streda 4. marca 2015

Benefit Rockitude PART ONE – lesk na pery Rockateur Ultra Plush



Čo sa líčidiel týka, okrem nejakých tých rúžov som počas celej svojej existencie do dna neminula snáď jedinú vecičku. Preto tak trošku nepochopím blogerky, ktoré sa rozplývajú nad mega-baleniami akýchkoľvek skrášľovadiel a nad tým, že ich snáď nikdy nespotrebujú. Jednak budem trpieť zbytočnými výčitkami, ak si urobím radosť nejakým ďalším pekným kúskom a dvak, nech žijú baktérie, že.
V každom prípade, všetky moje lícenky a rozjasňovače zaručene zdedia nasledovné generácie /spolu s baktériami/. Ak si ale zadovážite chutnučký a kvalitný setík mini výrobkov, šanca na úplné spotrebovanie bez zbytočného živočíšstva prudko stúpa ;).




Poviem vám, výber bol fakt krutý. Benefit ponúka vo svojom portfóliu hneď niekoľko takýchto chutných setíkov a vybrať si len jeden z nich bola celkom makačka. Moja voľba nakoniec padla na túto limitkovú rockerskú kazetku s výberom viac ako zaujímavých benefitích vecičiek pre mňa ideálnych rozmerov. Objednané ako vždy tu.
Ako prvý omrkneme lesk na pery Rockateur Ultra Plush.


Určite viete, že na lesky moc nie som, takže pri čítaní týchto riadkov majte tento fakt neustále na rozume. To, že mám len mini verziu, mi teda v tomto prípade nesmierne vyhovuje a nepochybne je tu šanca, že túto vecičku ďalšie generácie po mne dediť nebudú ;).
Môj Ultra Plush lesk je v odtieni Rockateur. Je to taká tá „moja“ nude farbička, ktorá má síce jemnulinký shimmer, ale na perách ho, chvalabohu, v podstate nevidno.
Poďme ale najprv omrknúť vizuál. Balenie je veľmi roztomilé a som s ním spokojná. Aplikátor tvorí síce primitívna dierka v tube, takže aplikácia nie je nič moc, ale od miniatúrky v podstate nič iné neočakávam. 


Horšie je, že rovnaký aplikátor má aj full verzia, že.
No ale dobre. Samotný obsah je fajn. Na perách je lesk príjemný, do vrások sa nezlieva, nelepí, vonia, vydrží na perách zľahka nadpriemernú dobu a – čo ma potešilo najviac - dokonca sa počas celého dňa s kľudom Angličana zaobídete bez balzamu na pery!
Čo sa pigmentácie týka, tu to už nie je žiadna sláva, ale uvedomujem si, že svoj podiel viny má na tom aj môj odtieň.


Cena full verzie lesku na pery je 16 dolárov, čo teda, podľa môjho skromného názoru, nie je ani trochu kóšér. Ak by som ale bola maniak do leskov na pery, možno by som sa po tomto kúsku poobzerala - v mojom prípade mi ale k plnému uspokojeniu bohato postačí moja mini verzia.

celkové hodnotenie: 8/10

Máte rady veľké balenia dekoratívky alebo skôr tie pidi? :) A nejaké skúsenosti so značkou Benefit?

- claire -

8 komentárov:

  1. Taky tohle balení nemám ráda..ale na rtech vypadá krásně:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím objektívne uznať, že je to kvalitný lesk, čisto subjektívne by som si ho ale sama a dobrovoľne určite nekupovala už len kvôli tomu faktu, že je to LESK :)

      Odstrániť
  2. Zaujímalo by ma, či má nejakú vôňu .. :) ale farbička naozaj pekná, teším sa na ďalšie recenzie z tejto kazetky :) a je super, že si si vybrala tú rockerskú, určite by som po nej siahla aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, na to som v recenzii zabudla a už sa mi to tam nechcelo dopĺňať :). Vonia pekne, tak sladkocukríkovo...

      Odstrániť
  3. Vyzerá to ňuňu ňuňu. Ale nič pre mňa. Od čias prvého tehotenstva som lesky úplne vyradila zo svojho jedálnička.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :))) to by ma zaujímalo, prečo práve počas prvého tehotenstva! :)

      Odstrániť
  4. Ani nie tak počas tehotenstva, ako po pôrode. Aby sa mi nelepili vlasy a malá keď sa ma chytala na tvári, nemala špinavé lepkavé ruky :)))))). Praktickosť nadovšetko :)))):

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aha, tak dík za objasnenie, už rozumiem a chápem :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...