piatok 24. apríla 2015

Extrémne čierna motýlia riasenka od Astor



Dámy a páni, zas taký must-have to tentokrát nebude, to hneď na úvod. Riasenky sú vec veľmi ošemetná a individuálna, to je jasné. Značky sa poslednú dobu začínajú predbiehať v tom, ktorá príde na trh s divnejším tvarom kefky a mne, konzerve najkonzervovatejšej, už tieto snahy pomaly začínajú brnkať na nervy. Dnes omrkneme jeden z takýchto experimentov, riasenku Big&Beautiful BFly Xtreme Black od Astor.


Novinková riasenka okrem revolučnej kefky sľubuje tú najčernejšiu černotu a zároveň ľahké, gélové zloženie, ktoré vaše riasy nezaťaží a tie budú na vašich očiach poletovať ako motýlik :). No, snáď vám niekam neodletia, ako sa to takmer stalo v mojom prípade :D.


To, čo mi spôsobilo pár bezsenných nocí, vyzerá takto:


 
Prvé pokusy dopadli naozaj biedne. Riasy boli síce mäkučké a relatívne nezlepené, ale ten výsledný efekt vďaka veľkej, divno pokrútenej kefke bol nemastný a neslaný zároveň. Jediné, na čo som sa totiž sústredila bolo, aby som si tou kefkou buď nevypichla oko alebo nevytvorila v očnom okolí mejkap alá prestarnutý blackmetalista, takže efekt veľmi iný ani byť nemohol, že jo.
Tu hľa prvý výsledný efekt:

Najskôr tradične bez riasenky...

...a s riasenkou.
 
Ako vidno aj na fotke, riasy sú vytočené minimálne, každá letí iným smerom a pôsobia celkom "neučesane". Za čo teda veeeľké ĎAKUJEM aj mojím úžasným riasam, že - napriek tomu ale POZNÁM riasenky, čo aj s mojimi prd-riasami vedia urobiť zázraky /viď táto riasenka od Astoru, napríklad/.
Claire Clairmont je ale veľmi vytrvalá žienka, čo sa kozmetiky týka. Ruky som vytáčala do toľkých smerov, až som našla JEDINÝ vyhovujúci uhol, v ktorom som bola schopná vyčariť na mojich očiach aspoň toto:


Ku cti riasenke slúži, že neopadáva počas dňa, je na riasach celkom ľahučká a naozaj čierna :).
Bohužiaľ, čierne motýliky a ja sme si tentokrát príliš nesadli, a v mojom prípade to bolo zrejme LEN kvôli kefke. Ak vás podobné úchylácke tvary naopak fascinujú, pokojne vyskúšajte. Ja sa uspokojím zrejme s nejakou väčšou klasikou.
Odporúčaná cena riasenky je 8,99e, v drogérkach ju ale zoženiete aj lacnejšie.

celkové hodnotenie: 6/10

Aké tvary aplikátorov pri riasenkách uprednostňujete? Skúšali ste motýlikovitú novinku od Astor?

- claire –

PS: Ďakujem značke Astor za poskytnutie riasenky na testovanie /aj keď sme si tentokrát až tak neporozumeli ;) /. 

8 komentárov:

  1. No tak tuhle asi upřednosťnovat zrovna nebudu, ani ten tvar mě nějak extra neláká... :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som skúšala len jednu od Astor Big&Beautiful tú zlatú a bolo to nanič, zbytočne vyhodené peniaze. môjmu Rimmelu nesiaha v tomto Astor ani po členky, fakt nechápem, proste tá riasenka nefarbila, akoby riasy len učesala či ani to nie, neviem, nič sa nedialo, aj Miss Sporty dokázala vyčariť krásne riasy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som kedysi stále dokola kupovala takú obojstrannú od Astoru a to bola moja best ever riasenka, samozrejme už sa nevyrába...

      Odstrániť
  3. Tahle řasenka mě vůbec neláká už jen kvůli tomu kartáčku. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tiež ju mám ale ešte som sa k nej nedostala, každopádne dám vedieť či som si pri nej vykĺbila ruku :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak táto u mňa určite neskončí. Momentáne mám obľúbenú ok Bourjois a Urban Decay

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...