pondelok 26. mája 2014

Rýdzo slovenské májové IN NEWS

Hoci som tento mesiac už jeden In News report dávala – ten z Mníchova, nedá mi inak, len šupnúť sem ešte jeden, keďže tento mesiac sa moja kozmetická zbierka rozrástla o ďalšie zaujímavé kúsky, ktorým hodno utratiť nejaké to slovo.
Takže, dámy a páni, vrhnite krátky pohľad na foto:



Očný gél-krém Sensibio od Biodermy som už spomínala tu, takže viac sa mu venovať nemienim. Ďalším a veľmi zaujímavým kúskom, o ktorom vám čoskoro písať BUDEM, je olejový telový peeling od značky Balea s mojou vrele milovanou vôňou citrónovej trávy. Peeling ochudobnil moju peňaženku o cca 3 eurá.
Pri peelingoch na chvíľku ešte ostaneme. Poslednú dobu mám fakt problém s nechtovou kožtičkou, korá mi neustále praská. No možno by ani tak nepraskala, len to by som si nemohla do nej sama rýpať, že... Takže som sa rozhodla s ňou raz a navždy zatočiť a tým pádom mi v nákupnom košíku nutne musel skončiť peeling od Alverde, určený priamo na okolie nechtov. Bol vo výpredaji za niečo cez 2 eurá.
Zvyšné dva kúsky sú tentokrát z dekoratívky a ochudobnili moju peňaženku o poznanie viac. Každý kúsok vyšiel na niečo málo cez 10 eur, čo najmä v prípade drogérkového rúžu je podľa mňa aj celkom dosť. Len čo, keď som nedokázala odolať! ;D A tak sa moja zbierka dekoratívky rozrástla o lícenku od Bourjois a krásny nude rúž z herečkoidno-speváčkovitej limitky Collection Privée od L´oreal /že som si dobrovoľne vybrala práve JLo, to ešte stále predýchavam, holt nemôže byť každý deň nedeľa alebo aspoň Cradle of Filth, že.../

Zaujala vás niektorá z týchto vecičiek, prípadne máte už doma? ;)

- claire -



4 komentáre:

  1. Balea olejový peeling už mám aj ja, len s ním nie som veľmi spokojná. Na môj vkus je príliš oddelená časť olejová a peelingová.
    Rúž Nude mám aj ja, len som dala prednosť Julianne, JLo sa mi zdala fádna.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na JLo už mám nachystanú aj recenziu ;), možno zajtra/ v stredu... Ale máš pravdu, je takmer neviditeľná, môj "najviac nude" rúž, aký mám...
    Čo sa týka olejových peelingov, to nie je u nich nič nezvyčajné, ale nejak som už na to zvyknutá, keďže účinkami mi silno vyhovujú. Ale sa divím, že Rendy z OL ho označila za "jemný", podľa mňa je to riadny šmirgeľ!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S tým šmirgľom máš pravdu, je naozaj dosť výrazný. Ale pravdu povediac, mala som o dosť kvalitnejšie telové peelingy ako tento.
    Pre mňa Nude rúže veľmi byť nemôžu - som potom dosť bledá a nevýrazná :). Potrebujem SILU farby :). Teraz som si kúpila Dior - Souveraine (757) a teda s tým nie som bledá ani náhodou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ou, tak ten je fakt SILNÝ! :D Vyzerá krásne... len teda ja radšej na bežný deň tie nude odtieniky. Inak v Mníchove som chodila okolo Dior rúžov ako okolo horúcej kaše, ale nakoniec som skonštatovala, že som momentálne lakomá :D
      Určite sú kvalitnejšie peelingy, ale zas za tú cenu...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...