piatok 11. apríla 2014

Sypem si popol na hlavu...

Presne takto a nijako inak tento článok nazvať nemôžem. A tentokrát hodím pokec na tému hydratačný krém, ktorý je aktuálne v akcii Bioderma 4 Everyone - Hydrabio Riche.




Hneď pre začiatok musím objasniť ten názov. Keď som sa prvý krát stretla s týmto krémom, bola treskúca zima a ja som vyzerala ako rajčina. Taká riadne vysušená a fľakatá. Zatiaľ, čo môj hlboko uctievaný Atoderm Nutritive /link nehádžem, nebudem už toľko trapošiť!/ bol na moju pleť ako hojivý balzam, Hydrabio Riche znamenal pre mňa čistú ranu pod pás. Sklamanieeeeee ako mraky! Krém sa mi na moju zimou podráždenú pleť zdal naozaj SLABÝ - PRESLABÝ /Toto má byť určené pre suchú pleť??? WTF???/ a OKREM TOHO - pod make-upom sa mi žmolil - a to ja ŽIADNEMU krému neodpúšťam už zo zásady. Takže u mňa celé zle!!!
Priznám sa, po rokoch - a najmä počas posledných mesiacov, odkedy blogujem - som na tento krémik myslela čím ďalej, tým viac. Naozaj bol až taký zlý? Ako som už spomínala, občas ma prepadala aj zákerná myšlienka kúpiť si krém len kvôli recenzii. Našťastie, zrealizovať svoj nápad som nestihla, keďže tento mesiac ma predbehla Bioderma, keď prišla s týmto skvelým výberom do B4E akcie.
V lekárni som si vypýtala rovno 2 kusy. Za 4 eurá sa to oplatí, no nie? :D Aj keď bude zlý! :D Ale bude aspoň poriadna recenzia! ;D
Dnes mi však poličku okupujú ďalšie 3 neotvorené balenia. No dobre, budú narodeninovým darčekom. Ale zámerne vyžiadaným! ;). A mne teda neostane iné, len urobiť to, o čom som sa zmienila v nadpise tejto recenzie.
Krém je určený pre veľmi dehydratovanú suchú až veľmi suchú pleť, napriek tomu jeho konzistencia je ľahučká ako pierko a nie je mastný. Majiteľky mastnej pleti by možno mohli trochu oponovať /ale, nakoniec, pre ne je určený Hydrabio Legére!/, ale ja si stojím za svojím názorom - mastný nie je! /Veď preto som ho aj prvýkrát ofrflala./
Obsah fľaštičky vyzerá takto:




















































... a takto krátko po dôkladnom rozotretí krému vyzerá moja labka :)


Takže naozaj nič extra mastné.
Čo sa týka telenovely "Hydrabio Riche a make-up"... No, mala som už aj lepšie podkladové krémy - občas sa premiestni na tvári niečo, čo nemá - ale ani zďaleka to nie je taká tragédia, ako to bolo pri mojej prvej skúsenosti! Toto si už teraz, po rokoch, vysvetľujem nevhodnou kombináciou krému a make-upu - viackrát som sa totiž presvedčila o tom, že nie každý krém je kompatibilný s každým make-upom!
No a teraz to najdôležitejšie - účinok.  Momentálne mám pleť v podstate bezproblémovú /závidieť nie je čo, prešla som si už asi všetkým! :)/ a jediné čo potrebujem, je naozaj dôsledná hydratácia. A túto podmienku krém spĺňa naozaj na jednotku! Keď sa nakrémujem večer, pleť je hydratovaná a chránená neviditeľnou vrstvičkou "hodvábu" ešte ráno.
Na zimu som si nie istá, či by mi Hydrabio krém stačil /na zimu som naozaj extrémna citlivka!/, ale na toto ročné obdobie a myslím, že aj na všetky ostatné je pre mňa ako stvorený.
Takže dúfam, že ste všetci pochopili, v čom bol problém s mojím prvým Hydrabio krémom a ja budem môcť prestať s tým sypaním! ;)

plusy:          hydratácia, konzistencia, pumpičkové balenie
mínusy:    cena /tá odporúčaná je takmer 22 eur, dostanete ho ale cca od 18/; vhodný, ale nie IDEÁLNY ako podklad pod make-up

celkové hodnotenie: 9,5/10

- claire -

4 komentáre:

  1. Nuž, tiež mám dva, pre moje dcéry.
    Ja som klasicky verná LÓreal Laser Renew a teraz keď vykúka slniečko, začínam na deň s Biodermou s faktorom 40 kvôli pigmentovým škvrnám.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Loreale som kedysi frčala aj ja, ale potom som musela presedlať na lekárenskú kozmetiku...

      Odstrániť
  2. Wow! Super článok a ďakujem za záchranu, aby som vedela aspoň čo si nemám v zime kúpiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) On niekomu na zimu postačuje, mne ale nie...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...