utorok 21. októbra 2014

Bojový plyn na chodidlá a do topánok



O tejto vražednej vecičke som nemala príliš v pláne písať vám, ale tak nejak som usúdila, že musím. Je mojou svätou beauty-blogerskou povinnosťou zachraňovať ľudské životy a smrteľne vážne som presvedčená o tom, že táto vec je schopná zabiť vás. Bojový plyn na chodidlá a topánky s názvom, slúžiacim jednoznačne na oklamanie nepriateľa. Balea Fuss und Schuh Deo Lovely s vôňou červeného pomaranča a mäty.



Sprej som dostala ako neskorý narodeninový darček od kamošky. Nie, neprebrala som jej frajera, neuchmatla poslednú kabelku, na ktorú si robila už dlho zálusk a nepredpokladám, že ma chce dostať na druhý svet z nejakého mne neznámeho dôvodu. Balenie je totiž veľmi ňuňu – malé, farebné, milé a v balíčku sa naozaj pekne vyníma, takže vôbec sa nedivím, že neodolala.
Sprej funguje ako klasický „prekrývač“ prípadného nepríjemného odéru, ktorý sa občas na nohách, prípadne v topánkach vyskytne - určite nemá slúžiť na stopnutie potenia, ako tomu bolo v tomto prípade.
Vôňa je naozaj mix červeného pomaranča a mäty a nemám voči nej jedinú výčitku. Z nôh ju aj tak príliš cítiť nie je.
Takto vyzerá zloženie:



Hm, no, a tu je zrejme ten kameň úrazu.
Keď cez prvú svetovú vojnu vojaci ucítili vôňu cesnaku, uháňali /zbytočne/, čo im dych stačil. Bola totiž neklamným znamením použitia bojového plynu, zvaného yperit. Keď vy ucítite vôňu červeného pomaranča a mäty, radím vám to isté! Samozrejme v prípade, že nechcete práve spáchať rituálnu samovraždu udusením sa.
Sprej na nohy a topánky totiž NESKUTOČNE dráždi dýchacie cesty. Ja s nimi problém nemám, ale teda statočne kašlem ešte niekoľko minút po bezhlavom úteku z červenopomarančovo-mätového oparu. Nie som si istá, čo výrobca týmto faktom sledoval, napadá ma jediná verzia. V prípade, že pridusíte všetkých ostatných okolo vás, asi im bude šumafuk, či vám nohy smrdia alebo né.
To by bolo asi všetko, čo som mala k tejto vecičke na srdci :).

plusy:          pekné balenie
mínusy:      mám to zopakovať? :)

celkové hodnotenie: 3/10

Má niekto podobnú skúsenosť s touto Vecou? Prípadne s nejakou podobnou? ;)

- claire -



4 komentáre:

  1. Túto vecičku mám tiež doma, ale nejak som sa nedostala k jej používaniu a po tomto článku určite ani nedostanem.
    Nepoužívam ani nič podobné z inej značky, nohy sa potia primerane normálne bez nejakého výrazného odéru; nič, na čo by nepomohla voda so sprcháčom, čisté ponožky a pravidelný výmena obuvy :)))).
    V prípade mužského pokolenia v našej rodine (t.j. 1 člen mužského rodu) je uzákonená povinnosť povinného umytia nôh po návrate domov a dávania topánok na balkón :))))))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD chudák, no čo už...
      Prosííííím, schválne ho skús, som zvedavá na Tvoju reakciu! :D Teda ak nie si astmatik :D
      Zvyčajne ani ja takéto veci veľmi nepoužívam, ale v lete si rada na nôžky špliecham niečo osviežujúce, čo ma schladí :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...