štvrtok 30. októbra 2014

SAVEONBEAUTY TOP PRODUCTS za október




Október sa nám pomaly chýli k svojmu konečnému koncu, vonku sa zdušičkovieva a my tu máme pravidelnú rubriku „top produkty“. Dnešný výber tak trochu /alebo aj celkom dosť!/ súvisí práve s počasím. Pomaly ale isto totiž /nielen/ u mňa nastáva čas vymeniť BBčka za mejkapy, ľahké ovocné telové mliečka alebo sprcháče za tie výživnejšie a s viac hrejivým odérom a ľahké denné krémy za hutnejšie.


Opäť raz sa vraciam k olejovým telovým peelingom a tie jemnejšie až do letných mesiacov odkladám do zabudnutia. Niet nad pocit dokonalo vypeelovanej pokožky, zhýčkanej voňavými olejčekmi ;).
Asi by nebolo fér tvrdiť, že s príchodom chladnejších dní rastie moja potreba mazania sa, keďže tú mám permanentne /snáď s výnimkou dní, keď teploty atakujú štyridsiatku/, je mi ale jasné, že stúpajúcu tendenciu má asi u väčšiny z vás. Tento mesiac u mňa hviezdilo telové mlieko od Biodermy.
No a výsledkom môjho neodolania bolo otvorenie ďalšieho balzamu na pery, legendárneho amerického Rosebud Salve, ktorý sa okamžite stal mojím ďalším líblingom. Recenzia čoskoro! ;)
V oblasti dekoratívky som sa najradšej patlala týmto /ak nerátam moje stálice Mary-Lou a NARS, že :)/:


S príchodom chladnejšieho počasia /a čoraz bledšej pokožky/ nastáva u mňa opäť éra mejkapov. Z útrob svojej kozmetickej skrinky som vylovila svoj starý, jesenno-zimno-jarný mejkap od La Roche-Posay /ktorý zrejme túto sezónu aj doslúži/ a vytešujem sa z jeho krycích schopností. Zbohom BBčka, vidíme sa tak o pol roka. Najskôr.
Prekvapkom roka a absolútnym miláčikom v /nielen/ dekoratívke a nielen tento mesiac sa stali farebné balzamy na pery od Catrice, ktoré som už ospievala tu. Konečne dokonalé odtiene a starostlivosť v jednom!
No a keďže sa mi vo FANNke konečne podarilo nájsť ten správny jesenný odtieň laku na nechty, tak som sa ním patlala, of course, najradšej.
Hoci minulý mesiac sme tu žiadne top sklamanie nemali, tentokrát ho neobídeme. A celkom neprekvapivo vďaka vecičke z môjho najčítanejšieho článku ever – balzamom BabyLips :).


Prečo si zaslúžili balzamy na pery od Maybelline túto čestnú pozíciu, vám už opakovať nebudem, táto téma vydala dokonca na DVA články :)

A to je pre tento mesiac asi tak všetko z mojich obľúbencov. Čo ste používali tento mesiac najradšej a čo bolo vaším top sklamaním? ;)

- claire -




6 komentárov:

  1. Myslím, že nič extra nové u mňa nehviezdilo.
    Ale ten peeling od Baley mňa vôbec nenadchol, príliš peelingový (a to vydržím veľa). A to telové mlieko od Biodermy sa mi zdalo ako slabý odvar. Napr. také telové mlieko s 10 % ovsu od ďalšej značky v DM ĎALEKO lepšia nehovoriac o cene.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ktoré? Daj tip ;)...
    Ja ten peeling zbožňujem, ale je pravda, že je to riadna morda, nie každému také vyhovujú... No a k tomu mlieku som sa už vyjadrila, ja ho mám veľmi rada, aj keď plnú pálku zaň nie som ochotná vyvaliť...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento čo ja používam na telo, je z Oriflame (asi jediný výrobok, ktorý kupujem pravidelne). Volá sa Swedish Spa a zásadne len v akcii :))).

      Odstrániť
    2. nejak vôbec neviem, o ktorom hovoríš :) musím omrknúť...

      Odstrániť
  3. Tak tak, mna osobne zas baleacky peeling nadchol,na telo sa mi nezdal nejaky drastiký a krasne vonal

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...