piatok 9. januára 2015

SAVEONBEAUTY TOP PRODUCTS za rok 2014 - skrášľovadlá alebo maskovače škaredosti

A je to tu, už zas ;). Sľúbený článok, ktorým plynulo pokračujeme výberom toho NAJ z dekoratívky, ktorá sa mi tento rok priplietla do cesty. Zatiaľ čo minulý rok som celú túto kategóriu odbila jedinou riasenkou, tentokrát som sa téme rozhodla povenovať trošku detailnejšie.





Kategória mejkap




Prvé miesto si uzurpoval takmerkultový Healthy Mix od Bourjois, ktorému prichádzam na chuť čím ďalej, tým viac.

Kategória korektor



No, asi takto: Odkedy som vyskúšala Radiant Creamy Concealer, hlboko opovrhujem všetkým ostatným, čo sa tvári ako korektor. Bohužiaľ. Niekedy sa za kvalitku priplatiť fakt oplatí!

Kategória púder



Ďalšia klasika, ktorú ste asi mohli vidieť u väčšiny beauty-blogeriek a ja som sa k nim konečne /stádovito, ako inak :)/ pridala. O fixačnom púdre od Dermacolu ale reč ešte bude. Otázka: Kto by tu čakal Dermacol? ;D

Kategória rúž



Celkom jednoznačné. Aj keď Catrice pastelka sa tvári skôr ako tónovaný balzam na pery, u mňa je to skrátka rúž ako vyšitý! A jasný MUST-HAVE, samozrejme.

Kategória lesk na pery



Ďalší z mojich miláškov, ktorý vlastne leskom na pery ani nie je. Skvelá výdrž, úžasná hydratácia a ochrana pier, oslňujúci efekt a ako bonus sladká chuť a vôňa karamelu s ovocným podmazom. K tomu parížsky preukaz pôvodu ;).

Kategória riasenka



Víťazi hneď dvaja. Bola som tak bezradná, že som skrátka k svojej obľúbenej Seduction Codes dvojke musela vopchať aj bezmennú vodeodolnú mačkovitú riasenku z e-bay, o ktorej som vám zatiaľ ešte detailne nepísala. Takže v skratke: Robí fajn riasy, nehrudkuje, nezlepuje, drží ako pribitá, ale s troškou námahy ju odlíčite aj micelárkou. A má mačku na obale!!!!!!!!!!!!!!!!

Kategória rozjasňovač



Ďalší jednoznačný víťaz. Po malom fiasku s rozjasňujúcim fluidom od Demacolu sa mi konečne zadarilo a to až natoľko, že nemám potrebu v tejto kategórii skúšať nič nové! Niečo nepredstaviteľné :)...

Kategória lícenka



Víťazstvo v tejto kategórii som sa rozhodla obetovať vecičke, ktorú tak trochu ani neviem, kam zaradiť. Lícenka, rozjasňovač? V každom prípade, tieto gule som používala minulý rok na líčka asi najradšej.

Kategória očný tieň



Ďalší jednoznačný favorit, tentokrát krémový! Krásna farba, ktorá aj bez bázy drží ako pribitá! Na ceste ku mne je už odtieň číslo dva ;).

Kategória ceruzka na oči



O mojom najnovšom úlovku od L´orealu som vám ešte napísať nestihla, ale už teraz som presvedčená o nutnosti udeliť víťazstvo práve tejto ceruzke.

Teraz si dajme pár celkom spešl kategórií.
Asi nie je dvakrát nutné, aby skrášľovadlá obšťastňovali aj naše nosné dierky, ja som sa ale na vôňu tejto vecičky tak namotala, že nemôžem neudeliť jej prvú spešl cenu za Miláška roka! Lícenka od Bourjois je tak maličká, tak voňavučká a tak veľmi retro-ňuňu, že si toto ocenenie určite zaslúži.




Za Najužitočnejšiu vecičku roka musím jednoznačne vyhlásiť podkladový očný tieň od Avonu.



Hoci som na túto bázu počula všetky možné reakcie – od tých najsamviac nadšených po tie frfľajúce, ja toto moje balenie aj po roku jednoducho milujem a verím, že budem rovnako aj tie ďalšie. Báza stojí pár éčok a akékoľvek tiene mi s ňou držia ako pribité počas celého dňa /a vydržali by určite aj dlhšie, len to by musela vydržať aj Claire Clairmont, že! :)/. Takže tak nejak už zasa necítim potrebu skúšať niečo iné.
No a máme to tu. Tradááá, BEST OF BEST vecičkou, ktorú som si v minulom roku obľúbila úplne že najviac, ktorá najviac dopomohla k mojej nekonečnej kráse a od ktorej denného používania som doslova závislá sa stáva:



Rozjasňovač Mary-Lou Manizer od theBalm. Multifunkčné líčidlo, ktoré môžete využiť nielen ako rozjasňovač, ale aj /a nielen v čase núdze!/ ako očný tieň a ktoré vás dá do laty, aj keby ste chceli žiariť po prehýrenom wellness víkende, strávenom v spoločnosti ožratých kolegov, po ktorom nutne potrebujete ešte týždeň dovolenky. Skrátka ďalšia láska na večné časy. Howgh.

No a nakoniec /opäť tá vesmírna rovnováha! ;)/ tu máme pár vecičiek, na ktoré si chcem pofrfľať.



Kategóriu Sklamanie roka s vysokým náskokom vyhráva legendárno-kultová paletka očných tieňov Naked2 legendárno-kultovej značky Urban Decay. Dôvody môjho rozhodnutia určite tušíte a ak náhodou nie, prečítate si ich tu. Odtiene sú síce naozaj krásne, ale zas nie natoľko, aby som dokázala zavrieť všetkých osem očí pred /ne/kvalitou výrobku za 50 éčok.
A celkom nakoniec nechajme zahviezdiť ako kandidáta na cestu do horúcich pekiel čiže víťaza „tojehnusvelebnosti“ kategórie:



Velvet Matte Lipstick od Golden Rose, matný rúž, ktorý klame telom. Na ruke totiž vyzerá fakt na zožratie, na perách už skôr na pogrcanie. Ak chcete fakt hnusný rúž, vrelo odporúčam! :D
Týmto článkom uzatváram uplynulý rok. Snáď som sa žiadneho výrobcu nedotkla... no, prinajhoršom so mnou nebude spolupracovať :D...

Ktorá vecička z oblasti skrášľovadiel vám za minulý rok najviac prirástla k srdcu a ktorú by ste najradšej hodili von oknom? ;)

- claire -



4 komentáre:

  1. Nuž, v niektorých kategóriách si ma neprekvapila, ale niektoré vecičky ani nepoužívam, a teda sa nevie vyjadriť. Napr. taký rozjasňovač, bázu pod oči, lícenku a pod. nepoužívam a zrejme sa k tomu ani nedostanem :))))))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak načase začať, né?! ;D
      Ja som inak tiež také blbiny ako rozjasňovače, lícenky či nebodaj bázy 30 rokov svojho života nepoužívala, ale teraz som na ne taká namotaná, že im pripisujem asi najväčší význam z dekoratívnej oblasti :)...

      Odstrániť
  2. teším sa, že som tam našla aj vecičky odomňa :) a tiež som bola milo prekvapená z tej mačičkovej špirály... čo som ju objavila, už inú nechcem používať... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :))) no je ich tam vcelku dosť, a tiež v BISke telových mazadiel a patladiel :D
      Špirálka je fakt moooc dobrá a keď sa dopracujem k nafoteniu svojho oka, tak bude aj review.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...