štvrtok 12. februára 2015

Čo sa na nás chystá - DM



Valentín je za dverami a ak ste ešte neumreli na presladenie ružovou a červenou tak ako ja, môžete omrknúť novinky, ktoré čoskoro budú okupovať DMkovské pulty. Samozrejme u mňa v článku všetko v duchu „obdaruj sama seba a nikoho iného!“ :D

zdroj


Ak máte rady malinovú vôňu, zaručene budete krochkať blahom. Pleťový peeling bude zrejme už takou voňavou overenou baleáckou klasikou, zaujať môže ale aj malinová pleťová voda s púdrom, prosímpekne. Lebo zmatňovania nie je nikdy dosť, nech už máte akýkoľvek typ pleti, že.
Obe vecičky sú určené pre všetky typy pleti. Ružovú trojku dopĺňa kefka na čistenie pleti zn. Ebelin, takže kto takéto vychytávky používate, hurá na nákup.
ceny: peeling 2,09e, voda 1,99e, kefka 2,99e

zdroj
 
Ukrátené neostanú ani naše hrivy. Dvojka šampón – balzam z radu Balea Professional je určená práve pre tie z nás, ktoré sa až takou hrivou pýšiť nemôžu, ale chcú sa, of course :). Šampón a balzam pre jemné a riedke vlasy vaše vlásky posilní a dodá im objem. Samozrejme bez silikónov. A hoci moje vlasy nie sú ani veľmi riedke a už vôbec nie jemné, určite sa po týchto vecičkách poobzerám.
ceny: šampón 1,69e, balzam 1,79e

zdroj

Do tretice tu máme niečo pre tie z vás, čo sa po večeroch rady nakladajú do vane plnej voňavej peny. Tentokrát vaše čuchové zmysly oblaží vôňa exotickej mňam vanilky a ja si idem spytovať svedomie, z akého dôvodu mám v kúpeľni len sprchový kút!
cena: 1,79e
Na záver ostáva len skonštatovať, že väčšinu výrobkov samozrejme v podstate nepotrebujem, ale všetky CHCEM! Holt, Balea je odjakživa preborníkom v namotávaní... ;)

Zaujalo vás niečo z chystaných noviniek?

- claire –




5 komentárov:

  1. Zaujalo ma všetko :)). Moju adresu máš, môžeš poslať :))))).
    Ale nieee, mne as veľmi páčia tieto novinky v DM. Jediné čo sa mi nepáči, že dosť z tých noviniek dokvitne do Nitry veľmi neskoro a kopec z nich vôbec nie :(((.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zatiaľ mám ale len fotky! :D
      Ako som už povedala, Balea skrátka vie, ako a čím namotať zákazníka... :)
      U nás som si všimla skôr opačný "problém" - novinky tu máme dosť často skôr, než sa objavia na FB alebo v letákoch! :)))

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...