nedeľa 5. októbra 2014

Ako to dopadne, keď nechcete Baby Lips /alebo čo mi bol tak trochu už ZASA čert dlžný!/



Už aj ten náš drogériový svet ovládla babylips-mánia a čo by som to bola za beauty-blogerku a maniačku do balzamov na pery, keby som ten takmer už legendárny maybelliňácky počin nevyskúšala. Aj keď sa tvárim, že mám balzamovú STOPku. Ale keď už vraj patrí medzi tie najobľúbenejšie balzamy amerických blogeriek...
A hneď na úvod môžem skonštatovať, že som si rovno mohla ruku uťať.

zdroj



Dnešnú recenziu som chcela pôvodne nechať na neskôr, ale nedalo mi nevystríhať vás v dostatočnom predstihu :D. Baby Lips balzamy na pery od Maybelline ma odjakživa nechávali chladnou ako psí čumák. Infantilné farebné obaly pôsobia síce vcelku chutne, ale rozhodne dosť lacno a obyčajne. Napriek všetkému som sa celkom potešila, keď dorazili na náš trh - veď balzamov na pery nie je nikdy dosť, že. Na výber máte z cca 6 farieb a vôní /nemám chuť zisťovať to!/. Ja som si ako môjmu srdcu najbližší vybrala žltý s akože vôňou mandlí, ktorý sa mal o pery postarať naozaj intenzívne a hlavne by ich nemal zafarbiť do žiadnej odpornej barbie-ružovej alebo mŕtvolno-fialovej machlenice.


Teraz fakt neviem, odkiaľ začať, takže poďme na to bez zbytočných okolkov. Keď toto má byť ten najvyživujúcejší spomedzi všetkých Baby Lips balzamov, tak sorry, ale potom účelom tých ostatných musí byť vysušovanie. Inak si to neviem vysvetliť.



Balzam je bielej farby, nezanecháva na perách žiadny farebný povlak, len jemný lesk a má ochranný faktor 20. Čo je asi tak všetko z jeho pozitív. Konzistencia je takmer podobne mazľavá, ako to bolo v prípade tohto prepadáku. Hydratačné účinky sú podpriemerné, tie vyživujúce priam pod bodom mrazu. Balzam – ak nejete, nepijete a zbytočne nerozprávate – musíte mazať na pery tak každú pol hoďku. Ak jete, pijete alebo nebodaj utrúsite nejaké to slovo, balzam je fuč. A tak natierate donemoty a donemoty, až kým po asi tak týždni nie je fuč aj celý balzam.
Čo sa vône týka, tá sa pobrala tiež niekde do večných lovíšť naháňať bizóny spolu s náčelníkom Apačov v Poslednom výstrele. To, čo sa malo tváriť ako vôňa mandlí, mierne páchne akurát tak neutrálnym lekárenským odérom a ja fakt nestačím zírať! MANDLE????????? Ale FAKT mandle?????????
Balenie obyčajnejšie už ani nemôže byť. Jediné, čo môžem pochváliť, je vrchnáčik, ktorý vyzerá celkom kvalitne a pevne, takže dúfam, že sa nedopracujem k tomu, že budem mať mizerný, nevoňavý balzam s prasknutým vrchnákom.
OK, čo dodať na záver. Mizerný účinok, NEvôňa, obal nič extra... Ešteže som ho vymákla v akcii za nejaké 2 éčka aj niečo. Asi nemá zmysel pridávať nejaké záverečné hodnotenia :). Napriek všetkému, balzam je taký celkom ňuňu – až mi je ľúto, že som ho musela tak zvrzať :D - a určite ho spotrebujem. A dokonca MOŽNO ešte vyskúšam aj nejakú tú neružovo-nefialovú tónovanú verziu! :D

celkové hodnotenie: 4/10

Podľahli ste aj vy babylips-mánii? ;)

- claire -


24 komentárov:

  1. Páči sa mi, že nejdeš s prúdom :-)
    Ja som si kúpila fialový, kvôli tomu, že na jednom blogu boli fotografie, kde krásne pigmentoval. A realita? Pigmentácia je minimálna. Až by som napísala, že žiadna. Nemyslím si, že mám inú verziu ako dotyčná blogerka, takže vysvetlením bude to, že slečna vie krásne pracovať s fotoaparátom resp. s programami na úpravu farieb. Hydratačne mi postačuje, takže ho používať budem, ale dotyčnú blogerku už nečítam.
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neísť s prúdom, to je moja životná filozofia :D.
      Už mám aj ten fialový a presne ako píšeš... Akurát sa mi paradoxne zdá o mááálilinko hydratačnejší než ten "intenzívny" žltý! :D

      Odstrániť
  2. Neviem prečo je okolo toho taký veľký boom . Nikdy som to nepochopila . Úprimne možno si nejaký kúpim na skúšku ale určite im nepodľahnem . Podľa mňa sú tieto balzamy niečo podobné ako LOVE lips od Dermacolu len okolo tých nebol taký veľký boom ako okolo Baby Lips .:-)
    http://bar-bor-ka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie dermacolácke som celkom odignorovala, a nebolo by to bývalo na škodu ani v tomto prípade asi... :) Ale tak vyskúšala som, ďakujem, viac netreba.

