pondelok 10. novembra 2014

Chcem, musím a budem mať PART 3


Pomaly sa nám zvianočnieva a dnešný wishlist post môžete brať tak trochu ako menšie naštartovanie na podstromčekové nákupy v predstihu. Aj keď som si dala predčasný novoročný záväzok, že sa budem s nákupmi krotiť, obávam sa, že týmto vecičkám skôr či neskôr podľahnem /edit: A priznám sa, skôr SKÔR než NESKÔR! ;)/. A dnes to bude tak trochu najmä o... celkom netradične balzamoch na pery! :D

zdroj


Čo iné by sme si mohli dať ako prvé, než túto ňuňu eosiu limitku v plechovke. Na EOS balzamoch som začala celkom ulietavať a akákoľvek limitka ma len málokedy nechala chladnou. Balzamíky s vôňami Strawberry - Kiwi, Orange Blossom a Pink Grapefruit, inšpirované americkou módnou návrhárkou Rachel Roy, by vás mali uniesť do ďalekých krajov, zaliatych teplým slnkom a neviem ako vy, ja sa nechám uniesť veľmi rada. Ako vždy cez Americanu, kde sa vmestíte do dvacky.

zdroj



































Už viete, že som neprepadla len eos-mánii, ale aj Rosebud Salve vazelínke. No a čo sme to neobjavili na oficiálnej americkej stránke Rosebud Perfume?! Smithov rovnako rozkošný ružovo-mandarínkový balzam na pery! Ak bude aspoň taký úžasný, ako jeho starší bráško, budem už zasa chrochtať blahom :). Uvidíme, akú návnadu sa nám podarí vhodiť do amerických vôd tentokrát ;).

zdroj

Na priam legendárny balzam Reve de Miel značky Nuxe som počula toľko frfľavých recenzií, že určite neopustím tento svet, kým ho nevyskúšam. Som totiž nesmierne zvedavá, do ktorého tábora sa pridám. Už to chce len trošku preriediť zásoby téglikových balzamov na pery :).
Kozmetiku Nuxe už kúpite aj v našich lekárňach Sunpharma.

zdroj

No a na záver malá BIO chuťovka, ktorá nás z americko-francúzskych luhov a hájov prenesie do tých našich. Slovenskú značku Soaphoria vám asi predstavovať nemusím. Ja viem, že je to vec celkom nepredstaviteľná, ale od tejto značky som ešte nič neskúšala. Už nejaký čas sa to však chystám napraviť a myslím, že práve v novembri nastal ten správny čas. V mojej kúpeľni to žiada trošku zprírodniť a keďže až do 21. novembra ku každému nákupu vyfasujete kartičku s 5percentnou zľavou na vaše ďalšie nákupné vyčíňanie, asi už zasa neodolám :).
/edit: Už som neodolala! :D/

Zaujali vás niektoré z týchto vecičiek? Po čom momentálne piští srdce vám? ;)

- claire -


8 komentárov:

  1. Všetky eosíky z limitky sú už na ceste ku mne :) Nuxe balzam vlastním ale ešte sa naňho nedostal rad :) od soaphorie ešte tiež nič vyskúšané nemám a ani Rosebud Salve som ešte neskúšala

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Eosíky už plus-mínus sú aj na ceste ku mne! :D No a na ten Nuxe som teda spešl zvedavá, potom daj určite vedieť! :)

      Odstrániť
    2. ten nuxe nieje klasický balzám ako napr. eos alebo labello alebo tá vazelínka. Je to suchšie, nemá to ani lesk. Je to podľa mňa skôr na noc na výživu a ráno to ešte cítiť na perách :)

      Odstrániť
    3. No práve preto som na to veľmi zvedavá :).

      Odstrániť
  2. EOS limitka je prostě boží, já bych je chtěla už jenom kvůli těm krásným barvám vajíček.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, kombinácia farieb je dokonalá, hotový západ slnka :) Veľmi som zvedavá na vône...

      Odstrániť
  3. Vieš o tom, že si hrozná ??? Takto ma namotávať na nové zábavky, ktoré musím platiť :((((.
    Už si ma namotala na eos balzamy a FB stránku kde ich kupuješ, minule na Rosebud Salve a teraz na Nuxe na pery :(((.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...