piatok 29. mája 2015

Prudko perfektná pleť s Cellular Perfect Skin



Poslednú dobu zase válím. Pred nejakým časom sa mi zadarilo dostať sa do výberu testovačov novinky na niveáckom trhu – ľahkého zdokonaľujúceho krému Cellular Perfect Skin. Neviem síce, čo by sa ešte na Claire Clairmont dalo zdokonaliť, že, ale akékoľvek mazadlo otestujem veľmi rada. A tak sa dnes tejto vecičke pozrieme trošku bližšie na zúbok.


Krémik funguje v podstate ako bébéčko. O vašu pleť sa má totiž nielen postarať, ale aj vizuálne ju zjednotiť a aspoň zľahka prekryť.
Ako vždy začnime balením. To pôsobí pomerne luxusne, aj keď kombinácia pumpičky a klasickej tuby ma mierne privádza do rozpakov. No ale budiž – dolovanie obsahu z tuby je zatiaľ bezproblémové a uvidíme, čím ma začne v dohľadnej dobe vytáčať.
 


Čo sa sľubovaného účinku týka, krém, určený pre šťastné majiteľky pleti „tridsaťpäť plus“, sa má postarať o vyhladenie vrások vďaka výťažku z magnólie, zjemnenie pórov a prekrytie nedokonalostí vďaka pigmentom v pidi-kapsuliach a zjednotenie tónu pleti vďaka látke zvanej lumicinol. K dobru krémiku slúži ochranný faktor 15 - vec na leto prepotrebná, že jo. A ak máte rady klasickú niveácku vôňu, pri tejto vecičke si zaručene prídete na svoje. 


Krém je bielej farby, v hmote vidíte maličké hnedé bodky, ktoré po zmasakrovaní vypustia do sveta farbivo, ktoré vašu pleť natónuje.
Apropó, odtieň. Ten by sa mal prispôsobiť vášmu tónu pleti a ku podivu, ono to možno naozaj funguje! Moja prvá reakcia nad ním sa síce rovnala zdeseniu z oranžády, krémik sa mi ale podarilo prešťať. Stačí naniesť PRIMERANÉ množstvo a odtieň ostane naozaj veľmi prirodzený – možno v zime pre bledule predsa len nie ideál, ale na leto určite áno, aj keď tomu opaľovaniu zvyšku telesnej schránky veľa nedáte tak ako ja.


Konzistencia je pomerne hustá /rozumej: netečie!/, ale ľahká a na tvári veľmi príjemná. Krémik je na mojej pleti celkom matný, ale ak by ste sa so zmatnením neuspokojili, púder to istí. Pleť pôsobí naozaj pekne, priam líznuto fotošopom, ale napriek tomu prirodzene a naozaj rozžiarene!
O mega-efekt na vašom ksichtíku sa postará toto zloženie:


Čo dodať na záver? U mňa teda prekvapko mesiaca a krém používam miesto mejkapu čím ďalej, tým radšej!
Celý rad Cellular Perfect Skin na rozžiarenie a omladenie pleti obsahuje ešte rozjasňujúci denný krém, očný krém a intenzívnu nočnú starostlivosť, ktoré na nete zoženiete za vcelku rozumnú cenu. Cena krému v drogérkach sa pohybuje, ak ma pamäť neklame, okolo 13 – 14 eur.

celkové hodnotenie: 9,5/10

Skúšali ste túto novinku, prípadne niečo iné z radu CPS?

- claire -



8 komentárov:

  1. Teraz ho maju v Kauflande za 9,90 v akcii. Skusala som vzorky, tento co mas ty ma az tak nenadchol, ale cazne uvazujem nad tym nocnym,sice mam o 10 r. menej, ale budila som sa s babatkovskou pletou...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne zas ten nocny nesadol, mala som sice len vzorku, ale stipala, tak sa do full verzie neodvazim... V Kauflande akcia? No sakra 😁 snad odolam!!!

      Odstrániť
  2. Nuž,
    ja odolám určite ! Niveu zbožňujem, ale nič z ich starostlivosti o pleť (krémy a pod.) mi nikdy zatiaľ nesadlo. Po krémoch ako diskoguľa, pupáky všade, no hrôza :((((.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak aspoň máš jasno! :D
      Ja mám značku celkovo dosť rada, aj keď zas nejako extra často sa u mňa nevyskytuje... Ale drvivá väčšina vecí mi vždy sadla.

      Odstrániť
  3. Zatím ani zdaleka nespadám do věkové kategorie pro kterou je určen, ale i tak mám dojem, že bych si na něj dala říct:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že v tomto prípade ozaj vek nerozhoduje, ja ulietavam najmä na tom bleskovom vizuálnom efekte, ostatné veľmi neriešim :)

      Odstrániť
  4. Nivea je jedna z mojich naj značiek, všetky veci, čo som od nich mala, mi zatiaľ sedeli :) a o legendárnom klasickom kréme ani hovoriť nemusím :D tohto krému mám vzorku, ešte som ju neskúšala, tak uvidím :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...