utorok 28. októbra 2014

Októbrové IN NEWS s podtitulom "Už sa fakt budem krotiť!" :D


Nie je vôbec jednoduché, pozrieť sa pravde do očí. Faktom však je 19 nových prírastkov len za tento mesiac a ja sa plne priznávam ku svojej závislosti od nakupovania kozmetiky! :) A aj keď je ďalší fakt to, že nie všetky veci som cvakala zo svojej vlastnej peňaženky/kreditky/účtu, budúci mesiac sa POKÚSIM s tým niečo urobiť a vynasnažím sa, aby tu svietila len jedna kategória – veci POTREBNÉ! ;D
Dnes sa ale pozrime, o čo všetko sa rozrástla moja kozmetická zbierka :). Tentokrát si teda vecičky rozdelíme do kategórií veci potrebné, veci nepotrebné a veci darované.
Začnime vecami darovanými :).



Horúcu novinku na americkom trhu už poznáte. Balzam Softlips Cube mi zaslala na otestovanie jedna zlatá kočka, Ivka z Americany. Na Sensibio Riche krémik ako 4eurový supernákup som vám dala tip ešte koncom minulého mesiaca, keď som ho dostala ako darček od mojej krstnej. V mojej zbierke dlhoočakávané Matriciane sérum, ktoré som si vydupala ako 7. produkt zadara napriek tomu, že šiestym kúpeným bola mini ružová micelárka za 3 éčka /čo dúfam, že teta lekárnička a obchodný zástupca Biodermy prežili bez ujmy :D/. No a nakoniec, šelmovitá riasenka z e-bayu, ktorá ku mne išla asi tak cez tri zemegule a Lusil stihla medzitým preventívne objednať ďalšiu. Teraz otázka, či je toto tá prvá alebo druhá :).
Ďalej tu máme početnú kategóriu vecí relatívne potrebných:

Povedzme si narovinu, pri niektorých veciach je tá relatívna potrebnosť tak veľmi RELATÍVNA, až je to skoro NEpotrebnosť :D. Propolisový šampón a voda českej značky Pleva, ok, mám taký čisto subjektívny pocit, že vlasy mi padajú o niečo viac, než by sa mi páčilo. Na čo som potrebovala mlieko na ruky od Baley, to som vám už vysvetľovala tu. Zvyšné veci... Rozhodla som sa preventívne prestriedať čistenie pleti micelárkou nejakou klasikou, na oči sa mi ale nechcelo vymýšľať nič ďalšie. Preto to odličovacie mlieko a pleťová voda od Yves Rocher a malé balenie ružovej Biodermy. Už teraz vám ale poviem, že sa neviem dočkať opäť nejakej tej miciny – zlenivela som, no... :). Lak na nechty Mavala ma vo Fannke nenalákal ani tak vďaka 50percentnej zľave, ako vďaka úžasnému odtieňu Acapulco, ktorý už nejaký ten týždeň hľadám. No a keďže mi /ale fakt len pomaly!/ dochádza môj očný krém, tento od Ziaja bol v 20percentnej zľave kúpený do zásoby a ešte som k nemu vyfasovala aj obáločku so vzorkami – takže uznajte, že bola by blbosť tomuto odolať ;D.
No a nakoniec zopár vecičiek ČISTO NEPOTREBNÝCH :).



BabyLips balzamom sa už vyjadrovať preventívne nebudem, aby ma značka nepohnala pred súd :D /link si napriek tomu neodpustím :D/. Balzamy boli kúpené z čisto blogerskej povinnosti. Seriózne. Opačný extrém – kúpa pasteliek od Catrice. Síce nákup nepotrebný, ale ako ste sa už mohli presvedčiť tu, kúpa storočia.
Kúpou storočia určite nebol matný rúž tureckej značky Golden Rose, mimochodom, jediný kúsok, ulovený na jesennom bratislavskom Interbeauty. O ňom ale neskôr.
Krém na ruky Dermacol som samozrejme nepotrebovala už vôbec. Ku krémiku mám ale silnú citovú väzbu, no tak nechajte ho na pulte drogérky, keď je v 50percentnej zľave! ;)
No a poslednou vecičkou, ktorú sme samozrejme doma nepotrebovali, ale na ktorú sme sa dostatočne namotali, je:


Levanduľové mydielko z jarmoku :). Vec nádherná, voňavá a úžasná. Mydielko stálo 3 eurá a už mu v podstate odbíjajú hodiny posledné dni života. Zisťujem však, že sa naše rúčky čím ďalej, tým viac namotávajú na prírodné a bio mydlá! Hm, nepredstaviteľné :).
Takže to by bolo z tohtomesačných nákupov všetko. Ak by som náááhodou ešte niečo za tých pár posledných dní nutne POTREBOVALA, šupnem do budúcomesačných POTREBNÝCH nákupov ;).

Koľkokrát ste si už dali záväzok, že nebudete kupovať blbosti? :D A čo nové pribudlo tento mesiac do vašich kozmetických zbierok? ;)

- claire -

9 komentárov:

  1. Špirála s mačkou je štýlová. Som zvedava na skusenosti s Bioderma serom, pretoze uz dlhsie sa na neho chystam. Takze este pockam, co na neho povies ty :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jo, je :)
      Na sérum som sa tiež chystala dlho, tak uvidíme, či čakanie stálo za to... Ale má veľmi chutné balenie :).

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ,,s podtitulom "Už sa fakt budem krotiť!" " :D:D:D hahaha :D toto poznáme :D zaujal ma očný krém :) ten chcem aj ja niekedy skúsiť a k tej poslednej fotke - catrice by ti mohol vyhovovať ale baby lips no :D nebudem komentovať :D a ten Dermacol krem na ruky som mala a žiadna sláva :/ skús od Avon Spa - taka fialova rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento mesiac sa fakt budem snažiť! :D
      Catrice sú úžasné, BabyLips grc. Na ten krémik od Dermacolu už mám recenziu napísanú, len som ju zatiaľ ešte nestihla postnúť, ale v podstate s Tebou súhlasím. Až na jedno, ale o tom potom :)

      Odstrániť
  4. Tá riasenka ma fakt zaujala. Aká je? Aký má štetček? Z ebay-u objednávam strašne rada, i keď z kozmetiky so zatiaľ nenašla nič, čo by ma uchvátilo. Toto áno! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidím, že na ňu asi budem musieť šupnúť recenziu. Celkom sa mi pozdáva, kefka je taká dosť slim... :)
      No a na tých riasach fakt že celkom drží :).

      Odstrániť
  5. Nuž, tento mesiac som bola dobrá a kupovala som veci len potrebné. A preto som sa teraz na konci odmenila nepotrebnosťou :)))).
    Ten krém na ruky od Dermacolu je nič moc, mala som desiatky lepších.
    A Ziaje som neodolala aj ja s 20 % zľavou som kúpila sprcháč čokoládový a k tomu vzorky :)):

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že toto isté si budem môcť povedať aj ja tento mesiac! ;D
      Čoko sprcháč som nemala, ale mala som telové mlieko a to bolo skvelé. No a krém od Dermacolu, súhlasím. Pre mňa inak nie je žiadnou novinkou a hoci z jeho účinku nie som nejak extra odvarená,, mám už asi tretie/štvrté balenie. Recenzia čoskoro :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...