nedeľa 28. septembra 2014

SAVEONBEAUTY TOP PRODUCTS za september



Štatistický úrad by mal za posledné dni zo mňa radosť. Nastal čas od minulého mesiaca pravidelnej rubriky Top Products. Ako vždy bez zbytočných obkecávačiek - čím som sa patlala tento mesiac najradšej?
Výrobky, ktoré rozmaznávajú moju pleť/pokožku:



Trošku netradične tri balzamy na pery :D. Na EOSe fičím stále, medové mazadlo od Bione Cosmetics mi tak nejak patrí k jeseni a lip butter od Nivey momentálne používam najmä na výživu nechtového okolia. Limitka masielok od Alverde k miláčikom mesiaca jednoducho nemôže nepatriť, no a horúca novinka z dielne Ziaja, denný krém s OF 20 pre citlivú pleť, o tej sa dočítate už čoskoro, takže budem za zlú a prezrádzať popredu nebudem ;).
Vecičky, ktoré sa starajú o moju nekonečnú krásu /hehe/:


Riasenka, ktorú mi poskytla na testovanie značka Astor a ktorá sa má postarať o riasy, vytočené až do neba. Druhú šancu dostali u mňa tento mesiac aj farebné lesky na pery – a nielen preto, že boli súčasťou testovacieho balíčka! Jednoducho som na ne dostala chuť :). Rozjasňovač Mary-Lou Manizer od theBalm, ktorý momentálne používam ako celkom univerzálne líčidlo. No a nakoniec moje celkom prvé DOBROVOĽNE KÚPENÉ BBčko ;).
Ku podivu, tento mesiac som nenašla nič, čo by ašpirovalo na kategóriu „top sklamanie“. Dosť ma síce sklamalo cuckovanie Sensibio Tolerance Plus krému, od ktorého som očakávala MAXIMUM, ale výrobok ako top sklamanie označiť určite nechcem, pretože po iných stránkach mi vyhovuje naozaj MAXIMÁLNE. Takže tentokrát sa budete musieť uspokojiť s mojími obľúbenými vecičkami a ja budem tento mesiac za netradične dobrú ;).

Čo patrilo tento mesiac k vaším obľúbencom?

- claire -


8 komentárov:

  1. Ten rozjasňovač je úžasnej, pořád na něj někde narážím, tak si ho už asi objednám :D

    thrillofme.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemôžem inak než odporučiť, recenzia čoskoro ;)...

      Odstrániť
  2. Nič extra neohúrilo ani extra nesklamalo :). Taký normálny mesiac ! Niveu a Alverde mám aj ja a taký priemer.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Áááále áno, v prvej DM som hneď 3 vzala - z toho 2 pre kamarátky na Vianoce :).

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...