nedeľa 15. marca 2015

Rozmaznávanie očí s kvetinkovým NUXE



Neviem ako vy, ja ale najradšej nakupujem kozmetiku, keď MUSÍM. Jo, znie to divne a môžem vás ubezpečiť, že nikto nestojí za mnou s bičíkom v ruke a pod hrozbou sado-maso praktík ma nenúti nakupovať kozmetiku na kilá. Faktom je, že pri mojej dlhoročnej kozmetickej mánii som sa ešte furt nezbavila občasných výčitiek svedomia a preto sa vždy hovadsky teším, ak sa mi minie posledná vec z 5kusovej zásoby a ja tak „musím“ zháňať nový krém na ruky, sprcháč, telové mlieko...
Podobne to bolo aj v prípade očného krémiku Crème Prodigieuse od Nuxe.


Vzhľadom k tomu, že sa mi podarilo minúť moje dva očné krémy, ktoré sa pohybovali v cenovej hladine tak 3 eurá, ani trochu som nemala výčitky svedomia, že to tentokrát dám do trošku vyššej kategórie /necelých 13 éčok/. A keďže v mojej obľúbenej lekárni po značke Nuxe ani vidu, ani slychu, bola som nútená na tento účel využiť ich e-shop a svojou návštevou obšťastniť tety lekárničky ešte raz. Bez poštovného, off course.
Chválim.


Neviete si predstaviť, akú radosť z tejto vecičky mám – fakt ma už dávno nič tak nepotešilo. Krémik mi príde veľmi chutný a ňuňu, okrem toho je vybavený polopraktickou pumpičkou, ktorá bráni znehodnoteniu obsahu a zpohodlňuje mi aplikáciu.


Btw, polopraktická pumpička. No, pravdou je, že ak sa budem chcieť v rámci mojej lakomosti dostať až k posledným zvyškom krému, budem musieť tú tubičku pekne zmasakrovať a výsledný vizuálny efekt určite bude pre všetky milovníčky kozmetiky dosť traumatizujúci zážitok! :D
No ale budiž a späť k nášmu krému. Konzistencia je veľmi ľahká až fluidná.


Čo vás možno prekvapí – krém vonia. Nie celkom tradičná a žiadaná vec pri očných krémoch, ale musím povedať, že ja sa z tej kvetinkovej vône fakt vytešujem!
Krém je určený pre hydratáciu unavených očných kontúr. Čo teda, pri všetkej mojej nehynúcej láske k tejto vecičke, si ani tak celkom do detailov predstaviť nedokážem, v každom prípade ale to naštartovanie mojich očí cítim doslova po každej jednej aplikácii.
Asi vám povie viac informácia, že krém je určený pre tvrdý boj proti „starnutiu vplyvom oxidačného stresu, spôsobeného agresívnym vonkajším prostredím“ a proti už spomínaným klokaním vakom a olympijským kruhom pod vašimi očami. Hlavnými účinnými látkami sú kvet modrej slamienky a kyselina hyalurónová, ale obsahuje aj ďalšie dobroty, ktoré s vašimi unavenými okáľmi zatočia jedna radosť. Keď si k tomu prirátam, že takmer 95% ingrediencií je rastlinného pôvodu...

 
A účinok? No, aplikovať si toto pod oči je jednoducho rozprávka. Krém pokožku príjemne chladí a vaše očné okolie doslova hýčka – čo si teda užívam, ako sa patrí a na každé jedno „mazanie“ sa fuckt teším :). Vďaka konzistencii sa krém vstrebe prakticky ihneď a ostane vám len pekne zhydratovaná a osviežená pokožka v okolí očí. Najradšej by som mazala /pardon, vklepávala/ v pravidelných 5minútových intervaloch.
K zhodnoteniu dlhodobého účinku tejto ťuťu-ňuňu vecičky sa ešte určite vrátim, po tých pár týždňoch používania mám ale tendenciu kupovať ho zas a znova a do nemoty. Skrátka nafurt, lebo je to milášek ;).

celkové hodnotenie: 10/10

Zhodnotenie vecičky po spotrebovaní nájdete napr. aj tu.

Skúšali ste tento očný krém? Nejaké iné skúsenosti so značkou Nuxe?

- claire -




4 komentáre:

  1. Tento nočný som ešte neskúšala, ale keď miniem zásoby zo Ziaje, tak potom možno vyskúšam.
    Od tejto značky mám samozrejme ich suchý olej.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na ten si robím zálusk aj ja, len teda tiež musím trochu "pretriediť zásoby" ;). Aký je? Stojí za tie prachy? :)

      Odstrániť
  2. Ja si nemôžem dovoliť sama kupovať Nuxe kozmetiku ale dostala som minule leto do daru fondánový sprcháč od Nuxe(200ml cca 9€) a teraz som dostala dezodorant long lasting (50ml guľôčka 10,50€)no a v skratke, keby som si to mohla dovoliť tak nič iné už nepoužijem. Naozaj je to najlepšia prírodná kozmetika akú som mala a to som toho poskúšala na tony, hlavne dezodoranty od všetkých komerčných cez tie menej známe ;) Nuxe je TOP!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No neviem, či je NUXE vyslovene prírodná kozmetika, pod tým pojmom si predstavujem niečo iné :) ale tiež by som rada poskúšala toho viac, lákajú ma krémiky a samozrejme balzam na pery v kelímku, ku ktorého vyskúšaniu som sa ešte furt nestihla dopracovať :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...