteší vaše čuchové bunky, je krásna, prirodzená vôňa hrozna. Netvrdím, že mi kúra vyzmizíkovala všetky vrásky, ale rozhodne vidím zmenu k lepšiemu, pretože moja pleť vyzerá naozaj "živšie"... Kúra mi navyše môj citlivý ksichtík ani raz nepodráždila. Takže tento výrobok má odo mňa jednoznačné áno a naozaj rozmýšľam, že čoskoro sa budem opäť mordovať s otváraním ampulky :).
Aaaaaa, čo sa nám to tam ešte váľa? Nechcem zbytočne supľovať papagája, takže v skratke: môj najmilovanejší krém na nohy s ureou zn. Balea. Recenziu si môžete prečítať tu a toto práve je vec "na záver", ktorú naozaj POTREBUJETE! /len o tom možno ešte neviete ;)/.

- claire -

5 komentárov:

  1. Teeeeda, ale si toho zasa zlikvidovala :-)
    Z tej tvojej zbierky mám skúsenosť len s parafínovým "sobíkovým" krémom. Mám ho veľmi rada, to že má podivnú vôňu mi nejako nevadí, asi som si už zvykla a navyše ruky mám ďaleko od nosa, takže to ani necítiť, čo ale zbožňujem sú nádherne hebké ruky, čo mi po ňom zostanú, takže ja sa k nemu hocikedy a rada vrátim, keď budem mať možnosť...
    Pre mňa je SUPER! :-)
    R.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D A to som zistila, že som tam ešte dva sprcháče zabudla šupnúť! Neva, aj tak budú v samostatnej recenzii... :)
      Ten krém je naozaj dobrý, ale u mňa je dôležitá aj vôňa. Claire Clairmont má totiž ruky proklatě blízko pri nose!
      :D

      Odstrániť
  2. Super článok :) ... to hydrabio sérum od Biodermy mám rada, je naozaj super :) ostatné produkty som neskúšala, ale vďaka za názor na tento nový šampón, pokukovala som už po ňom, láka ma hlavne kvoli tomu že to je novinka a má krásny obal... ale po prečítaní článku už na neho ani nemrknem :D :) Ostanem radšej verná tomu môjmu šampónu a kondicionéru, ktoré som objavila len nedávno - novinka od Syoss ... vlásky si s nimi umývam už približne mesiac a som len a len spokojná ! :) :) a k dokonalosti na záver použijem už len zázračný olejček od Loreal Paris , ktorý si nanesiem na polosuché vlásky a mám o dokonalosť postarané !!! ;)

    S pozdravom Lienka - lieenka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, či ten link na Syoss šampón a kondicionér zobrazí, ale ak nie, a zaujímalo by ťa to, tak je to novinka Syoss - Keratin Hair Perfection šampón a taktiež aj kondicionér, a som s nimi maximaaaaaaaaalne spokojná !!!!! :)

      Odstrániť
    2. Ďakujem :) Booože, tie "čierne hlavy" budú mať zo mňa radosť! :DDD
      Linky nefungovali, tak som rada, že si napísala, moja slama na hlave by sa mu možno potešila tiež. Aj keď teraz si robím zálusk na tú vanilkovú Baleu - samozrejme kvôli vôni :)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...