piatok 30. mája 2014

Májové OUT NEWS

Začnem netradične otázkou. Aj vy sa vždy tak tešíte, keď sa vám podarí minúť nejaký výrobok? Dôvod vám asi vysvetľovať nemusím – uvoľní miesto pre nejaký nový samozrejme :). No ale bez zbytočných obkecávačiek – na ne tu máme iné typy článkov... Čo sa mi teda podarilo minúť v máji?



Hydrabio Riche od Biodermy som už ospievala tu. Keďže mám doma v rezerve ešte dva kusy, vrátim sa k nemu určite :). Ale či by som si ho kúpila aj za plnú sumu, to som si nie taká istá. Dobré hydratačné krémy zoženiete relatívne jednoducho a aj za oveľa nižšiu cenu.
Hoci som o ňom na blogu nepísala – nerada píšem o výrobkoch na vlasy, keďže zatiaľ nemám dostatočnú prax vo fotení svojich vlasov :) - tento Balea šampón ma veľmi príjemne prekvapil. Nielen svojou úžasnou vôňou chutnej vanilky /MŇAM!!!/, ale aj účinkom. Hoci je bez silikónov, vlasy zanechal hebké, lesklé a tiež dôkladne umyté. Očaril ma natoľko, že som istý čas rozmýšľala o kúpe ešte jedného kúska, nakoniec som však dala prednosť jeho dvojčaťu s vôňou zeleného jablka. Už teraz ľutujem, že sú to len limitky...
Keď už sme pri vlasoch, na chvíľku pri nich ešte ostaneme. Kondicionér Cien z Lidla nie je žiadny zázrak, samozrejme obsahuje silikóny, ale myslím si, že v pohode vopchá do vrecka akékoľvek kondicionéry z drogérie. Stojí nielen smiešnych 99 centov, ale aj za vyskúšanie :). Moje suché vlasy boli s jeho menej pravidelným používaním nadmieru spokojné.
Guľôčkový deodorant Yves Rocher s krásnou vôňou levandule som si vybrala najmä kvôli zloženiu, v ktorom by ste nenašli žiadne hliníkové soli, parabény ani alkohol. Musím povedať, že nepatrím k ľuďom, ktorí by sa nadmerne potili, preto mi v chladnejších ročných obdobiach bohate postačujú aj deodoranty. Tento levanduľový nebol výnimkou a plánujem sa k nemu vrátiť. Takže za mňa spokojnosť, ale na leto ho určite vymením za antiperspirant.
Sensibio AR krém od Biodermy ma milo prekvapil. On totiž naozaj účinkuje! /čo ani zďaleka nie je taká samozrejmosť, že.../. Písala som o ňom tu a dnes po doužívaní obsahu môžem povedať, že v prípade, že ma zasa prekvapia nejaké "začervenalosti", som ochotná kúpiť si ho aj za plnú sumu. Moju pleť farebne zjednotil a okrem toho aj vyživil.
Krém na ruky so silikónom z Avonu. Trošku rozporuplná vecička, ktorá ale stála na počiatku mojej mánie škrečkovať krémy na ruky. Na zimu super, vaše ruky vrstva silikónu naozaj ochráni a ak ich máte popraskané do krvi ako ja kedysi, do týždňa sú zahojené a v top kondícii. Dlhodobo používať ale neodporúčam. V súčasnosti sa snažím domíňať druhé balenie ešte zo zimy a už mám pocit, že je toho silikónu na mňa priveľa. Pocit suchých rúk je sviňa, no. Vrátim sa k nemu ale určite.
A posledný partizán - toaletka Versace Yellow Diamond. Už som ho spomínala v mojom /jedinom/ reportíku o vôňach. Bol to darček, prežila som - najhorší nebol, ale sama si ho určite nekúpim.

Skúšali, resp. mali ste aj vy niektoré z týchto vecičiek?

- claire -

6 komentárov:

  1. Veru aj ja mám vždy neskutočnú radosť, keď spotrebujem nejaký kozmetický produkt, ten pocti že si môžem vybrať nový je neopísateľný. Ten šampón od Balei mám tiež, zatiaľ len stojí na políčke a čaká kedy ho otvorím, ale pre tú vôňu som si ho proste musela kúpiť. Trochu mi pripomína starú známu kokosovú verziu na farbené vlasy od Balei, ktorú už ale žiaľ nevyrábajú.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jj, nech žijú kozmetické nákupy bez výčitiek svedomia! :D
    Kokosový som nemala, ale s týmto vanilkovým som mala vážne problém nezjesť ho... nádherná vôňa.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chcela som sa spýtať nevieš či sa dá zakúpiť ešte ten vanilkový šampón, ja mám kokosový a je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Konštatujem, že som zatiaľ nepoužívala ani jeden z týchto produktov. I keď nejakú inú variantu krému na ruky od Avonu som už mala určite.
    Aj som rozmýšľala nad tým šampónom od Baley, ale v tomto smere nerada experimentujem a vcelku som s Baleou na vlasy nebola spokojná - sprcháče áno, ale napr. telové mlieka nie.
    Teším sa na na zlosovanie !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa namotala tá vôňa, je fakt neodolateľná... Ale tak okrem balzamov na pery som ja so značkou Balea dosť spokojná :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...