sobota 28. februára 2015

OUT NEWS február



Posledný zimný mesiac na spotrebu zas tak bohatý nebol. Čo ma teda prirodzene neteší, keďže pomaly ale isto začínam mať priestorovo-kapacitné problémy v mojej skrinke s kozmetikou ;). No ktorá z nás by to nepoznala, že...
Dosť bolo zbytočných kecov, poďme omrknúť, čo u mňa vo februári padlo za vlasť.


Začnime sprcháčmi. Klasický FA sprcháč s vôňou ružového grepu a Yves Rocher mega-sprcháč s vôňou kokosu. Oba prekvapili príjemnou vôňou, skvelo penili, nevysušovali... fakt nemám, čo by som na nich ofrfľala a vôbec nevylučujem, že ich ešte vhodím do nákupného košíka.
Sadu Versace Yellow Diamond som dostala od kamošky, ktorej tá vôňa nie celkom vyhovovala. Už som sa vám kedysi pradávno priznala, že tá vôňa tiež tak celkom nebola moja šálka kávy, ale zas žiadna tragédia to nebola. Nebudem tu príliš hodnotiť vlastnosti ani sprcháču ani telového mlieka, keďže ich primárnym cieľom bude skôr to prevoňanie pokožky, že. Faktom je, že sprcháč penil dobre, mliečko bolo priemerne hustej konzistencie a nehydratovalo nejako extrémne, ale to prevoňanie pokožky si splnili na výbornú. A ak ste k tomu pridali aj pár kvapiek toaletky, mohli ste umrieť na prevoňanie vôňou, ktorá vám až tak veľmi nesadla :).
Čistiaca maska s plumériou a citrónovou trávou od Avonu. Klasická zmývacia maska, ktorá sa po zaschnutí zmenila na ílovitú hmotu na vašej tvári a s vynaložením istej námahy ste ju z ksichtu dali dole. Maska veľmi pekne voňala /jasné agátové kvety!/, ale svojimi vlastnosťami ma zas tak veľmi neohúrila. Myslím, že sa už dopredáva a jej dni sú zrátané /samozrejme až dovtedy, kým Avon nezmení zas tvar tuby nejakou tou vlnkou navyše, že/.
Čo ma ale mega-ohúrilo, to boli moji ostatní spotrebovanci. 


Po dlhej dobe minuté nejaké krémiky na ruky. Tieto od Figs&Rouge som začala urýchlene míňať aj vzhľadom k tomu, že pomaly sa blížilo výhražných 12 mesiacov od otvorenia a tak ako prvé padli za vlasť mne menej príjemné vône Coco RoseCherry Blossom. /Teda, povedzme si na rovinu, kombinácia kokosu a ruže mi takmer smrdela :). Čerešňový kvietok voňal pekne sladučko, furt mi ale viac vyhovuje taká francúzska vanilka alebo kávový pomaranč!/ Nič to ale nemení na tom, že účinok krémov bol super a ak obľubujete nemastné krémiky, ktoré ruky vyživia, určite odporúčam! Vďaka vôňam sa ale k týmto dvom – mimochodom veeeeľkým fešákom! :) - zrejme už nevrátim.
Ziaja očný krém z línie kozie mlieko som vám vychválila v recenzii len celkom nedávno. Za tú cenu veľmi slušný výrobok a určite sa k nemu ešte vrátim.
Atodermu Nutritive od Biodermy sa už vyjadrovať asi fakt nemusím. Už roky patrí medzi moje stálice, ktoré zachraňujú môj ksicht každú zimu. 


Ďalšou stálicou sa stal aj pleťový peeling z radu Hydrabio, ktorý je suverénne najlepším pleťovým peelingom, aký som kedy vyskúšala. Balenie mi vydržalo viac ako rok, takže tá trošku vyššia investícia sa určite vyplatí. Peeling patrí podľa môjho skromného názoru medzi stredne hrubé obrusovadlá, ale pleť zanechá tak krásne jemnú a HYDRATOVANÚ, že budete zaručene chrochtať blahom. Doma mi už tróni ďalšie, ešte neotvorené balenie. Veľkým prekvapkom tejto zimy sa stala aj tyčinka na pery Atoderm, ktorú keby som nevyhrala, tak by som zvyšok života zrejme strávila frfľaním na ňu. Bioderma inovovala zloženie a tak sa z priemerne hydratujúceho balzamu na pery, ktorý navyše zanechával občas bielu stopu, stal naozaj dokonalý balzam na pery. Vidím to na opravenie hodnotenia balzamu v pôvodnej recenzii, lebo plnú paľbu si bez debát zaslúži.
No a to by sme mali pre tento mesiac všetko :).

Máte skúsenosti s niektorou z týchto vecičiek?

- claire -

8 komentárov:

  1. S očním krém od Ziaji z kozí řady jsem byla velmi spokojená. Určitě se k němu také vrátím.
    Recenze kosmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. Mám zatiaľ len 2 skúsenosti, ale som veľmi prekvapená, ozaj sú moc fajn!

      Odstrániť
  3. Slušne si dala do tela (alebo do zásob).
    Používam tú Ziaju očný krém a krémy na ruky od Fugs and Rouge. Tiež mi najviac vonia káva s pomarančom a v tesnom závese francúzska vanilka.
    A samozrejme Bioderma tyčinka, je famózna.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mohla som aj viac dať! :D Ale teším sa, že sme na tom podobne ;).
      Skúšala si aj tú starú verziu tyčinky?

      Odstrániť
    2. Novú ešte nie. Mne vyhovovala aj tá stará :).

      Odstrániť
    3. :) Tak skús túto novú, budeš juchať ešte viac! ;)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...