streda 18. júna 2014

Júnové IN NEWS



V júni zaplakala moja peňaženka naozaj statočne. Tentokrát som vzala útokom hlavne DMko a lekárne. Po prvýkrát v In News poste vám tak musím predstaviť moje prírastky po skupinkách – hromadná fotka, fotená asi na tristopäťdesiatypiatykrát, keďže zakaždým som na niečo zabudla, vyzerala ako súťaž hľadaj 5 rozdielov a nie ako niečo, čo by bolo publikovateľné na beauty blogu, že jo.

V prvom rade bolo treba doplniť letnú /po/opaľovaciu výbavu, s ktorou ste sa čiastočne mohli zoznámiť už dva posty dozadu. Obzvlášť potešila limitka SunDance spreja na opaľovanie s vôňou pomaranča a papáje, ale aj Photoderm Bronze od Biodermy, ktorý mi hádam konečne pomôže vyčariť aké také naozajstné opálenie od čias, keď som letá trávila aktívnou VŠ praxou pod holým nebom v zajatí lopát, rýľov, motýk a fúrikov. 
Ak by sa mi to ale predsa len nepodarilo, máme tu samoopaľovák, že.
Doplnenie zbierky vôd v spreji je absolútnou nevyhnutnosťou.



Lekáreň som za účelom nákupu kozmetiky navštívila hneď dvakrát. Prvýkrát, keď som si chcela uloviť top produkt na mesiac jún /Bioderma hydratačné mlieko/ a druhýkrát, keď som sa ulakomila na balíček s opaľovákom a 500ml ružovou micelárkou a vzorkou Hydrabio séra grátis. Balíček vyšiel cca 19 eur.
No a keďže ružových micelárok nie je nikdy dosť, tak som jedno 250ml balenie vyhrala u Katky na blogu, že :D.



Pokračujeme exkurziou po drogérkach. V 101tke sa tentokrát nedalo odolať sprcháčom od Ziaje. 500ml balenie vyšlo na niečo málo cez /akciové/ 2 eurá a to uznajte, že som nemohla nechať ich tam. Nepotrebovala som, CHCELA som! B-)



Nepotrebovala som ani nový krém na ruky od Baley s vôňou fialiek a už vôbec nie mlieko na nohy od Avonu s vôňou čerešní, ale voňavé veci s ľahučkou konzistenciou k letu tak nejak patria. Navyše, keď vyšli ozaj len pár drobných.




Na záver zopár stálic, ktoré keď kupujem, tak ich vždy NAOZAJ potrebujem, keďže len mením staré za nové, resp. prázdne za plné.


No a na záver číslo 2 ešte dve viac ako zaujímavé novinky od Ziaja, ktoré mi prišli na testovanie - antiperspirant a sprej na chodidlá proti poteniu, vecičky na leto ako stvorené.


 
Amen. Zasa bude čo recenzovať. Čo zaujímavé pribudlo do kozmetických zbierok vám?

- claire -

6 komentárov:

  1. Wau, riadne nákupy, som veľmi zvedavá na ten Sundance sprej s vôňou pomaranča :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zatiaľ mám za sebou len jedno skúšobné streknutie :D, takže zatiaľ sa veľmi vyjadriť nemôžem...

      Odstrániť
  2. Pekný záber na peňaženky :). Tiež tá moja dostala zabrať kvôli opaľovákom a letným limitkám a samozrejme aj kvôli veciam "must have" :).
    Ale o trošku menej ako u teba :).
    Zase ja som si musela kúpiť dve maslá na nohy od Baley - klasiku a aj tú novinku a striedam ich, jedno ráno, druhé večer :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :( veď to - opaľováky, limitky... trikrát fuj! :D
      Mne zlacnili moju drahú Baleu s ureou na nohy, tak som sa silno potešila :)

      Odstrániť
  3. Balea má super krémy na ruky :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...