štvrtok 18. júna 2015

Letný DM Box



Nie som si istá, či ešte dokážete zrátať na prstoch oboch rúk, koľkokrát ste tento post na blogoch už čítali, ale menší pokec si tentokrát neodpustím ani ja, keďže sa mi DM Box v tejto várke podarilo regulérne vyhrať a výnimočne nebolo potrebné tváriť sa pri preberaní na predajni, že som v skutočnosti môj chlap. Takže, čo bolo v poslednom DM Boxe a ako som s výberom spokojná ja?


No, musím povedať, že vcelku dosť. DMka sa opäť raz zamerala na praktické využitie boxu a to „svoje“ si tam musel nájsť naozaj každý.

 
A keď poviem KAŽDÝ, no tak aj môj chlap. Bezsilikónový šampón Adidas okamžite putoval do jeho /v porovnaní s mojou samozrejme chabej/ kozmetickej výbavy a hoci som ho zatiaľ neskúšala, vôňa plne uspokojila moje čuchové bunky, takže tento fakt do budúcna vôbec nevylučujem. A chlap chrochtá blahom tiež. 


Zubná pasta sa poslednú dobu stáva obľúbenou vypĺňačkou miesta v rôznych boxoch a výnimkou nie sú ani tie déemkovské. Nie, že by som z enzymatickej bieliacej zubnej pasty bola dvakrát v tranze, k dobru jej ale slúži, že je to slovenský výrobok a – ako inak – vec praktická, ktorú využije ozaj každý.
Čo ma fakt potešilo, to boli jednorázové holiace strojčeky od Wilkinson, keďže mi moje staré „holítka“ akurát dochádzajú. Trojitá čepieľka, ohybná hlava, ktorá kopíruje vaše /ako inak/ ladné krivky – čo viac si možno želať?


Ružový posilňujúci Garnier šampón som sa chystala vyskúšať už dávnejšie, takže k tomu asi ani niet čo dodať. Čo ma ale fuckt mega potešilo, to bol srcháč od Dove /lebo je to sprcháč a lebo je to Dove!/ a bio-olejček na jazvy, strie a sušienkovitú pokožku od Kneipp. Lebo okrem toho, že má super zloženie, tak úúúplne božsky vonia! Všetky maniačky do citrusovo-vanilkovo-sviežosladkých vôní potrebujú, to bez debaty.


Dekoratívnu sekciu v boxe zastupuje gélový lak na nechty od Essence v použiteľnom odtieni a Catrice riasenka, ktorá má vyčariť úžasný objem alá „glamour doll“ - a ku podivu aj tá kefka vyzerá použiteľne.
Čo ma samozrejme neprekusnuteľne sklamalo, bola absencia niečoho, čo by som mohla ihneď po otvorení krabice zožrať, ale tak nie každý DM Box je nedeľa, že.
K niektorým vecičkám sa, ako vždy, vyjadrím v samostatných recenziách, na ktoré si ale ešte nejaký ten piatok počkáte. 
V globále musím povedať, že som s posledným DM Boxom veľmi spokojná a za tých 5 éčok to určite bola kúpa... no... minimálne mesiaca :).

Čo hovoríte na aktuálny DM Box? Páči sa vám obsah, alebo by ste ho od podlahy zmenili? :)

- claire -

12 komentárov:

  1. Podobné recenze na různé boxíky bývají nudné, ale tady jsem se pobavila - Čo ma samozrejme neprekusnuteľne sklamalo, bola absencia niečoho, čo by som mohla ihneď po otvorení krabice zožrať, ale tak nie každý DM Box je nedeľa, že. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten lak bude určite super a vybrali aj vhodný odtieň a som zvedavá, čo povieš na šampón Garnier, celkom sa mi páčia tie ich nové obaly.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo, cakala som, ze daju do boxov rozne laky a mne sa ujde nejaky perletovy grc :) Tento bude ladit s mojou Vivid Divine od Astoru ;)

      Odstrániť
  3. Mně by obsah potěšil, zužitkovala bych všechno, teda kromě Adidasu, který by byl pro polovičku:-) Obzvlášť radost by mně udělaly ty holítka, tyhle jsou super:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja mam tiez tento box a som z neho teda nadsena, vyuzijem vsetko a skoro vsetko som uz stihla aj otestovat, ja som praveze rada, ze tam bola len kozmetika a ziadne "jedlo", urcite sa zapojim aj nabuduce ak este nejake bude ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne to minule zrno chutilo, nestihla som ho ani odfotit! :D

      Odstrániť
  5. Mňa potešil , i keď vianočný bol aspoň pre mňa lepší.
    Čakala som niečo s opaľovaním alebo pod. a NIČ.
    Využijem všetko, aj krabicu (deti si do nej uložili nejaké hlúposti).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krabicu som už tiež využila :)
      No to jo, mohlo to byť trošku "tématickejšie" :)...

      Odstrániť
    2. Napr, mne by tam tématicky sadol mnou nezohnaný a tebou ospevovaný krémik na farebnejšie telo :))))). Škoda.
      Zase, aspoň niečo zaujímavé na tomto trhu s drogérkovou kozmetikou !

      Odstrániť
    3. :))) uvidíme, čo dá moje rodné mesto... ;)
      No to áno, kľudne aj každý mesiac by to mohlo byť :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...