utorok 15. apríla 2014

Čo mi bol čert dlžný PART TWO alebo oblievam, čo sa dá

Dnešný príspevok pár dní pred veľkonočnou šibačko-oblievačkou berte tak trochu s rezervou. Celý blogerský svet na Slovensku aj inde jasá nad odlakovačom z Lidla, ktorý účinkuje naozaj super a máte ho k "mání" za pár centíkov, napriek tomu ja si dovolím zaradiť ho dnes do rubriky "Čo mi bol čert dlžný" :). Dôvod? Toľko vychvaľované pumpičkové balenie.

Ale poďme pekne po poriadku od začiatku.
Toto je ON:

zdroj: www.molkan.se


Odlakovač je naozaj dobrý. Nebudem veľmi skúmať zloženie /pri odlakovačoch sa líši naozaj minimálne!/, ale fakt je, že odlakovač, ktorý by lepšie odlakovával, som ešte nemala.
Lak mizol z nechtov naozaj expresne rýchlo.
Jediné, čo mi trochu prekážalo, bolo pumpičkové balenie.
Vyzeralo nejako takto:

zdroj: www.kleopatra.ro
 
Fotky sú "kradnuté". Sorry, ale fakt by ma ani vo sne nenapadlo, že o tomto výrobku budem raz písať :).
Už som kedysi podobný odlakovač mala a hoci pumpička má svoj význam, nikdy som s ňou nebola úplne stotožnená - nejak som si nevedela ukočírovať množstvo odlakovača, ktoré sa mi dostalo na tampónik - raz to bolo priveľa, raz málo... Ale tak dobre, prispôsobím sa novinkám.
No. Aj som sa prispôsobila, akurát ten odlakovač sa neprispôsobil! :D Aké bolo moje prekvapenie /a aký bol môj slovník!!! :D/, keď som si o pár dní išla nechty opäť odlakovať!
Odlakovače mám vždy uložené na samom konci poličky v rohu, za všetkými tými kozmetickými serepetičkami, ktoré denno-denne používam. Keď ho vyťahujem, samozrejme ho musím trošičku aj nahnúť, aby zo skrinky neleteli aj ostatné výrobky, že...
No a aké bolo moje prekvapenie, keď sa mi z tej superuzatvorenej fľaštičky, poistenej pumpičkou a zaklapnutým vrchnáčikom začal liať odlakovač!
No nič. Preklínajúc pumpičkové balenie na večné veky, poutierala som si ten odlakovací klenot, policu v skrini a celý jej kozmetický obsah a v duchu ospravedlňovala /ešte stále preklínajúc/ vlastný nerozum, že som si pri poslednom odlakovávaní mohla nevšimnúť, že mi na pumpičke ostalo trochu odlakovača.
Prešlo ďalších pár dní a skrinka mi začala pekne smrdieť. Odlakovač, no... Asi bude múdrejšie skladovať ho niekde inde. Vrazila som ruku dozadu ponad všetky moje fľaštičky, tégliky a tubičky a - hádajte ČO!
No áno, situácia sa navlas zopakovala a všetky moje fľaštičky, tégliky a tubičky sa už zasa raz kúpali v odlakovači!
Tak toto už bolo na mňa naozaj priveľa. Preklínajúc pumpičkové balenie na večné veky PART TWO som chytila obyčajnú fľaštičku od starého, takmer minutého odlakovača a odlakovač z Lidla si pekne - krásne preliala do nej. 
Pekná polovica toho lidláckeho mi ostala v pôvodnom balení. Fľaštičku s pumpou /už žiadne ňu-ňu-ňu oslovenia ako že pumpička a tak!/ som teda starostlivo obalila mikroténovým vreckom a šupla pod lavicu na balkón. Nech si užíva čerstvého vzduchu, smraďoch.
No, áno - odlakovačová tragédia sa naozaj zopakovala aj po tretíkrát :). Tentokrát sa obeťou stala moja mama, ktorej sa fľaštičkou so "spätným chodom" podarilo pooblievať linoleum na balkóne.
3x a dosť. Viete, kam odlakovač poputoval.
Naozaj neviem, či som mala nejaké sci-fi balenie, ktoré sa vyznačovalo prehnanou odlakovacou samoiniciatívou. Nepredpokladám, že by všetky tie nadšené beauty-blogerky písali svoje ódy naň na klávesnici, pooblievanej odlakovačom. Takže?
Naozaj ma láka kúpiť ešte jedno balenie... Ale pre istotu si naň popredu nachystám pollitrovú fľašu od koly. Jeden totiž nikdy nevie! ;)

Tentokrát bez hodnotenia! ;)

- claire -

4 komentáre:

  1. Prosím ťa, za tú cenu by si chcela skvelý odlakovač a aj kvalitný obal s pumpičkou ? :) :) :)
    Musím vyskúšať - zase niečo nové v Lidli čo som si nevšimla. Ale po Tvojich skúsenostiach ho určite nedám dozadu :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď áno, máš recht :)))...
      A jj, nedávať dozadu!!!!!!!! :D

      Odstrániť
  2. akoze nie som skodoradostna,komedie s odlakovacom ti nezavidim,ale ten tvoj style pisania je uzasny a srandovny.....som sa fajne pobavila.a tiez ho asi vyskusam,akurat vcera som 1x odskusana ich sampon za euro a je ku podivu lepsi ako barsjaky drahy-reklamovany.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :D
      Šampón z Lidla som mala aj ja a môžem len súhlasiť, vyrovná sa akýmkoľvek šampónom z drogérky, a aj keď obsahoval silikóny, vlasy som mala fajn...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...