piatok 5. decembra 2014

Voňavá krémo-pena na rozmaznávanie pleti



Dávno pradávno sme tu nemali žiadnu recenziu na nejakú dobrú pleťovú masku, a keďže na maskovanie si ja celkom dosť potrpím, tak som sa rozhodla dnešným postom vymazať tento malý restík zo svojho zoznamu malých restíkov. Siahodlhého, ako inak.
Dnes plynulo pokračujeme frantíkmi a omrkneme opravnú vyživujúcu masku z radu Nutritive Végétal od Yves Rocher, ktorú by ste teraz v decembri mohli aj celkom potrebovať.

Rad Nutritive Vegetal s výťažkom z miazgy z jasanu, makadamiovým olejom a bambuckým maslom je určený pre starostlivosť o suchú pleť. Priznám sa, takéto super-výživné masky mám najradšej. V zime vašu pleť upokoja, vyživia a vy sa nemôžete nabažiť oblápania vašej vlastnej tváre. Pretože je tak jemnučká, fajnovučká a hladučká, že by vám ju aj detská prdelka mohla závidieť. A to presne je prípad aj tejto masky.


Začnime balením. Nie je to nič ohurujúce, ale máme tu vcelku sympatickú žltú tubičku. Z ktorej, samozrejme, zvyšky obsahu vydolujete akurát vtedy, keď masku nemilosrdne zmasakrujete na franforce, ale tak nie je to nič nerealizovateľné.
Čo ma dostalo na prvú šupu, to je vôňa. Jemná, krásna, nepopísateľná /aspoň nie tak, aby ste to na základe môjho opisu mohli pochopiť, ale teda peknou vôňou sa vyznačuje celý rad Nutritive Végétal/.
Čo ma dostalo na druhú šupu, to je konzistencia.


Veľmi hustá, penovo-krémová konzistencia, ktorú mazať na tvár je jedna báseň. Občas mám dokonca taký celkom subjektívny pocit, že maska pri aplikácii tak trošku hreje - a to, uznajte, je na zimu aj celkom potešujúce zistenie.
Zloženie je tiež takééé, no... Bezparabénové, zato so silikónom a prídavkom zopár srdcu milých zložiek, ako je glycerín, bambucké maslo, makadamiový olej či tá miazga z jasanu. Vďaka baleniu neodfotiteľné.
Masku máte nechať na tvári pôsobiť 3 minúty a zvyšky následne zotrieť papierovým obrúskom.
Vreckovkou.
Hajzlákom.
Skrátka hocičím.
Ja odporúčam masku nechať na tvári aspoň tých 20 minút. Samozrejme bez rizika, že vám maska vyžerie polku tváre – maska je hydratačno-výživná, takže čím dlhšie sa na ksichte ohreje, tým lepšie /ale zas 3 dni pod ňou dusiť pleť zrovna nemusíte, že! ;)/.
Výsledok? Jemnučká, fajnovučká a hladučká pleť, že by vám ju aj detská prdelka mohla závidieť :D. Už som tuším spomínala, že ;).
Maska v akcii vás môže vyjsť na cca 5 éčok, jej plná cena je, ak sa dobre pamätám, niečo nad 10e. Za plnú pálku asi e-e, ale v akcii by som do nej išla opäť, a to veľmi rada.

plusy:          účinok, konzistencia, vôňa
mínusy:      žiadne, aj keď zo zloženia tak celkom do kolien nejdem

celkové hodnotenie: 10/10

Skúšali ste túto masku? Praktizujete maskovacie rituály? :)

- claire -

4 komentáre:

  1. Vyzerá to zaujímavo, ale keď sa ja neviem dokopať vyskúšať túto značku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám toho teda odskúšaného asi minimum, ale je pár vecičiek, ktoré majú ozaj úžasné, ako napr. balzamy na pery ;) alebo to sérum, o ktorom som písala naposledy...

      Odstrániť
  2. Yves Rocher je skvělá značka :-)

    Zvu tě na mou giveaway o super skřipce do vlasů - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-) <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypada zajimave.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...