pondelok 2. júna 2014

Umastenie prstov v štýle Artdeco

Krásne pondelkové ráno prajem :). Aby ste to v práci či v škole hneď od rána nepreháňali, máme tu recenziu na ďalší mníchovský úlovok. Ako som ho označila už na začiatku, bola to jedna z vecí, ktorú som relatívne potrebovala. Moja koža okolo nechtov je permanentne suchá a keďže neodolám a občas si do nej s obľubou rypnem, aj tak vyzerá. Občas. Teraz som sa však rozhodla skoncovať s ňou raz a navždy a keďže useknutie prstov by asi nebolo tým najlepším riešením, že, tak som sa rozhodla utratiť pár eur navyše za krém, na kožu okolo nechtov priamo určený.





Vďaka všadeprítomným mníchovským testerom som sa ulakomila na masážny krém na nechty a nechtovú kožtičku od Artdeco. Stál okolo 13 eur a kráááásne marhuľkovo voňal, čo akože samozrejme rozhodlo.
Keď už som začala tou vôňou, tak sa pri nej na chvíľu zastavím. Podobný krém na nechty som už totiž mala.  Bol od Alverde a myslím, že sa vyrába dodnes. Vnútri vyzeral podobne ako tento od Artdeco, mal takmer rovnakú konzistenciu a identicky voňal. S krémom som bola celkom spokojná, ale ako vždy ku koncu balenia mi začala vadiť mastnota na prstoch, tak som sa k nemu viac nevrátila.
Poďme sa teda ale venovať hlavnému hrdinovi dnešnej recenzie. Balenie krémiku sa mi páči, pôsobí jednoducho, ale vcelku luxusne. Navyše je kvalitné – zatvára aj otvára sa ľahúčko, nikde nič nevyskakuje z drážok, zvládnete to aj jednou /neulepenou :)/ rukou.
Konzistencia je tiež luxusná. Krém mi príde ako našľahaná, veľmi hustá krémová pena.


Nebudem sa tváriť, že vám prsty nezamastí. Zamastí. A poriadne. Ale premastenie je asi podstata účinku krémov na nechty a najmä nechtovú kožtičku, že jo. Takže tým z vás, ktorým mastnota vadí, krém s kľudným svedomím odporučiť nemôžem. Ak však chcete svoje nechty a kožu okolo nich dostať do kondície, mali by ste zaťať zuby a vydržať to.
Hoci vstrebávanie krému chvíľočku trvá, nakoniec ho tam predsa len vmasírujete a ostane len pocit luxusnej mastnoty :D. Možno by nebolo od veci na noc pichnúť ruky do rukavíc a prežiť to až do rána, ale teda sama som to zatiaľ neskúšala.
Krém používam vždy na noc. Tiež zrovna neujúkam od šťastia nad mastnými prstami, ale tak pre krásu sa trpí, že... Kožtička okolo nechtov je naozaj jemnejšia a aspoň na pár hodín aj vyživená, ale musím podotknúť, že som presvedčená o tom, že ak si budem do nej naďalej rýpať, nepomôže mi ani svätená voda, nieto ešte nejaký krém.
K tomuto krému sa ešte určite vrátim v niektorom Out News poste a zhodnotím jeho účinky po doužívaní celého balenia. Nedá mi však nepodotknúť, že sa mi stále natíska otázka, či by rovnaké účinky nemalo akékoľvek iné „zmasťovadlo“, ktorým by som si – samozrejme za výdatnej asistencie nerýpania si do nechtovej kožtičky – mastila nechty každý večer.

plusy:          zjemnenie pokožky okolo nechtov, vôňa, balenie
mínusy:      mastnota na prstoch, relatívne aj cena

celkové hodnotenie: 7/10

- claire -

2 komentáre:

  1. Moja máti má krém na kožičku okolo nechtov z Avonu a tiež hovorila, že je ten krém mastnejší, takže to asi každý na tento účel :-), ale zasa nie nejak extrémne mastný...Používa ho pár dní, ale už vidieť rozdiel pred používaním a teraz keď ho používa...Zmizli suché šupinky a pokožka vyzerá naozaj pekne a vláčne, takže je spokojná a hlavne bol podstatne lacnejší ako tento tvoj ;-P A aj sa dobre nanáša, je v tubičke s tenkou špičkou...
    R.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...