utorok 30. septembra 2014

Septembrové OUT NEWS



Mesiac sa s mesiacom schádza a my si strihneme dnes malý out news postík. Tentokrát fakt teda malý:



Znovuzrodený antiperspirant On Duty od Avonu. Voči účinku nemôžem povedať jediné krivé slovo, ale... Vôňa tejto guľôčky pre mňa /najmä po istom čase/ zľahka hraničila so smradom, takže asi by som bola dosť masochistka, keby som sa k nej chcela ešte vrátiť, že... Inú verziu ale vyskúšam v pohode.
Môj prvý minutý Astor Lip Butter. Milujem, milujem, milujem... o čom svedčí ďalšie kúpené balenie tohto istého odtieňa – bez astoráckeho masla na pery skrátka už nebudem existovať! ;)
Toaletka Elvie od Oriflame. Výdrž nie je nič extra, ako vám bude zrejme jasné, ale vôňu milujem - najmä na zimu - a preto kupujem do nemoty.  Samozrejme výlučne v akcii! ;)
Cestovné balenie Sensibio Light krému od Biodermy. Krátku recenziu som mu už venovala, dočká sa však aj svojho apdejtu. Krémik mám veľmi rada, plnú pálku zaň ale momentálne nevysolím. Tento totiž na zimu zrovna nemusím :).
Masielka z alverďáckej limitky, o ktorých som písala tu. Chce ich každý a zrejme ich aj každý miluje. Nie som výnimkou a k týmto maslám – limitkovým či nelimitkovým – sa kedykoľvek rada vrátim.
Mini balenie BB krému od Rimmel poputovalo do koša najmä preto, že bolo nahradené novým, väčším a najmä svetlejším odtieňom. Z čoho vyplýva, že u mňa asi spokojnosť, že...
No a nakoniec tu máme zopár síce neminutých, ale už zľahka „prešlých“ dinosaurov... Púder od Rimmel, takisto nahradený identickým kúskom číslo dva a laky na nechty Avon a Essence, farby ktorých spôsobili ich NEpoužívanie /a čo spôsobilo pred tými sto rokmi ich KÚPENIE, to by som tiež rada vedieť!/.
Takže to máme pre tento mesiac všetko. Neuspokojivo málo, ale tak furt lepšie ako nič! :D

Vyhodili ste aj vy tento mesiac nejakého dinosaura? ;)

- claire -


4 komentáre:

  1. Nuž, neminula si veľa :).
    A súhlasím s masielkom od Astoru, tiež som svoje minula a už aj druhé kúpila, tej istej farby ako prvé (i keď iná farba ako Tvoja).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj prezradíš, ktorá? ;)
      Fakt toho bolo pramálo, ale tak tento mesiac bude asi viac :).

      Odstrániť
    2. Číslo netuším, pretože ako každom sa aj na mojom masielku sa odlúpala farba zvonku na obale. Ale ak sa nemýlim, je tmavšia červeno-ružová a asi číslo 11.

      Odstrániť
    3. Mama má 12tku a ten žeriem, tiež je z tých výraznejších...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...