piatok 13. marca 2015

Benefit Rockitude PART TWO - BeneTint


Dámy a páni /no dobre, odhliadnuc od toho, že tu žiadni zrejme nie sú!/, tak toto je bomba! Fakt by som to nečakala práve od tejto vecičky, ale tento preslávený lip & cheek stain od Benefitu ašpiruje na silný must-have nielen v rámci mojej Rockitude kazetky, ale všetkých farebných vecičiek na pery, aké kedy uzreli svetlo sveta! 


Priznám sa hneď na úvod, sama od seba by som si túto vec určite nekúpila. V podstate by ma to ani nenapadlo, už len krátky pohľad na odtieň by mi stačil na odradenie od akýchkoľvek kúpychtivých zámerov a tak trošku by ma odrádzala aj tá avizovaná univerzálnosť. Stain totiž môžete použiť ako na pery, tak aj zvýraznenie lícnych kostí a ja by som sa bezpochyby určite furt zamýšľala nad tým, či bude tá vec vyživovať moje líčka alebo vysušovať pery.
No ale budiž chvála kozmetickému bôžikovi, ktorý zabezpečil, aby sa BeneTint stal súčasťou mojej rockerskej kazetky, že.


Aby bolo jasné – túto vecičku zoženiete aj u nás za celkom nesympatických a takmer rovných 40 éčok. Čo teda ako fuckt nie som si istá, či aj po mojej ochkajúcej recenzii a neustálom omieľaní mantry „TOTO POTREBUJETE!“ si pôjde niekto kúpiť.
No ale mojím poslaním je šetrenie vašich peniažkov, aby ste ich nevyhodili za vec, ktorá NEFUNGUJE – ale samozrejme za takú, ktorá funguje eňo-ňuňo ich vyhodiť môžete ;). A toto presne je prípad tohto tintu.


Tint vyzerá ako lak na nechty. Akurát že riedky a vodový – sama som sa prvýkrát mierne vydesila. 


Tint je potrebné naniesť v pár kvapkách a následne rozotrieť buď prstom alebo pošmrdlať vrchnú peru o spodnú /abo naopak, že/. Až potom sa dopracujete k žiadanému efektu.
Tie z vás, ktoré sú v beauty-blogerskom svete ako doma, určite poznáte výraz „ako vaše lepšie pery“. Hoci sa s obľubou zvykne používať na nude odtiene rúžov, ktoré vám pery vytuningujú do prirodzena, aj tak si každý všimne, že na tých vašich papuľkách niečo máte.
V prípade BeneTintu si ale takéto niečo pokojne vyhoďte z hlavy!
Patrím k ženám, ktoré denne obšťastňujú svoje oči pohľadom na pery alá mŕtvola - keďže majú „nasucho“ až bielo-fialový nádych. No a pery bledšie než zvyšok ksichtu, to je moja smrť a fujblé. Takže, milé moje, ktorá z vás je členkou podobného klubu, hurá do toho.
Stačí aplikovať 3-4 kvapôčky BeneTint-u na peru vrchnú, 3-4 na peru spodnú, prstom rozotrieť, pošmrdlať jednu peru o druhú a hotovo.

bez tuningu
jemný tuning
Farba na perách vyzerá maximálne prirodzene, nezlieva sa /po vzore niektorých rúžov/ do žiadnych nechutných nánosov a čo je najlepšie, drží ako kliešť a smelo môžete na pery aplikovať balzam podľa vašej lubovôle, pretože vaše vylepšené pery sa chovajú, akoby boli vaše vlastné.

tuning

 Ak by ste to s množstvom tintu najmä po okrajoch pier trošku prešvihli, pery budú síce vyzerať dobre /aj keď už bude každému jasné, že nejaký ten tuning tam je/, ale ako vidíte, farba sa môže rozpiť do vrásočiek v okolí pier. Keďže však väčšina dvojnožcov zvyčajne nedisponuje makro-pohľadom, výsledný efekt tak pôsobí aspoň maximálne prirodzene.
Čo sa použitia tintu ako farby na líčka týka, tu tiež môžeme len blahom chrochnúť.


Odtieň je síce zľahka malinovo-naružovelý, čo by som eventuálne tak celkom nemusela, na líčkach ale vyzerá veľmi prirodzene a čo je úplne najsamviac skvelé – DRŽÍ!
Aj keď som sa spočiatku obávala aplikácie, tint rozotriete úplne v pohode a nemyslím si, že by ste to s ním mohli prehnať.

zdroj

Čo viac dodať. Myslím, že som BeneTintu urobila vcelku slušnú reklamu, až mi to samej začína byť pekne sprosté. Benefitie tinty máte k dispozícii vo viacerých farebných verziách a je len na vás, či sa rozhodnete za niektorú z nich tie nekresťanské prachy utratiť alebo nie. V každom prípade, ja by som kúpu full verzie celkom určite neľutovala.

celkové hodnotenie: 10/10

Zaujala vás táto vecička? Ktorému odtieňu by ste dali prednosť vy?

- claire -

4 komentáre:

  1. ja mam nieco podobne od catrice a funguje to super :D ale benefit som neskusala, je mimo moj rozpocet, takze je mozne, ze je omnoho lepsi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám niečo podobné od Essence /ale to je tuším lip tint/ a tiež to nie je celkom márne, aj keď cenovo je to iná kategória... Ale ak tint, tak tu by som určite zainvestovala, efekt je fakt božský...
      Tajne ale dúfam, že aj toto malé balenie mi vydrží veky! :D

      Odstrániť
  2. Úplne mimo mnou vnútorne určený rozpočet :). Ako si sa k tomuto dostala ?
    vyzerá to dobre, ale myslím, že niečo podobné dosiahnem aj lacnejšou verziou :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ulovila mi Americana v americkej Sephore. Na môj popud, of course :).
      Úprimne sa priznám, že ja som zatiaľ takýto efekt nedosiahla ničím, ale tým nechcem povedať, že to nie je možné - len som to skrátka ešte neobjavila :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...