nedeľa 21. júna 2015

Farebné májové OUT NEWS



Po poslednom traumatizujúcom zážitku, keď som musela hodnotiť tristoosemdesiatdeväť spotrebovaných produktov, som sa rozhodla pre malú zmenu a v dnešnom poste zhodnotím len tie spotrebovance, ktoré stáli za tých pár utratených slov. Takže ako vždy, bez zbytočných obkecávačiek, poďme omrknúť, čo padlo za vlasť v mojej kozmetickej domácnosti minulý mesiac.



Posledného pohľadu na spotrebované masielka od Ziaje som vás nemohla ušetriť. Pochopiteľne výraz „posledný pohľad“ ani zďaleka neznamená, že by som si tieto vecičky už v živote nekúpila, že ;). Vrelo, naozaj VRELO odporúčam!


Sprcháč zn. Balea s vôňou citrónovej trávy je taká moja jarná klasika, na ktorej ujíždím už každoročne. Vlastne ani neviem, prečo mi tá vôňa evokuje jar. Ak máte rady menej tradičné vône, možno by ste mohli skúsiť pričuchnúť aj k tejto.
K čomu tiež odporúčam pričuchnúť, to je minuloročná limitka voňavého spreja na opaľovanie zn. SunDance. Bohužiaľ, to PRIČUCHNUTIE je to jediné, čo v tomto prípade môžem odporučiť! Túto Vec som zvrzala už v pôvodnej recenzii, ale trpezlivosť s ňou ma na počudovanie prešla až teraz. Tipujem, že menšia polovica obsahu ešte ostala na svojom mieste, ja som už ale ozaj na tú mastnotu a pocit piesku na vašej telesnej schránke nemala nervy!


odlakovačom na nechty od Sally Hansen som, napriek prítomnosti acetónu, bola spokojná natoľko, že už u mňa doma tróni jeho jednovaječné dvojča. Odlakovač je určený pre suché, štiepajúce sa nechty a ja mám fuckt pocit, že tie moje sa o niečo zlepšili. A ako bonus ešte aj voňali!
Milo prekvapil aj prírodný olivový šampón s aloe s veľavravným názvom OlivAloe, ktorý mal zabrániť vypadávaniu vlasov a posilniť ich a teda zdalo sa mi, že toto všetko naozaj aj robil. Penil priemerne, voňal podpriemerne, ale vlasy boli po ňom ozaj krásne lesklé a pevné, takže ho s čistým svedomím môžem odklepnúť ako jeden z mála šampónov, ku ktorému by som sa dobrovoľne vrátila. Kedykoľvek.


Naopak, k čomu by som sa nevrátila, to je sprcháč a telové mlieko od L´Occitane s vôňou verbeny. Akože balenie dokonalé /aj v tej mini-verzii!/, vôňa super, ale vzhľadom k cene ten účinok bol tak trochu priemerný a ozaj nevidím dôvod vyhadzovať tie peniaze do vzduchu, keď identickú službu mi urobí akýkoľvek sprcháč a telové mlieko v cenovej kategórii jedno až tri éčka.


Olivový telový peeling od Cien bol už tradičným lidláckym milým prekvapením za pár centov. Vôňa fajn, účinok tiež – nemám absolútne čo by som mu vytkla a ak nebudem mať práve zásoby osemdesiatychôsmych neotvorených telových peelingov, pokojne sa k nemu vrátim.


Pomaly ale isto sa blížime ku koncu a tentokrát ho venujeme nôžkam. Ku krémiku na nohy od Ziaje vám zatiaľ veľa nepoviem, keďže sa v blízkej budúcnosti chystá recenzia, kde sa mu na chrup pozrieme trošku bližšie, ak máte ale problémy so suchými chodidlami, odporúčam omrknúť. No a na záver záverečný som si zasa neodpustila krátky pohľad na moje najobľúbenejšie chodidlové mazadlo ever – krém s ureou déemkovskej značky Balea, ktorý mám v už neviemkoľkom balení. To preto, aby ste naň náhodou nezabudli ;).

Koľko vecí ste za minulý mesiac minuli vy? :)

- claire -

17 komentárov:

  1. Ja som za to, aby v rubrike boli vsetky spotrebovane vyrobky. Vyber skresluje obraz o tom co pouzivas. Ak mas vela prazdnych obalov mozes rubriku rozdelit na dva diely.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si nie tak celkom myslim, ze by toto mala byt rubrika o tom, co pouzivam... Skor to chcem brat ako hodnotenie veci po minuti celeho balenia a ak som trebars nieco sprdla uz v povodnej recenzii a nazor som nezmenila, nemyslim si, ze ma nejaky extra vyznam vracat sa k tomu...
      Cim samozrejme nevylucujem moznost, ze kazdy takuto rubriku moze brat po svojom :) ...

      Odstrániť
  2. Minula som dosť, i keď som dúfala, že toho bude viacej - samozrejme, aby som mala čisté svedomie na nákupy.
    Tá Ziaja vyzerá skvele - nákup na budúce to istí :))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D jo to poznám dôverne, čisté svedomie na nové nákupy ;) Preto poslednú dobu rozdávam jedna radosť! :D

      Odstrániť
    2. Ja som držgroš, nerozdávam, posúvam staršej dcére sprcháče a krémy na telo :)))))). Zostáva v rodine a v tej istej kúpelni !

      Odstrániť
    3. :DDD
      Ja to práveže potrebujem dať PREČ! :D

      Odstrániť
  3. Přesné číslo nevím, ale co vím určitě je to, že spotřebování kosmetiky v poměru s nákupy prostě flákám, kéž by se to někdy obrátilo:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som asi divná, ale mne fakt ten sprcháč Balea smrdí.. :D Viac sa mi páči jeho mangový brat :D
    A čo balzamy, neminula si žiaden? :) (tie ma bavia najviac)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Ja sa Ti vôbec nedivím a nemám Ti to za zlé, ono to nie je taká tuctová vôňa, čo by vyhovovala každému... Ten mangový presný opak :).

      Odstrániť
    2. joooo a balzamy tentokrát bohužiaľ žiadne, akurát som nejaké, čo mi nevyhovovali, posunula mame :)

      Odstrániť
  5. Dominala som Balea sensitive shampo a Alverde sampon(fialka +este nieco ).Balea mi vyhovuje-nevysusuje mi kozu, nezatazuje vlasy, urcite kupim znovu. Alverde mi extra nesadol, rychlejsie sa mi po nom mastili vlasy. Urcite ale vyskusam iny typ. Na dno flase to doslo aj pri Syoss bezsilikonovom kondicionere, v kupelni uz stoji dalsi, tak je nas vztah asi jasny:-).
    To je u mna vsetko. Uz len pre toto by som nemohla byt blogerka, nebolo by o com pisat :-):-):-).
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To jako faaaaakt? Tak málo? :DDD

      Odstrániť
    2. Aha a este dve mascary!!!jedna astorka, ktora bola hroznaaaa a maybelline sensational a ta aj bola senzacna,len uz dosluzila ...
      Jana

      Odstrániť
    3. :D No vidíš, hneď to znie lepšie!

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...