nedeľa 5. júla 2015

Letný voňavý haul

V dnešnom článku - vzhľadom k aktuálnemu počasiu - omrkneme zopár voňavých nevyhnutností, ktoré tak nejak patria k letu. Lebo kedy inokedy padnú osviežujúce vône lepšie, než v letných horúčavách? U mňa síce sú mega-vône nevyhnutnosťou absolútne celoročnou, ale leto je predsa len leto ;).

Manufaktura Mojito gel, Balea Shampoo Tropical Dream, Revo Watermelon, Oriflame Exfoliating Shower Gel with Mint and Raspberry, Oriflame Teet Up Cooling Breeze, Balea Body-ol Seelenzart, BBW Lush Bamboo Waterfall, BBW Cucumber - melon Body Mist

Poslednú dobu fičím na vôni mäty. Nielen tej čerstvej, čo mi tróni v dvoch črepníkoch na balkóne, ale aj tej umelohmotnej, ktorá na mňa poslednú dobu čím ďalej, tým viac mrká z mojej obľúbenej kozmetiky a toto leto mám sklony korunovať ju za číslo jeden medzi vôňami. A dnes ju máme zastúpenú hneď v niekoľkých vecičkách.

Oriflame Exfoliating Shower Gel with mint and raspberry, Manufaktura Cooling Gel for Tired Legs
ORIFLAME peelingový sprchový gél s mätou a malinami, MANUFAKTURA chladivý gél na unavené nohy

Ku chladivému gélu na nohy od českej MANUFAKTURY sme už hodili nejakú tú reč. Čo padne v letných horúčavách lepšie, ako Vec, čo schladí vaše nôžky a prevonia ich zabijáckou kombináciou mäty a limetky? Chrochtať blahom budú nielen vaše labky, ale aj vaše čuchové bunky, to vám garantujem.
Ďalšia Vec, ktorá ma celkom dostala, to je pílingový sprchovací gél s mätou a malinami od ORIFLAME. 

REVO lip balm watermelon, ORIFLAME exfoliating shower gel with mint and raspberry
REVO balzam na pery melón, ORIFLAME peelingový sprchový gél s mätou a malinami

Hoci som po ňom pokukovala už celé veky, ku kúpe som sa dopracovala až teraz a už po prvom pričuchnutí som vedela, že toto bude celoživotná láska – podobne, ako pri tomto sprcháči! Kombinácia mäta – maliny je totiž už zas prudko vražedná!!!
Peelingové čiastočky sú také akurát, aby ste gél mohli používať trebárs obdeň.
ORIFLAME exfoliating shower gel with mint and raspberry
ORIFLAME peelingový sprchový gél s mätou a malinami

Pri mäte a ORIFLAME ešte na chvíľku ostaňme. Tento rok Švédi na leto vyrukovali s novinkou v podobe spreja na nôžky s vôňou kiwi, pančnutého mätou, ja som mu neodolala a urobila som dobre. 

ORIFLAME Feet Up Cooling Breeze mint and kiwi
ORIFLAME Feet Up sprej na chodidlá s mätou a kivi


Deodorant si poradí s nežiadúcim odérom nielen vašich labiek, ale aj topánok a aj keby ste hneď nemali tento problém, to osvieženie je skrátka úplne najsamviac dobré!

BALEA šampón Tropical Dream, REVO balzam na pery melón, ORIFLAME peelingový sprchový gél s mätou a malinami, ORIFLAME sprej na chodidlá s mätou a kiwi, BALEA telový olej, BATH&BODY WORKS Lush Bamboo Waterfall dezinfekcia
Olejček od BALEA na mazanie telesnej schránky testujem síce už od zimy, ale vôňa marakuje, pančnutej vanilkou, je u mňa skrátka jasný letný must-have! Asi to na výške hladiny olejovitého obsahu aj vidieť :). A pritom ho teraz v lete stačí ozaj pidi-máličko!

