pondelok 20. apríla 2015

Niečo voňavé pre vaše vlásky



Že Balea myslí na detaily, to všetci veľmi dobre vieme už dávno. Za čo ja osobne „smekám klobouk“ a nie inak tomu bolo aj v prípade parfumu, ktorý má dopomôcť k tomu, aby vaša hriva oslňovala vaše okolie vždy len nádhernou vôňou a nikdy nie nepríjemnými odérmi, ktoré sa na vlasoch zvyknú uchytiť ani sa nenazdáte ako.


Väčšina z vás to asi pozná – aspoň teda tie staršie ročníky :). Myslím pocit, keď sa po akčnej noci zobudíte s hlavybôľom a k vankúšu vás priklincuje smrad cigaretového dymu z vašej deň predtým umytej hrivy /ten môže občas pôsobiť skutočne oslobodzujúco! :D/ Priznávam, že tento odér fuckt nenávidím. Ale v podstate nemusím všetky vonkajšie pachy, ktoré sa občas zvyknú usadiť vo vlasoch - tie fungujú ako asi ich najlepší lapač, ako inak.
Podobné problémy som zvykla núdzovo riešiť /akoukoľvek/ vlasovou kúrou v spreji, ktorá VOŇALA a až do času, keď som si mohla vlasy poriadne vyprať, som ju v hojnom množstve a v krátkach časových intervaloch šprtala na svoju – v tej chvíli už poriadne vyživeno-premastenú – korunu krásy.


Vlasový parfum Balea Trend It Up je jednou z tohtoročných jarných noviniek déemkovských pultov. Za nejaké 3 éčka sľubuje vašim vláskom, že ich zbaví všetkých tých fuj odérov, ktoré znepríjemňujú život každému slušnému občanovi /a najmä nám, beauty-maniačkam, že ;)/.
Obsah je ukrytý v klasickej umelohmotnej fľaštičke s pumpičkou, ktorá ma celkom jemný a – snáď ma pochopíte – krátky rozstrek. 


Na plné uspokojenie vašich čuchových buniek by mali stačiť 2-3 streknutia, záleží ale na dĺžke vášho vlasu, off course – a vlastne na tie odporúčané „2-3 streknutia“ radšej zabudnite. Napríklad ja na moje vlasy po plecia som schopná dať tak 10 plných palieb a keby bola situácia s cigaretovým dymom viac než kritická, tak aj viac! :D
Parfum vonia parfumovo. Fakt. Nie som si istá, či aj pod hrozbou utrhnutia hlavy by som vedela identifikovať, čo to vlastne ten môj nos zaňuchal. Čo ale, na jednej strane, aj vítam, lebo pach cigaretového dymu, zmiešaný s vanilkou, malinou alebo iným špecifickým puchom by tým pravým orechovým asi nebol, že jo. Tipujem to na niečo trošku kvetinkové a trošku púdrové. Táto vôňa akoby pachy zneutralizovala a aj keď ju z vašej hlavy nejako extrémne necítite, aspoň utlmí to, čo nechcete cítiť VÔBEC.
Vlasový parfum je nemastný a nezanecháva farebnú stopu, ako inak. Ak by niekoho zaujímalo zloženie...


Alkohol v zložení tak trochu cítiť aj vo vôni – najmä na začiatku, rýchlo ale vyprchá. Dlhodobú aplikáciu by som kvôli nemu najmä šťastným majiteľkám slamy na hlave možno nie celkom odporučila, na to ale vlasový parfum ani nie je určený, že, logika nepustí.
Suma sumárum, za tú cenu by som do ďalšej kúpy v pohode išla.

celkové hodnotenie: 7/10

Zaujala vás táto sranda? Používate voňavé NIEČO na vaše vlásky?

- claire -


PS: Ďakujem DM drogérii za poskytnutie tejto vecičky na otestovanie!


10 komentárov:

  1. Já tu srandu v pátek hledala v DMku jak šílená a nenalezla :( Je fakt, že jsem byla v jiným DMku, než klasicky chodím, tak se tam tak neorientuju, ale I TAK... :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznám sa, nemám to ešte očekované, či už v predajniach je alebo nie, napravím to ;)

      Odstrániť
    2. To budeš hodná :) Je fakt, že dneska jsem objevila kiwi deo spray, o kterém jsem taky myslela, že u nás neexistuje, tak jsem asi jenom slepá :))

      Odstrániť
    3. Tak som včera omrkla a majú ho, v regáli so stylingovými prípravkami... aspoň u nás ;).

      Odstrániť
  2. Zatiaľ som o ničom takom nepočula, ak vlasy smrdia od cigariet tak ich idem umyť, cigaretový pach mi hrozne vadí, nemám rada ani kaviarne, ak sa tam fajčí tak ja dnu nevleziem. Toto vidím ako celkom schopnú vecičku, ktorá by sa možno hodila do mojej zbierky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež uprednostňujem pranie vlasov ;), toto je taká núdzovka...

      Odstrániť
  3. Časy akčných nocí mám už našťastie dávno za sebou :)))), takže cigaretový dym z prebdenej noci mi nehrozí.
    Nechodím nikde kde sa fajčí a fakt neznášam opekačky a pod. akcie, po ktorých som zaúdená ako Schwarzwaldská šunka :(((((.
    Radšej vždy vlasy umyjem, je to pre mňa jednoduchšie a čistejšie. Ale viem si predstaviť, že dcéra - začínajúca pubertiačka toto bude obľubovať :(((.
    Prečo len 7/10 ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som prijala trošku intenzívnejšiu vôňu, aby som ju z vlasov cítila viac. A potom ten alkohol...
      Ono je toto samozrejme len také núdzové riešenie, keď si nemôžete ihneď tie vlasy umyť...

      Odstrániť
  4. Suchý šampń od Dove má úžasnú silnú vôňu, ten prebije aj parfém. 2 v 1 :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zatiaľ som sa ešte so suchými šampónmi nejak nestotožnila, ale snažím sa! :))) A teda asi omrknem :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...