štvrtok 19. februára 2015

Dostatočne kalorická riasenka



Né že by som patrila k tým ľuďom, čo nejak extra riešia kalórie. Nepatrím síce k žiadnym vychrtlinám a popravde, občas by sa nejakú tú kalóriu poriešiť asi zišlo, ale to by som musela byť menej lenivá, že. Lebo utrhnúť si od huby niečo /z toho mála!/, čo mám rada, to presne sa mi fakt nechce. Ale ak naozaj JE niečo, čomu tých kalórií doprajem fakt extra dávku, tak sú to moje /ne/riasy.
Kultová riasenka 2000calorie od Max Factor.


Neviem, akým zázrakom došlo k tomu, že som túto takmer živú legendu ešte neskúšala. Cena nie je celkom najnižšia /cca 11e/, ale so zľavovými kupónmi v DMke to dáte. A tak som sa k tejto fešande konečne dopracovala aj ja.


Voči obalu namietať nemôžem nič – je klasický, ktorým asi nikoho nemôžete uraziť. Rovnako klasická je aj kefka, ktorá sa smerom ku koncu mierne zužuje.


Mám síce najradšej ešte tenšie kefôčky a skôr umelé, ale táto klasika tiež nesklame – na vymýšľance ma skrátka príliš neužije. Kefka je veľmi hustá a to ja tiež môžem.
Čo mi nedá nevyzdvihnúť, to je dĺžka „rukoväte“. Na zbytočnú dĺžku totiž trošku frflem pri mojej obľúbenej wonderlashke od Oriflame, ktorej aplikácia ma trochu nervuje, 2000kalóriový aplikátor je ale dlhý tak akurát.
No a účinok? U mňa megaspokojnosť.

 


Ako som už iks krát spomínala, s mojimi riasami je to fakt MEGA, ale mega-TRAGÉDIA /čo asi vidíte aj samé! :D/. Nevýrazné a nevytočené. Takže od dobrého patladla na riasy očakávam, že mi ich zvýrazní a najmä nadvihne. Čo teda 2000 kalórií splnilo k mojej plnej spokojnosti.
Riasenka v pohode dá osemhodinovú pracovnú šichtu, všetko drží tam, kde chcem aby držalo. Riasy sú podvihnuté a zvýraznené naozaj rovnomerne.
Takže za mňa môžem kalórie len a len odporučiť a ak by sa vám cena zdala dosť, na nete zoženiete aj za polovicu!

celkové hodnotenie: 10/10

Skúšali ste túto legendárnu riasenku? Ktorá je vaša naj?

- claire -

12 komentárov:

  1. Pristane ti, ale vôbec sa nečudujem. :-) Toto je vôbec jedna z najúspešnejších riaseniek od MF. Nielenže má v pohode zloženie, ale aj kefka je taká univerzálna. Dobrá investícia. :-) Ešte som asi nevidela ženu, ktorá by bola s ňou vyslovene nespokojná. Podobne ako Rimmel Extra Super Lash alebo L'Oréal Paris Voluminous. Veľký úspech mali aj riasenky Maybelline - Full 'N Soft Mascara a Volum' Express, alebo staré Great Lash. Klasika, ktorá nikdy nesklame. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, sama sa divím, že som sa k nej prepracovala až teraz! Určite nie je moja posledná...
      Great Lash, jedna z mojich prvých :)...

      Odstrániť
  2. Jedna z mojich prvych a najoblubenejsich ;).odkedy existuje, pouziva ju moja teta, takze to bola asi moja uplne prva vyskudana spirala. A mozu oni inovovat kolko chcu, ale tuto pre mna tazko nieco prekona. Kupujem si ale tu s ohnutou kefkou-Drama look, ta zachyti takmer vsetky riasy na oku na prvy šup ;) od MF bola vyborna este Clump Defy. Pre mna maximalny prepadak bola vodeodolna False Lash Effect :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teta je klasička :).
      Ja som zatiaľ žiadnu MF riasenku neskúšala... Ale po tej ohnutej tiež intenzívne hádžem očkom! :)

      Odstrániť
  3. Kedysi som ju mala a patrí k tým, ku ktorým sa časom určite vrátim :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ako je možne, že som o nej ešte nepočula? Kde to žijem? Chodím vôbec nakupovať? Určite, ju budem chcieť.
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No moja, to veru neviem, v akých dimenziách si mňaukala, ale ja mám pocit, že túto riasenku registrujem od jej vzniku, čo je asi 20 rokov :). Odporúčam vyskúšať.

      Odstrániť
  5. Máš krásne oči a veľmi ti tá riasenka pristane :) a práveže to s tvojimi riasami nie je také zlé, neboj :) ja používam hocijaké, najčastejšie od miss sporty, nejak nie som náročný používateľ riaseniek, sadne mi skoro každá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ... že aký kompliment, ďakujem :).
      Ty sa máš, to mne zas sadne máloktorá! :D

      Odstrániť
  6. MF je značka, ktorá mi ako vysokoškoláčke veľmi cenovo pristala. Vtedy som vyskúšala 2000 calories maskaru a bola som s ňou max spokojná.
    Sem tam si ju kúpim, i keď som už mala aj lepšiu (prekvapivo z Avonu taká celá žltá).
    Vzhľadom k tomu, že mám dlhé husté do hora vytočené riasy ( :))))))) ) nemám nejak extra veľké nároky na riasenku :))))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to my smrteľníci si nemôžeme dovoliť povedať! :DDD /Teda jednu takú nesmrteľníčku mám aj v robote :D.../
      Ja mám na riasenku mega-super-extra kritériá a táto teda prešla :)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...