streda 28. januára 2015

Januárové IN NEWS

Prvý tohtoročný in news post bude už zas tak trochu mega. Claire Clairmont sa totiž zasa utrhla z reťaze a skonštatovala, že akékoľvek nakupovacie stopky sú vecou absolútne neefektívnou a tým pádom zbytočnou :).



Tohtomesačné prírastky si rozdelíme na skrášľovadlá, mazadlá a kategóriu „špeci“.



S niektorými skrášľovadlami ste na blogu už mali tú česť, viď ceruzka L´Oréal, tónovaný balzamo-lesk na pery od Sleek alebo dvojčatá krémového očného tieňatónovaného balzamu od Oriflame. Zvyšné vecičky boli také poloimpulzívne zľavové nákupy a určite sa s nimi na blogu ešte stretneme.






Čo sa mazadiel a patladiel týka, tento mesiac to bolo vskutku tragické. Fotky asi hovoria za všetko, že. Na svoje ospravedlnenie dodám, že nie všetky vecičky som kúpila dobrovoľne /poznáte napríklad ten pocit, ak vám niekto niečo omylom objedná a vy nemáte to srdce nevziať to! :D/ a niektoré som dostala do daru /nový balzamík na pery od Yves Rocher a patladlá od Biodermy ako konečne vyzdvihnutý vianočný darček od kamošky Evičky :)/.
Apropóóó, keď sme pri tých kamoškách... Srdečne zdravím kamošku Lusil a odkazujem jej: Áno, to čo vidíš na fotke, je naozaj full verzia bambucko-maslového krémiku na ruky od L´Occitane! :D
Pokračujeme kategóriou "špeci".

Štetce od Petry som mala vo svojom beauty-blogerskom hľadáčiku už celkom dlho a v duchu „ako na Nový rok, tak po celý rok“ som hneď v prvý januárový deň urobila objednávku. Štetčekom určite ešte venujem zopár teplých slov – už len kvôli tým fotkám, urobeným týmto:

zdroj

Tradááá, záver in news postu ako sa patrí - môj nový foťák. So 65násobným optickým zoomom. Spýtala by som sa obligátnu chvastaciu otázku „Kto má viac?“, ale nikto nemá :).
Je vám jasné, že celý január som na rožkovej diéte...

Čím ste si tento mesiac urobili radosť vy? :)

- claire -

6 komentárov:

  1. Parádny nákup :), mydielka vyzeraju krásne,20000000 caloriovááá riasenka super vec...mám , rimelacky make up u mna neuspel, kreminky od biodermy ma ale lakaju,poškuljem po nich,inak som strááášne tužila po steamcreme a nakoniec aj kupila a aby som mala do zasoby tak rovno dva :) aaale plechovôčky prenádherne, z obsahu som na vážkachl,asi nepotrebuje môj xichtík taku dávku hydratacie,inak vôna krasna levandulová,nadupaný vitaminmi , tak to ma aspon ukluknuje.A tie štetce od Petry hmmm....lákajú tiež.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Steamcream som tu mala nedávno vo wishliste a podľa Tvojich slov usudzujem, že ho potrebujem čím ďalej, tým viac! :D Len teda trochu pretriediť tie zásoby... :)

      Odstrániť
  2. Aký je ten novy balzam na pery od Yves Rocher?:)tuto vonu som nemala ani v starej edicii za to sa pytam:)mohla by byt recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to karité, ale tento som ešte neotvorila, mala som len tú starú edíciu a ten bol super... Vôňu asi nepopíšem, ale bola fajn. Recenzia bude, sama som zvedavá na porovnanie ;).

      Odstrániť
  3. Fakt si sa utrhla z reťaze :).
    Tie mydlá od Boemi a krém od L´Occitane beriem. Napíšem ti moju adresu ?

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...