MANUFAKTURA chladivý gél na nohy, BALEA šampón Tropical Dream, REVO balzam na pery melón, ORIFLAME peelingový sprchový gél s mätou a malinami, ORIFLAME sprej na chodidlá s mätou a kiwi, BALEA telový olej, BATH&BODY WORKS Lush Bamboo Waterfall dezinfekcia, BATH&BODY WORKS uhorka - melón telový sprej
MANUFAKTURA chladivý gél na nohy, BALEA šampón Tropical Dream, REVO balzam na pery melón, ORIFLAME peelingový sprchový gél s mätou a malinami, ORIFLAME sprej na chodidlá s mätou a kiwi, BALEA telový olej, BATH&BODY WORKS Lush Bamboo Waterfall dezinfekcia, BATH&BODY WORKS uhorka - melón telový sprej
Ako som už na seba nabonzovala, nepodarilo sa mi odolať /alebo podarilo sa mi neodolať?/ novému e-shopu s americkou značkou Bath&Body Works a výsledkom tohto /ne/odolania bol body mist s božskou vôňou uhorky a melóna a rúčková mini-dezinfekcia do kabelky s vôňou bambusu. Obe vecičky sa môžu pochvastať mega-vôňou, v prípade telového spreja síce aj mega-lacno pôsobiacim /ale zato mega-veľkým!/ plastovým obalom, budiž mu tento malý nedostatok ale odpustený. Ako to už pri telových hmlách býva, výdrž vône nie je ktovieaká, to osvieženie ale rozhodne stojí za to!  

REVO lip balm mint and watermelon
REVO balzam na pery mäta a melón
Aký by to bol voňavý článok, keby sa v ňom neocitol nejaký ten balzamík na pery, že ;). Toto leto u mňa rozhodne kraľuje nielen melónové, ale aj /a najmä!!!/ mätové vajce od REVO, ktoré nielen vďaka vôni, ale aj chuti určite spotrebujete, ani sa nenazdáte. A hoci písať vám o tom mätovom nebolo práve na programe dňa, asi budem musieť svoje plány zmeniť :).
Na záver záverečný nemôžem ako voňavý super-tip vynechať ani tohtoročnú letnú šampónovú limitku od BALEA s názvom Tropical Dream. Tá tentokrát ohúrila nielen dokonalým dizajnom, ktorý je presne podľa čudno-divných farebných chutí Claire Clairmont, ale aj úžasnou kombináciou sladučkých vôní manga a ananásu. A keď sa k tomu pridá fajn účinok...

Používate niektorú z týchto vecičiek? Na akých vôňach ulietavate v letných horúčavách vy?

- claire –

6 komentárov:

  1. Ja som sa namotala na Balea letné limitované sprchove gély, sú fakt super, hlavne ten že ananás kokos :D inak mám tiež melónovy balzam, ale ten od Balea, ktorý sa nakoniec pre mňa ukazuje ako celkom fajn, nevysusuje nejako katastrofálne.. A tiež mentolovy baby lips, ktorý na počudovanie hydratuje celkom obstojne a krásne chladí, no keďže ho už mám málo,ako jeho náhradník čaká mentolove labello :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balea limitky vedia byt moooc chytlave ;)
      Ten melonovy balzam od Baley som mala tiez a bol dost fajn na take to obcasne premaznutie, vonal aj chutil velmi... prijemne? Ked mi ale dosiel tento od Revo, dala som ho mame...

      Odstrániť
  2. Souhlasím se sprcháčem Oriflame, voní opravdu úžasně, tak moc, že jsem si pořídila i krém na ruce, kuličkový deodorant a tuhé mýdlo, ale ty mně spíš zklamaly, takže pořizovat si budu už jen sprchový gel:-)
    A teď jsem si objednala tělový krém a pleťový sprej taky od Oriflame s vůní okurky a dvouzubce a voní to krásně, svěže, letně:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mi ani nevrav, ja som si teraz objednala krém na ruky :) No, uvidíme :)...
      Po tom "okurkovom" som poškuľovala tiež, ale samozrejme keďže to NEPOTREBUJEM, tak som prekvapivo odolala! :D

      Odstrániť
  3. Nuž, ja väčšinou idem proti prúdu, ale mne melón dosť vadí ako vôňa. Mäta je úžasná, takže najbližšie ako pôjdem do Martinus v Centro Nitra, zájdem aj oproti do Manufactury a poriadim si ten chladivý gel :))). Ten sprcháč od Oriflamu je úžasný, používam ho pravidelne pri mori - sprcha po pobyte na pieskovej pláži s týmto sprcháčom je úžasná. Len som zistila, že ho nemám doma na leto. Ale nevadí. Mám doma zásobu iných.
    Ostatné veci nemám a ani nepoznám, veľmi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vôňu melónu v kozmetike môžeš len zbožňovať alebo neznášať :D... koncom leta ju už zvyčajne neznášam aj ja :D
      S gelom som sa včera namazala takmer celá a hneď 3x! :D aspoň na chvíľu to pomohlo v tých horúčavách...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...