utorok 7. októbra 2014

Maska na noc Hydra Recovery



Ako som už spomínala iks krát, mám vcelku slabosť pre pleťové masky z Avonu. Moja pleť je dostatočne citlivá na to, aby vybuchla po každom kontakte s lacnejšou kozmetikou, no po maskách z Avonu sa mi to zatiaľ nestalo ani raz. A keďže hydratácie nie je nikdy dosť – obzvlášť, ak vám zároveň pomôže vyhladiť prípadné vrásočky, vrásky a vrásy dokonca už po prvom použití /hehe, keby aj nie, silikón to istí!/ – logicky som nemohla inak než chňapnúť po maskovacej novinke Hydra Recovery.





Kozmetický rad Anew patrí k tomu najluxusnejšiemu, čo značka Avon ponúka – čomu samozrejme zodpovedajú aj ceny. Plná pálka pleťovej masky, obsahujúcej kyselinu hyalurónovú a čiastočky bambuckého masla vás vyjde na nejakú tú dvacku, v aktuálnom katalógu ju zoženiete za 11,90. Čo je, myslím si, tiež celkom dosť a preto som rada, že som stihla využiť uvádzaciu akciu, kde ma maska vyšla na cca polovicu.
Hneď na úvod považujem za potrebné upozorniť, že ide o masku nočnú a nezmývaciu. Tento spôsob aplikácie mne osobne absolútne vyhovuje. Všetko dobré, čo maska obsahuje, tak môže celú noc pôsobiť a ja sa zobudím svieža, mladá a krásna ako nikdy predtým! :D
Maska ja balená v efektnom kelímku, ktorý plne vyhovuje môjmu estetickému cíteniu. Síce by som uprednostnila radšej nepchanie prstov do obsahu, ale tak čo už...
Konzistencia masky je gélová, s bielymi „záležitosťami“ uprostred.

Pointa aplikácie masky je tak trochu práve v týchto bielych „záležitostiach“ /fakt sú to čiastočky bambuckého masla?/. Masku musíme na vyčistenú pleť totiž nielen naniesť, ale aj vmasírovať a pri tejto bohumilej činnosti rozminďárujete na padrť práve tieto biele veci. Musím povedať, že sa mi tento spôsob aplikácie fakt páči, je mi sympatický a za toto palec hore pre Avon.
Tu hľa, krátky pohľad na zloženie – vhodné pre citlivú pleť, neparfumované, bez parabénov.








Aplikácia masky, spojená s masážou, je veľmi príjemná. Čo ma mierne irituje, je fakt, že po vmasírovaní chladivého gélu tvár celkom dosť lepí. Nie je to vec, ktorú by som nedokázala prekusnúť, ak má mať maska mega-super-extra účinok, ale dať si toto na tvár a potom s tým stráviť niekoľko hodín až do rána zasa nie je vec, z ktorej by som išla do kolien v pozitívnom slova zmysle. Okrem toho, keď sa budete /do rána!/ dotýkať tváre, maska vám bude cuckovať jedna radosť /do rána!/. Preto je vhodnejšie masku aplikovať na tvár v primeranom množstve a možno radšej aj trošku menej, než na čo ste pri maskách zvyknuté.
Všetky tieto neduhy však odporúčam prekusnúť. Po niekoľkých hodinách lepenia a cuckovania a opláchnutia vrstvy rannou dávkou vody je totiž pleť vypnutá, hladká a jemná. Takže čo viac si možno želať?
Ak budem masku aplikovať podľa odporúčania aspoň 2x do týždňa, určite budem zo dňa na deň krajšia a krajšia. Ak to teda už vôbec je možné ;)... V každom prípade masku odporúčam - a to najmä nám, starším korytnačkám, čo už potrebujeme poriešiť aj nejaké tie vrásočky a na luxusnejšiu kozmetiku skrátka už máme papierový nárok! ;D Snáď vám v tomto boji bude nápomocná aj táto pleťová maska.

plusy:          účinok, spôsob aplikácie, estetično
mínusy:      lepkavý pocit, cuckovanie, cena

celkové hodnotenie: 8,5/10 /najmä kvôli cuckovaniu, inak možno aj plná paľba!/

Skúšali ste túto masku? Máte skúsenosti s avoňáckym luxusným radom Anew?

- claire -
 




12 komentárov:

  1. Túto masku som v katalógu ešte ani nepostrehla :-), asi preto že túto Anew radu používa moja máti... Väčšinou len séra alebo krémy, ale má po nich fakt mladistvú pleť...Takže preto sa mi nejak táto rada spája s vyššou vekovou kategóriou a a asi aj preto jej v katalógu venujem len minimálnu pozornosť ;-)
    R.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Len sa nerob, sem už patríme aj my! :DDD

      Odstrániť
    2. Ja ešte nie, ja mám gén mladosti!!! :-P Vyzerám o 10 rokov mladšie, než je môj skutočný vek... :-D
      R.

      Odstrániť
    3. No to ja tiež, ale to na veci nič nemení, že máme už dávno po 30tke! :DDD

      Odstrániť
  2. Tak ja už do kategórie potrebujúce túto (alebo akúkoľvek inú) spadám, ale zatiaľ som ju nepostrehla.
    Mám katalóg, kuknem :).
    "Biele záležitosti uprostred" :))))))))))))) ????

    OdpovedaťOdstrániť
  3. uff...nemam rada lepiace sa veci na tvári,aj ked by som taku masku potrebovala, tiež patrim ku korytnačkam :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vitaj medzi nami :D. No nie je to nič extra, to lepenie, ale ak dáš masky primerané množstvo, je to ok.

      Odstrániť
  4. Maska vyzerá dobre, tiež už spadám do tejto kategórie :) potom daj nejaký update, či pomohla aj na prípadné vrásky, či sa vypli alebo úplne zmizli, naozaj som zvedavá....

    OdpovedaťOdstrániť
  5. apdejt určite bude, minimálne pri out news poste ;)... Zas zázraky nečakám, ale tá hydratácia sa mi páči.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kým som sa nedostala pri čítaní k lepivému efektu, chcela som ju kúpiť, ale odradilo ma to od kúpy. bojím sa, že budem polepená chlpmi od mačiakov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak s tým treba počítať a najmä kruto sa s tým zmieriť! ;D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...