streda 27. augusta 2014

IN NEWS august alebo nákupy-nenákupy



Pôvodne som mala v pláne rozdeliť dnešný post do dvoch, ale to by sme tu tento mesiac mali tých in news postov predsa len trochu moc, nie? ;) Takže začneme pekne po poriadku.
Pamätáte si moju kamošku Lusil, ktorú som vám spomínala pred nejakým časom v tomto poste? Jej závislosť na kozmetike naberá grády a toto je výsledok jej predmeninovo-kolaudačnej návštevy u mňa /okrem iného/:



 
Krémiky na ruky, nové gule, fosforeskujúci lak na nechty /budem za hviezdu! B-)/ a nejaké tie balzamy na pery /Tentokrát teda NAOZAJ NEMÔŽEM za to, že sa mi už zasa rozrástla moja zbierka! :D/.
Lusil prepadla draženiu na e-bayi, ale ja jej to samozrejme vôôôbec nemám za zlé! ;D
Za druhú skupinu tohtomesačných prírastkov môže opäť Lusil. Pri návšteve Paríža podľahla jednej francúzskej značke kozmetiky a celkom násilne samozrejme /ako inak B-)/donútila aj mňa urobiť objednávku z Francúzska spolu s ňou:


Výsledok: voňavá pleťová maska s oslím mliekom a  - tradične – dva /voňavé/ krémy na ruky.
No a potom tu máme ešte pár vecičiek, ktoré som nakúpila v slovenských lekárňach, drogérkach, prípadne objednala z katalógov a relatívne aj potrebovala:


Skrášľujúci fluid od Dermacolu, o ktorom som vám už písala tu a ktorý týmto môžem vyškrtnúť z wishlistu. Dve riasenky /Oriflame + Essence/, z ktorých som samozrejme potrebovala len jednu. Pastelka od Alverde z výpredaja, výnimočne nekúpená – len vybraná a vykešovaná z cudzej peňaženky /zdravím moju krstnú ;)/. Mlieko po opaľovaní Bioderma, ktoré budem pri tejto frekvencii slnenia sa potrebovať možno tak o rok až dva. Môj prvý tekutý očný tieň ever v odtieni Shimmer Taupe z Oriflame. A nový lak na nechty, ktorých, prirodzene, nikdy nie je dosť. Obzvlášť tých ružových, že :).
No a potom tu máme kategóriu vecí asi fakt potrebných...

... ktorú predstavuje mandarínkovo-pomarančový peeling od Balea, s ktorým ste sa na blogu už stretli tu, ľahučké telové mlieko s vôňou malín a citrónovej trávy a krém na chodidlá s ureou od Oriflame, náhrada za môj milovaný baleácky, ktorý mi nejakým neblahým pričinením neviem koho niekde hore záhadne zmizol z našich drogérií a podľa zákulisných info sa ho zrejme tak skoro nedočkáme!  s*h*i*t  x-( /čo zároveň vysvetľuje jeho tri cestovné pidi-balenia, že ;)/.
No a nakoniec kategória celkom špeci: darček od blogerky Veroniky z blogu Awards4beauty.


Ďalší apgrejd v biodermáckej Sensibio rade, krémik Tolerance Plus, určený pre intolerantnú, potažmo alergickú pleť.
Keď pozerám na tohtomesačné prírastky, začínam mať výčitky svedomia už aj pri tých darovaných veciach :D. Tak to vám teda, kočky moje, fakt pekne ďakujem!!! ;D

No né, samozrejme zas som za vtipnú, pri dnešnom poste naozaj patrí obzvlášť veľké a seriózne DÍK Lusilke a Veronike! :)

Zákerná otázka na záver: Čo nové pribudlo tento mesiac vám? ;)

- claire –





9 komentárov:

  1. Ten balea krém s ureou vraj len dostáva nový obal, preto teraz nie je nikde :) a ten ružový lak od Avonu mám tiež, no vydrží mi asi tak deň v peknom stave a iné lacnejšie aj týždeň :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že to tak bude /tiež ma to napadlo ako prvé/, ale mne dali na FB stránke DMka túto neurčitú info :-/

      Odstrániť
    2. No a k tomu laku - súhlasím x-(. A to je môj tuším tretí lak z tohto radu, s predošlými som bola spokojná, tento je fakt slabý...

      Odstrániť
  2. Tiež by som chcela mať priateľku, ktorá by ma nútila nakupovať kozmetiku :))))).
    Myslím, že nič extra nové nepribudlo, ale určite pribudne - do konca mesiaca času dosť !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)
      jj, máš recht, napr. dnes mi pribudol nový eos a ja už som ho sem nestihla dať!!! :D

      Odstrániť
  3. Vidim dobre? Dalsi krem na ruky? Este ich mas malo? :-)

    Kaviaren-u-macky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. som rada, že výrobky potešili a teším sa na články o nich... :))
    a čo nové pribudlo mne? vďaka tebe ďalšia pochúťka pre pery EOSek, na čo mi moj drahý vytkol, že načo mi to je, šak mám toľko nemynutých balzamov na pery, ale tak dalo sa odolať?? :D... a dnes som si kúpila novú lícenku a púder od dermacolu. a už mi "dochádza" makeup, tak mám veľkú hlavu z toho aký si kúpiť... :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Drahému ukáž môj Balzamový špeciál! :D
      Ďakujem ešte raz ;)
      Btw, môj púder už má pár desaťročí, tuším by mi trebalo aj nový! ;D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...