      Odstrániť
  3. ja som na to písala recenziu a u mňa najhoršie vyšiel tento žltý...vôňu necítim a na perách žiaden pocit balzámu, preto ho nepoužívam... :) a ako píše hore Biela Mačka, tak fialovy peach kiss nefarbí, len zanechá ako keby shimmer :) a pigmentácia záleží aj na tom, koľko krát daným balzámom prejdete po perách :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, ako som už odpovedala vyššie Mačke... V každom prípade, shimmer na perách... to už radšej klasický lesk.
      Ale tento fialový relatívne fajn vonia.

      Odstrániť
  4. Ja mám práveže opačný názor... kúpila som si zelený s chuťou pepermintu a nemôžem si ho vynachváliť... krásne vonia, pery trocha chladí a mám ich oveľa hladšie... taktiež mám príjemný pocit z neho :D neviem no, možno tento žltý je nejaký nepodarený, alebo aj ja som mala byť američanka :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ale uznaj, pri mojom názore na ne tretí sa mi už ozaj skúšať nechce! :D
      Ale verím, že niekomu takéto konzistencie vyhovovať môžu...

      Odstrániť
  5. Nuž, nepodľahla som (s prúdom nikdy nejdem) a ani nepodľahnem.
    Už len ten infantilný obal mi od začiatku liezol na nervy. A keď ho už v blogosfére toľko vychvaľovali, prišlo mi to, tak nejako divné.
    Mám svoje zaužívané balzamy, ktorým zostávam verná (momentálne ich je cca 10 :)) a do tohto produktu svoje peniaze nebudem investovať.
    To som si radšej kúpila krabičku z Biobeuty :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som pokladala tak trochu za povinnosť vyskúšať aspoň jeden ;).
      Potom daj vedieť, čo bolo v krabičke ;). Ja som neobjednala, šetrila som prašule na Interbeauty, ale teda sklamanie celkom dosť veľké, kúpila som tam akurát jeden rúž :D. Ale tak v konečnom dôsledku som aspoň ušetrila ;).

      Odstrániť
  6. Já z nich taky nejsem nijak nadšená:(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dnes som sa stala jeho vlastnikom. Oranzovy obal,cerveny balzam. Katastrofa! To som mohla tych 60 korun radsej rozzuvat! Hydratacia nula,farba minus nula,vona minus dve nuly....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D
      To ja som si dnes napravila chuť inou vecičkou, ale bude to prekvapko ;).

      Odstrániť
  8. Mňa tieto baby "lipsaky" vôbec nelákajú, mám doma niečo podobné od Dermacolu, aj na tie bol voľakedy veľký boom, tak som si jeden na skúšku kúpila, a je úplne o ničom ako tento tvoj od Maybelline...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Boom ohľadom nich som ani nejak nepostrehla, takže chvalabohu! :D

      Odstrániť
  9. uuuplne mimo mna, nelakali ma a ani nelakaju, navyse balzamov na pery mam doma momentalne seja-hoja, ze ich nestacim spotrebovat... mimochodom, som jedina, komu znie nazov "baby lips" tak... pedofilne?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak toto ma pobavilo ,,Čo sa vône týka, tá sa pobrala tiež niekde do večných lovíšť naháňať bizóny spolu s náčelníkom Apačov v Poslednom výstrele. " :D :D :D Ja mám 2 babylipsy a tiež len preto aby som sa presvedčila či su naozaj take super a som sklamaná. To som si radšej mohla kupiť klasiku labello.Hydratácia nikde, jediné čo to robí je že to divno chemicky vonia a že trošku zafarbia pery ale inak nič moc...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No asi tak... Ale sranda, ako sa všetky potrebujeme presvedčiť o tom, že stoja za prd :D

      Odstrániť
    2. Tak reklama je reklama, ja som o nich počuvala a čitala hodne....tak preto som ich chcela skusiť. Každý ich vychvaľoval.. myslela som že to bude niečo ako tie farebne labella.

      Odstrániť
  11. Nemám a nadšení moc nesdílím - ráda mažu, hodně mažu, navíc musím - tohle počasí je pro moje rty katastrofa... ale přiznám se, že mě nedávno dost táhlo jít k nám do drogerky, kde je měli mít zrovna v akci, že je jako vyzkouším. Jen proto, že tam nemají bezbariérový přístup a s kočárkem se tam přes 2 schody fakt nechci dostávat, tak jsem odolala. A chuť nakupovat mě zase přešla, radši "zainvestuji" do Labella, Astridu a nebo oblíbeného Blistexu. Přeci jen balzám na rty kupuji kvůli účinku, ne kvůli obalu, reklamě, módnosti nebo že to prostě mají všichni. Palec hore za pročísnutí blogerského babylips nadšení!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Dík, Hanka... Niekto to už povedať musel! :D
      Ak by som nebola blogerka, zrejme tomu balzamu odolám a ani tie dva schody a kočík k tomu nepotrebujem :D...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...