štvrtok 10. apríla 2014

Moja levanduľa do kabelky

Keďže opäť raz pociťujem absenciu recenzií na nejaký skvelý krémik na ruky, musíme to okamžite napraviť! ;)
Keď som sa chystala na svoju prvú objednávku od BioBeauty, Baška práve nahadzovala do ponuky nejaké novinky a ja som vedela, že samozrejme budem z tých noviniek určite niečo potrebovať. A moja kozmeticko-blogerská intuícia ma nesklamala.
Voľba padla na 30 ml minibalenie krému na ruky Panier des Sens s vôňou levandule - v tomto prípade to bola práve vôňa, čo ma nalákala. Ja ju cítim už z fotky! :)







































Čo musím vychváliť do nebies hneď na začiatok, je naozaj kráááásny retro obal. Toto ja naozaj môžem. Balenie, ktoré vyzerá ako hliníkové, ale hliníkové nie je, je naozaj dokonalé a keby sa jeho tvar vracal do pôvodnej polohy, vystavujem ho v obývačke ako dekoráciu. /Takto však môžem vyzdvihnúť aspoň to, že do tuby sa nedostáva zbytočný vzduch, čo je naozaaaaaaj dobrá vec./ Takže takto vyzerá krém teraz:



























Tuba je krémikom doslova narvaná, z čoho sa nesmierne teším - konečne niekto, kto nedá do obalu obsah tak do polovice!
Čo sa týka konzistencie... super! Krém pripomína veľmi hutnú penu:








































Tie z vás, ktoré nemusia výživnejšie krémy, asi ujúkať nebudú, ale tento krém je doslova a dopísmena IDEÁLNY na večerno-nočné zábaly do postele! Okrem toho, že ruky nádherne vyživí, jeho vôňa je do postele tak isto IDEÁLNA - s levanduľovými výparmi pri nose sa vám totiž bude zaspávať jedna radosť!
Ak vám mastnejšie krémy vyhovujú, smelo krémujte kdekoľvek a kedykoľvek, vaše labky vám budú za tento krémik len a len vďačné. 
No a mne asi teraz, pred "sezónou", neostane iné, len objednať plné balenie levanduľového krému na stôl do práce... Nakrémujem si ruky, založím pod bradu a celkom ne-ná-pad-ne budem absorbovať upokojujúcu vôňu levandule. Nech ma všetci majú radi.

plusy:          vôňa, účinok, konzistencia, obal
mínusy:      u mňa len cena - takmer 5 eur za 30 ml balenie je vcelku dosť - na druhú stranu, väčšie balenie sa vyplatí o niečo viac...

celkové hodnotenie: 10/10

- claire -

4 komentáre:

  1. Ten krém je skvelý !!!!
    Mám ho tiež a takisto mydlo. Najbližšie sa chystám ešte sprcháč (ale to len ako doplnok na spríjemnenie dní, pretože tá cena :().
    Vôňa je neuveriteľná a kvalita toho krému je naozaj TOP. Mám ho ako kabelkovú a plnú verziu :).
    Takisto aj ďalšie verzie krému tejto zančky sú úžasné - vyharla som na biobeuty.sk plnú verziu s ružou a tiež mám aj verbenu.
    jednoznačne, jeden z najleopších krémov na ruky spolu s Figs and Rouge.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemôžem inak, len súhlasiť ;). Len tá cena mi nedá spávať! :D

      Odstrániť
  2. Jani pri objednávke mysli aj na mna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kuriatko, vieš že na Teba ja myslím pri každej objednávke! ;D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...