sobota 14. februára 2015

Chybička se občas vloudí...



A vloudila sa teda aj tentokrát, aj keď v konečnom dôsledku bol tento omyl vlastne pozitívny. Ale v dnešnom beauty-svete, kde to, čo nemá vo svojom zložení aspoň jednu micelu, tak sa neráta, sa môjmu omylu ani nedivím. V snahe zohnať urýchlene nejakú lacnú micku som chňapla po prvej fľaštičke s vodou. Lebo ak má niečo na sebe napísané „cleansing lotion“ a „make-up removal“, logicky to musí byť micelárka, že. No, NEMUSÍ! :D


A ani nie je. Lebo ono je to vlastne tá najklasickejšia pleťová voda. Pleťová voda od Mixy s hydratačným glycerínom je určená na dočisťovanie, tonizáciu a hydratáciu suchej pleti. Dopracovala som sa k nej síce omylom, ale nakoniec som s ňou v podstate prudko spokojná.


Začneme ale tým, čo ma nasralo – a to je vizuál. Čím sa môžeme vrátiť k príčine môjho omylu. Alebo inak: Súťažná otázka – Kto prvý nájde návod na použitie?


Uznávam, moja chyba a mala som čítať poriadne. Čosi mi ale našepkáva, že väčšina z vás by si v tej kope zbytočných kecov, čo sa nachádzajú na fľaštičke, návod možno tiež nevšimla hneď.
Druhá vec – pumpička. Toto asi nebude žiadna nová informácia, ale väčšina značiek jednoducho funkčné pumpičky robiť nedokáže. Nie inak tomu je aj v prípade Mixy, kde mi pleťová voda buď preteká tampónikom po lakťoch až na zem, alebo si ňou oblievam steny kúpeľne vrátane plafónu. Skutočné potešenie, ale hybajme ďalej!
Aby kozmetika, určená na citlivú pleť, voňala, to asi nie je práve najžiadúcejšie. V každom prípade, táto vodička vonia. Trošku po fialkách a ja sa vlastne neviem rozhodnúť, či mi vonia, alebo smrdí. Lebo niekde tam ďaleko cítim nejaký ten podtón, ktorý mi trošku vadí.


Teraz už ale poďme k pozitívnej stránke veci - k účinku. Pretože ten je – bez debát – skvelý. Voda pleť /aspoň tú moju/ nedráždi, nelepí ani netrpí žiadnymi inými neduhmi, ktorými vodičky občas trpia - len ju skrátka pekne vyčistí. A že by som o tých odličovaco-čistiacich účinkoch vedela hovoriť, že! /holt, „micka“, no... :D/
Vaša pleť ostane jemnučká a vôbec nie presušená – naopak, máte pocit, že pleťová voda vám tú vašu pleť doslova vyživila a fajnovo zhydratovala. Radosť ošahávať sa! :D
Pleťová voda neobsahuje alkohol ani parabény.
Takže tak... Aj keď prvá polovica dnešnej recenzie sa neniesla práve v najpozitívnejšom duchu, koniec dobrý - všetko dobré. Kto používa klasické pleťové vody a bojuje so suchou a citlivou pleťou, tomu môžem túto vodu len odporučiť! Akurát nie ako micelárku ;).

celkové hodnotenie: 9/10 /bod dole len za obal!/

Akého kozmetického omylu ste sa v poslednej dobe dopustili  vy? :)

- claire -



9 komentárov:

  1. Chcela som si kupit ruzovy balzam na pery bez lesku a perlete. Volakedy take robilo Labello, vlastne aj ich robi, len k nam ich nevozia. Napriek tomu, ze Garnier mal cez celu skatulku napisane SHINE mi az doma doslo, ze zase som si raz kupila dalsi ruzovy balzam s perletou, ktory vobec nechcem.
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa stalo aj mne, viem, že mi takéto farby nesvedčia a neznášam ich, napriek tomu som si povedala, čo keď predsa! :D
      No samozrejme nesvedčal :)))

      Odstrániť
  2. Z tejto rady som prave dopouzivala odličovacie mlieko, a bolo to asi najlepšie odličovadlo, ake som mala. Kupovala som v Tescu, zial teraz som ho uz nikde nenasla... pumpička fungovala celu dobu pouzivania a tvar som mala ako bábenko.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá pumpa, to bolo asi konzistenciou, predsa len tá voda je "tekutejšia" :)... Ale súhlasím, sama som bola prekvapkaná z tej kvalitky...

      Odstrániť
  3. Žiadne omyly sa v poslednom čase nekonajú - čítam tvoj blog a tak sa všetkým zlým veciam vyhne ľahko :).
    Ale tento omyl sa zrejme stane aj mojim omylom-- hľadám naozaj dobrú tonizačnú vodu na dočistenie a napnutie pleti, tak hádam sa trafím aj do mojej pleti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj...
      Mňa napadol ešte jeden môj kozmetický omyl :D. Bola som ešte decko /čiže dááávno :D/ a krstná dostala od niekoho fľaštičku Palmolive so sprchovým gélom. Sprcháče vtedy ešte neboli vôbec rozšírené, slovenský návod nikde a nám stačilo vidieť "crema" a hurá mazať sa s tým! :D
      Moc dobre to nedopadlo ;)... po týždni som bola ako rajčina a moja máti usúdila, že Palmolive nie je dobrá značka! :DDD

      Odstrániť
    2. No a samozrejme ma teší, že sa vďaka MNE nekonajú v Tvojom prípade žiadne omyly! ;)))

      Odstrániť
  4. Od Mixy používam tú pravú micelárku :) a som s ňou spokojná, len má takú zvláštnu parfemáciu ktorá by nemusela byť

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)))
      No ak vonia takto, tiež by som z nej nebola dvakrát nadšená... :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...