utorok 10. marca 2015

Voňavá mega-vychytávka pre moje labky



Že mám rada olejové peelingy, to tu asi dvakrát prízvukovať nemusím. Pravda je taká, že v skutočnosti ich ZBOŽŇUJEM, preto bolo len otázkou času, kedy podľahnem aj tomu nie práve najlacnejšiemu kúsku na paprčky od L´Occitane.


Mám matného tušáka, že nie každá žena vie, že nejaká takáto vychytávka, určená priamo a výlučne na vaše rúčky, vôbec existuje. A aj keď my, žienky v beauty-svete zbehlé, existenciu peelingov na ruky isto registrujeme, tiež mám za to, že nie každá z nás podobné vychytávky aj používa.
Ja teda áno. Viete, že som maniak do starostlivosti nielen o pery, ale aj ruky a tento peeling je už mojím tretím rúčkovým peelingom v poradí.


Musím však povedať, že žiadna z mojich predošlých skúseností sa na túto poslednú nechytala ani omylom. One Minute Hand Scrub od L´Occitane pozostáva z organického hnedého cukru, ktorý je doslova a dopísmena utopený v mori fajnových olejčekov, ako trebárs bambucké maslo /v 15percentnej koncentrácii/, olej z hroznových jadierok, mandľový olej a ďalšie.


Priloženým aplikátorom masu premiešate a naberiete malé množstvo, ktoré potom budete šmrdlať po rukách cécéá minútku a zameriate sa aj na oblasť nechtovej kožtičky a okolia nechtov /moje problematické zóny, že :)/. Následne opláchnete čistou vodou.


Výsledok?
Fantázia. Ale tak čo iné by sa od olejového peelingu dalo očakávať, že. Rúčky sú nádherne vyhladené a vďaka olejčekom krásne vyživené a jemnučké.
Peeling vonia rovnako ako celá bambucká rada L´Occitane, takže kto na tejto vôni ulietavate, ručím za plnú spokojnosť.


Aby sme ale neboli len prehnane dobrí... ;)
Popravde, bola som trošičku prekvapená z konzistencie, ktorá je v podstate rovnako hrubá ako to býva pri telových peelingoch – čakala som niečo aspoň máličko jemnejšie. Preto, ak sa vám nechce vyhadzovať 17 éčok za túto hračku, ale komfort vašich paprčiek vám leží na srdci rovnako ako mne, kľudne použite akýkoľvek olejový peeling a budete chrochtať blahom rovnako. Aj keď, tá hromada olejčekov, akú nájdete v zložení peelingu od L´Occitane, hovorí sama za seba, že.
Ďalšia vec – mobilita. Náš peeling od L´Occitane je totiž prudko NEmobilný a nič na stave mojej naprdenosti nemení ani upozornenie na obale, že po otvorení výrobca neodporúča s peelingom nikam cestovať. 


Faktom totiž je, že ja som mala zasratý od oleja už NEOTVORENÝ téglik spolu s vnútrom krabice a to teda pri výrobku za takmer dvacku naozaj poteší, že. Nehovoriac o tom, že o „sterilite“ akožeuzatvoreného balenia by sme mohli prudko polemizovať, že.


Odhliadnuc od tejto drobnej nepríjemnosti a napriek jeho faktickej nahraditeľnosti akýmkoľvek olejovým peelingom, One Minute Hand Scrub sa stal mojím miláčikom, ako inak.  Pretože ten účinok a vôňa sú fakt super – dokonca natoľko, že som ochotná opakovane za túto vecičku vyhadzovať akékoľvek nekresťanské prachy. Ak ste podobní blázni ako ja, môžem jedine vrelo odporučiť.

celkové hodnotenie: 10/10

Používate podobné vychytávky na vaše rúčky alebo si vystačíte s indulonou? :)

- claire -

4 komentáre:

  1. Olejové peelingy miluju (zrovna mám otevřený jeden kávový od Bodhi), ale tenhle loccitanní zatím mojí pozornosti ušel. Musím vyzkoušet! :-) Rozhodně ale souhlasím s tím, že balení je dost nešikovné u všech typů těchto olejových "škrabátek". Řeším to tak, že po otevření s pikslou jednak nikam necestuju - ani by to ostatně nešlo :-D a za další pod ni vždycky nainstaluju šálkový talířek. Ten se přeci jen umývá snadněji, než celá koupelna, že jo :-))
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Múdro! Ja ho mám zas položený na nejakom kréme :)...
      Tiež s ním teda veľké cesty neplánujem, len teda ja som s ním nejak z tej predajne docestovať musela, že :)... o to viac som bola nemilo prekvapená, že balenie bolo istené pod vrchnáčikom aj tou alumíniovou "fóliou", či jak to nazvať... Olej bohužiaľ pretiekol aj tak.
      No ale nič to nemení na veci, že peeling je eňo-ňuňo ;).

      Kávový peeling musí voňať úžasne, mňam...

      Odstrániť
  2. Nuž, na takomto niečom ani zďaleka neulietavam a ani nepoužívam Indulonu (brutálne mi smrdí), ale používam klasický peeling na tvár aj na ruky :))))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež riešenie :)...
      Mne Indulona nesmrdí /asi žiadna/, ale v globále mi moc nevyhovujú, na moje sušienkové ruky je to slabý odvar...
      Aj keď teda v tomto prípade som tú otázku myslela skôr symbolicky, samozrejme :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...