piatok 15. augusta 2014

Acetónová bomba od Sally Hansen


Fakt by ma nenapadlo, že budem písať serióznu recenziu na odlakovač na nechty. Frfľavá recenzia Bianky na hydratačný odlakovač od Sally Hansen s vitamínom E a aloe, určený pre suché a štiepajúce sa nechty, ma samozrejme nenabudila k ničomu inému než k tomu, aby som pri najbližšej návšteve DMka tento odlakovač hodila do nákupného vozíka /v DMku nakupujem zásadne s vozíkom, košík nikdy nestačí!/. Cena bola trošičku vyššia, než som pri odlakovačoch zvyknutá /cca 2,80/, ale tak pri porovnaní objemu zas určite neprispeje k žiadnemu finančnému krachu, že jo.




Hoci značka SH má v portfóliu aj bezacetónové odlakovače, ja som si vybrala tú acetónovú verziu, ktorá bola určená práve na hydratáciu štiepajúcich sa nechtov – s čím mám večný problém, najmä pri niektorých prstoch.


/Keď sme už pri tom, taká malá bezprizorná poznámka: bezacetónový odlakovač je vraj len blud – odlakovač bez acetónu by vám s lakom na nechtoch ani nepohol. Ale teda nerozumiem sa tomu - aj keď to znie dostatočne logicky - a v tomto prípade dávam výlučne na reči druhých, súhlasiť so mnou nemusíte :)./
Poďme ale k účinku. Ako som teda s odlakovačom spokojná? No vcelku dosť, musím povedať.
Odlakovač odstraňuje lak skvelo, na odlakovanie jednej ruky mi bohato postačí jeden tampónik. Acetón, of course... B-).
Čo sa týka vône, smrdí ako každý iný odlakovač. Iná situácia je ale už pri vôni po odlakovaní laku. Ak si oňuchám moje ruky, zvyčajne ma priklincuje k podlahe nová feťácka dávka, ale v prípade SH tomu tak nie je. Moje ruky dokonca VOŇAJÚ!!! Čo hodnotím teda dosť pozitívne.
No a do tretice – moje nechty sa ozaj štiepia o dosť menej. Ťažko povedať, či účinok možno pripísať tak jednoznačne len odlakovaču, keďže som začala užívať aj nejaké vitamínové doplnky stravy, ale tak tvárme sa, že nejaký účinok aj v tomto smere odlakovač má.
Jediným nedostatkom je u mňa balenie s megaotvorom, s ktorým, ak si nedáte pozor, ste schopná vytopiť aj suseda na prízemí.


Celkovo ale za mňa dosť silná spokojnosť a zrejme sa tento odlakovač neohreje u mňa len prvý a poslednýkrát - momentálne mám dokonca tendenciu kupovať ho zas a znova.

plusy:          ľahké odlakovávanie, vôňa po odlakovaní, snáď aj hydratačný účinok
mínusy:      balenie

celkové hodnotenie: 9/10

Skúšali ste? Dávate prednosť odlakovačom s acetónom alebo tým bezacetónovým?

Zhodnotenie produktu po spotrebovaní nájdete napr. aj tu.

- claire -

2 komentáre:

  1. Wow tento som ešte nemala. Súhlasím, že funkčné sú iba odlakovače s acetónom. Mne iné fakt nič nerobia a zdá sa mi, že sú ešte horšie na nechtoch.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ho objavila v podstate náhodne, okrem Bianky teda :D... Keďže bol určený na štiepajúce sa nechty a ja som s tým problémom vtedy bojovala... No a keďže lak s ním išiel dole neporovnateľne lepšie v porovnaní s odlakovačmi bez acetónu, už som pri ňom ostala.
      A ešte aj vonia! :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...