sobota 19. júla 2014

IN NEWS júl



Prišiel čas na krátku sumarizáciu mojich júlových nákupov /...keďže moja peňaženka už zíva oslobodzujúcou prázdnotou :D/. Tentokrát by sme veci mohli rozdeliť do 3 kategórií.

1. veci potrebné



Šampón, balzam na vlasy, odlakovač. Retro šampón Dixi možno niekoho prekvapí, faktom ale je, že túto klasiku klasík som chcela vyskúšať už dávno. A keďže mi posledný mesiac začali padať vlasy o trošku viac, než je u mňa bežné, hurá naň.
Balzam na vlasy Elséve pre oslnivý lesk vlasov je u mňa ďalšia klasika. Síce som ho dlhší čas nepoužívala, ale rozhodla som sa k nemu opäť vrátiť. Určite bude recenzia.
Menším úletom bol aj odlakovač Sally Hansen, ktorý hoci bol asi raz tak /zbytočne/ drahý ako väčšina odlakovačov a hoci som naň čítala veľmi rozporuplné recenzie, chcem ho napriek tomu vyskúšať.

2. veci nepotrebné


Ako asi drvivá väčšina blogeriek a všetkých beauty-maniačok, ani ja som neodolala DMkovskej akcii 25 percent na značku Astor a keďže môj obľúbený najsamviac nude odtieň masla na pery 002 sa mi už míňa, v nákupnom košíku skončil ďalší. No a s ním samozrejme aj jeden rúž od Rimmelu. Čisto neakciový.
A keďže momentálne na rúžoch naozaj frčím, kvôli kamarátke som sa /a 2 éčka/ obetovala a objednala si ďalší /tentokrát dvojfarebný!/ rúž z Avonu.

3. veci potrebné, aj keď momentálne nepotrebné :)



S väčšinou z týchto vecičiek sa na blogu ešte stretnete. Ak by vás niektorá zaujala viac ako ostatné, kľudne dajte vedieť a budem testovať prednostne :).
Čím pekným /či už potrebným alebo nepotrebným ;)/ ste si urobili radosť tento mesiac vy?

- claire -


6 komentárov:

  1. Loreal Elseve je skvelý kondicionér a nádherne vonia!!! Nedám na neho dopustiť, aj keď teda už dlhšiu dobu používam kondicionér z Avonu, ktorý ma vďaka mojej úžasnej Avon Lady vyjde lacnejšie...týmto JEJ vyslovujem srdečnú vďaku:-P
    No a z tých noviniek ma zaujali rúže hlavne ten RIMMEL, tak by to bolo možné mohla by si ho otestovať čo najskôr, lebo som zvedavá a že aký bude...vďaka ;-)
    R.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D
      Rúže /všetky/ už samozrejme testujem, takže OK, beriem na vedomie ;)

      Odstrániť
  2. Ja ako každý mesiac som nakúpila "nevyhnutné veci" a ako čítam, sem tam sa aj so značkami zhodnem s Tebou, napr. vlasová kozmetika z Loreal Paris je tiež moja obľúbená (áno, vime, nie je práve eko-bio-...).
    Ale za to rúž ani jeden už posledné 2 mesiace. Momentálne frčím na brutál červenom odtieni od Dioru a našla som svoj The best :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Snáď sa na podobný odtieň aj ja niekedy odhodlám! :) Len si to neviem dosť dobre predstaviť na denné nosenie, každú chvíľu niečo pijem alebo jem... :)
    Ja paradoxne vlasovú kozmetiku L´oreal nejako extra nepoužívam, výnimkou je tento balzam, ktorý zbožňujem už roky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som bola na pochybách, ale aj po pití vydrží veľmi dlho a zmýva sa rovnomerne a hrozne dlho, dokonca aj po jedle, vydrží taká mierna farebnosť.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...