štvrtok 31. júla 2014

Júlové OUT NEWS



Mesiac sa zišiel s mesiacom a my tu máme už zasa out news postík. Pre tentokrát síce nie tak požehnane ako naposledy, ale predsa dosť:




Tentokrát padli za vlasť hneď dve vecičky z mníchovského nakupovacieho ošiaľu. Telové maslo od The Body Shop môžem s čistým svedomím označiť za najlepšie mazadlo na telo, aké som kedy vyskúšala. Cena je síce naozaj „famózna“, ale keďže sa nám spolu s kamoškou podarilo vychytať zasa jednu super nemeckú akciu, limitková „passion fruit“ verzia za neuveriteľných 6 eur je už na ceste ku mne.
Čo ma trošku sklamalo, to bol masážny krém na nechtyod Artdeco. Krémik ako taký bol vcelku fajn, ale po odoznení prvotného umastenia /t.j. čiastočnom vstrebaní a zvyšnom poutieraní/sme boli opäť tam, kde sme byť nechceli, čiže pri suchej kožtičke v okolí nechtov. Takto, ako fungoval tento výrobok, by zrejme fungovalo HOCIČO mastné. Takže za mňa 13eurové sklamanie a viac nekúpim.
Úplne slávnostne padol tento mesiac aj prvý balzam na pery v kelímku. Pomaranč a vanilka od Figs & Rouge mi vydržala cca pol roka/nie úplne pravidelné používanie samozrejme – vzhľadom na moju aktuálnu zbierku rozpoužívaných balzamov ;)/. Môj pôvodný názor na tento balzamík sa v ničom nezmenil, zbožňujem ho a neváhala by som sa k nemu opäť vrátiť /aj keď, vzhľadom na tú zbierku sa k tomu asi tak skoro nedopracujem, že ;)/.
Pokračujeme ďalej. Že Avon pleťové masky vie, o tom som sa presvedčila už niekoľkokrát a inak tomu nebolo ani v prípade čistiacej pleťovej masky s minerálmi z Mŕtveho mora. O maske som vám na blogu ešte nepísala, ale svojich pár minút slávy si určite zaslúži. Maska je klasická bahnová, z tváre ide zmyť trošičku ťažšie, ale výsledok je super - pokožka je čistá a jemná ako detská prdelka. Neviem, či sa k nej ešte vrátim /skôr si robím zálusk na podobnú masku od Mineral Beauty System, ktorá ide zmývať podstatne ľahšie a efekt je podobný/, ale nemôžem inak, len skonštatovať, že maska je fajn a za vyskúšanie stojí.
Ako už pomaly tradične, aj tentokrát padlo nejaké to telové mliečko a sprcháč. So sladučkým pomarančom na sprchovanie od Ziaja som bola viac než spokojná a vrátim sa k nemu určite. Presne takéto vône milujem – a nielen na leto. Podobne som na tom aj s limitkovým telovým mliekom Balea s vôňou manga, ktoré je síce už druhý rok limitkovo rovnaké – akurát v inom obale – ale mňa nesklamalo. Navyše, s kvapkou samoopaľováku boli viac než ideálnou dvojkou.
Na záver tu máme zopár stálic, o ktorých asi už nemá význam príliš kecať :) - 500ml balenie Sensibio micelárky, Hydrabio Riche pleťový krém a termálna voda v spreji, tentokrát od Avéne.
To by bolo pre tento mesiac všetko :).

Skúšali ste niečo z týchto vecičiek? Prípadne ste minuli niečo iné zaujímavé, čím by ste sa chceli pochváliť? ;)

- claire -


2 komentáre:

  1. Ako čítam a vidím, slušne si to preriedila.
    Z toho, čo padlo za obeť vlasti, používam Ziaju sprcháč, Biodermu 2x, Avéne.
    A tomu telovému mlieku z Body Shop by sm si dala povedať.
    A teda ak budeš zase raz objednávať za famóznu cenu, ozvi sa, pridám sa a prispejem na poštovné :).
    Daj vedieť a napíš, keď budeš mať z tejto značky tú novú vecičku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono to objednávka v podstate nebola, kamoška z Mníchova išla do mníchovskej predajne a kúpila :) A pri najbližšej návšteve domoviny donesie:). Tak ak by Ti nevadilo trošičku na svoju "objednávku" čakať, nebude problém.
      Len teda samozrejme taký detail, musí byť zasa podobne výhodná akcia :D.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...