utorok 2. septembra 2014

Chcem, musím a budem mať PART TWO



Vitajte v novom školskom roku! ;D /teda tie z vás, ktorých sa to týka! ;)/ Dávno-pradávno sme na blogu nemali wishlist postík a keďže vecí, čo by som chcela, musím a budem mať je vcelku požehnane, tak by sme to mali dnes aspoň malou ochutnávkou napraviť, že ;). Vlastne, je niečo vhodnejšie na zahájanie školského roka než poriadny wishlist? :D Takže poďme na to...
Asi prvou vecičkou na rane je už takmer legendárny rozjasňovač Mary-Lou Manizer od theBalm. Po poslednom fiasku s wishlistovým rozjasňovačom od Dermacolu som sa rozhodla siahnuť k overenej kvalite a som zvedavá, čo na ňom zasa ofrflem! :D Na oficiálnej /netradične slovenskej/ stránke dostanete vecičku kúpiť za nie celkom sympatických, ale stále stráviteľných 18,50e /ale ja zrejme opäť skúsim loviť v amerických vodách :)/.

zdroj


 
Druhou vecičkou, po ktorej už nejaký ten mesiac pokukujem, je paletka očných tieňov Naturally Yours od Zoeva. Priznávam, paletky som donedávna príliš nemusela a dávala som prednosť jednotlivým očným tieňom, ktoré som mala šancu spotrebovať do dna. Napriek tomu, svoj názor som prehodnotila a rozhodla som sa zainvestovať do kvalitnej palety v – prekvapivo – nude tónoch. Paletku zoženiete na oficiálnej /opäť slovenskej/ stránke za necelých 19e.

zdroj


Neviem ako vás, ale mňa poslednú dobu katalógy francúzskej značky Yves Rocher značne nudili a celkom netradične som sa začala modliť, aby mi už katalógy konečne prestali posielať. Chuť mi  však trošku napravil ten aktuálny, kde frantíci predstavili /opäť netradične/ viac než len jednu novinku a medzi nimi ma zaujal práve rastlinný olej na peeling rúk. Vyskúšam rada. V katalógu momentálne cena 4,60e.

zdroj
 


Rozkošná blbina na záver alebo krém na ruky nesmie chýbať ;) - krém na ruky EOS. Pochopiteľne, že ho chcem predovšetkým vďaka chutnému dizajnu, ale nemenej som zvedavá na kvalitu a vôňu obsahu vnútri. Objednám cez Americanu, kde by ste sa aj s americkým poštovným mali vpratať do 6 éčok.

zdroj


Zaujalo vás niečo? Vlastníte niečo z týchto vecičiek? Čo máte vo wishliste vy? ;)

- claire -

6 komentárov:

  1. Nie, nie a nie. Biela Macka nebude reagovat na posledny produkt. Viem ze ho ani nechces a dala si ho tam iba kvoli mne :-)
    Kaviaren-u-macky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá paletka by stála za hriech.
    Môj wishlist je trolinku drahší - momentálne v ňom sú výrobky od Guerlain :) - spolu štyri.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, veď meteority z wishlistu č. 1 stále ostávajú!!! :D

      Odstrániť
    2. U mňa na prvom mieste ich dokonalý makeup, potom skvelý podklad, ako tretia limitka vôňa Terracotta a až ako štvrtá tohtoročná limitka z meteoritov :).

      Odstrániť
    3. pekný wishlist :)... len v mojom prípade by to chcelo ešte tretie zamestnanie :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...