piatok 24. júla 2015

Quick Tip na nočný superkrém + OZNAM



Občas možno trošku s krížikom po funuse, ale neva. Línia Sensitive Skin poľskej značky Ziaja celkom tak novinkou na trhu už nie je, nemohla som si ale odpustiť dať všetkým citlivkám tip na jeden skvelý nočný krémik, ktorý vašu pleť nielen spevní, ale aj – a to predovšetkým - krááásne zhydratuje a v prípade potreby upokojí.

ZIAJA Sensitive Skin firming night cream

dennom kréme z radu Sensitive Skin som vám už kedysi pred milión rokmi písala. Naozaj strastiplnou cestou sa po istom čase a čisto a len vďaka Veronike ku mne dostal aj jeho nočný pobratim, ktorého som sa už nevedela dočkať. Ak totiž niečo chváli Awards4beauty, tak je to väčšinou aj dobré, že ;).
Netradične začnime zložením. Alebo skôr tým, čo krém NEOBSAHUJE – silikóny, minerálne oleje alebo parfum by sme v zložení hľadali márne. 

ZIAJA Sensitive Skin firming night cream - ingredients
ZIAJA Sensitive Skin nočný krém - zloženie

K zvyšnému pokecu okolo zloženia odporúčam mrknúť sem.
K baleniu veľa toho hovoriť netreba – klasická tubička, jednoduchá, o to praktickejšia a vďaka farbe ľahko identifikovateľná - čiže museli by ste byť fakt extrémne mdlého rozumu, aby ste si pomýlili denný a nočný krém z tejto línie.
Krém je určený na posilnenie citlivej, oslabenej pleti, čím pomáha bojovať aj proti jemným vrásočkám alebo podráždeniu pleti.
Čo je na kréme najlepšie, to je jeho konzistencia. 

ZIAJA Sensitive Skin firming night cream
ZIAJA Sensitive Skin nočný krém - konzistencia
ZIAJA Sensitive Skin firming night cream
ZIAJA Sensitive Skin nočný krém - konzistencia

Krém je ozaj veľmi ľahučkej konzistencie, ak by vás ale napadlo myslieť si, že na suchú pleť bude krátky, no tak to vás hneď vyvediem z omylu. Ja osobne ho ako jedno z mála mazadiel síce znesiem aj v trópoch, ktoré sa nám dočasne /len mne sa zdá, že to bude už nafurt?/ nasáčkovali do našich zemepisných šírok, výšok aj hĺbok, pleť ale ostane pekne vyživená a naozaj zhydratovaná, čo oceníte ešte ráno po prebudení.

ZIAJA Sensitive Skin firming night cream
ZIAJA Sensitive Skin nočný krém

Pre mňa je tento krémik skrátka taká tá stávka na istotu alebo veľa muziky za málo peňazí a určite sa u mňa nevyhrieva /no, tentokrát doslova... -_- / poslednýkrát.
Nočný krém z radu Sensitive Skin zoženiete za necelých 6 éčok v eshope dobrakozmetika.sk.

celkové hodnotenie: 10/10

No a teraz ten oznam, týkajúci sa najmä čitateliek z ďalekého východu. Možno ste už postrehli, že predajný ostrovček Ziaja v košickej Optime skončil svoju existenciu.
Od prvého augustového dňa ho má totiž nahradiť regulérna predajňa v košickom Auparku na Námestí osloboditeľov. K dispozícii bude až trojnásobne väčší priestor a verím, že všetci túto zmenu určite uvítate.

nová predajňa ZIAJA - AUPARK Košice
Tu bude nová predajňa ZIAJA :)

Nám, devám z divokého západu, zatiaľ neostáva iné, len objednávať v e-shope a potichu závidieť ;).

Ako je to s vami, kočky moje, kde radšej nakupujete? Uprednostňujete kamenné predajne alebo radšej surfujete a utrácate v e-shopoch? ;)
A akú máte skúsenosť s líniou Sensitive Skin? :)

- claire -

16 komentárov:

  1. Ziaju nemám jinou možnost než kupovat v e-shopu, ale možná je to tak lepší, dostat se do kamenného obchodu, tak utratím o hodně víc peněz než takhle:-D
    Po krému se určitě podívám, citlivou pleť úplně nemám, ale jsou období, kdy bych ho určitě využila:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tým sa nedá inak, len súhlasiť - viď moja aprílová návšteva Optimy :D

      Odstrániť
  2. Satan v krabici. Kupila som si ho na plet v obdobi, ked bola precitlivena. Do dvoch hodin po naneseni plet este viac ocervenela a palila. Brala som to tak, ze asi to bude zlym obdobim mojej pleti. Nedavno, ked uz je plet v poriadku som mu dala znovu sancu a situacia sa opakovala. Nanutila som ho teda manzelovi. Pozera na mna krivym okom, ze ho musi pouzivat ....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Casto ale citam, ze je dobry a viacerym vyhovuje, takze este tak vediet aka zlozka mi vadi a comu sa vyhnut a bolo by to super. Od Ziaja mam teraz sampon na vlasy a ten trosku znacke vylepsil reputaciu.

      Odstrániť
    2. :DDD satan v krabici :DDD No čo narobíme, kozmetika je prudko individuálna záležitosť a u Teba evidentne išlo o niečo, hraničiace s alergickou reakciou, podobne ako u mňa a u protipotidla od Ziaje trebárs :)

      Odstrániť
  3. Satan v krabici :D :D :D .....ale chapem, keby som mala podobnu reakciu, tak asi napisem to iste...
    Dnes som skocila do Tesca na Kamennom a teda tento krat som si toho odniesla vcelku slusne .... :)
    Aj vdaka vam dvom s Veronikou, tak som zvedava, ako to skonci u mna.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som aj ja zvedavá, potom daj vedieť ;)

      Odstrániť
    2. To teda rozhodne dam.Odniesla som si 2ocne kremy(petrzlenovy a jasminovy),enzym.piling a vrecuskovu hyaluronovu masku.
      A asi sa budem musiet vratit pre tento nocny krem..:-):-)

      Odstrániť
    3. Ja si robím momentálne zálusk na hydratačný z MED línie - denný bol božský, tak chcem dať aj nočný, čo to urobí :)

      Odstrániť
    4. Och, toto som nemala citat....alebo mala?!? Nemam teraz denny, ktory by bol fajn do letnejsich teplot....mam na muske sice jeden Urtekram ale nie som si nim velmi ista

      Odstrániť
    5. Ale o tom dennom si tu este nepisala...ci?

      Odstrániť
    6. jj, článok ZIAJA Med: Pleťové krémy... nemám čas hodiť sem priamy link teraz, ale nájdeš to :)

      Odstrániť
    7. Nevadi, nasla som. Hlavne nerozumiem, preco som ho necitala...ale uz som to napravila. Co je sice fajn, ale uz ma aj svrbia prsty objednavat. Najhorsie na tom je, ze sa mi paci viac kremov. Do zasoby objednavat nechcem.och....nespravny nazov blogu mas!!!:-D:-D

      Odstrániť
    8. :DDD ale tak kúpiť veci, ktoré vyhovujú, to je v istom slova zmysle tiež šetrenie, nie? :D
      Ja pôjdem pri Ziaji najbližšie do tej MED línie isto, s denným, nočným aj očným :)

      Odstrániť
  4. Vďaka za ďalší (zrejme) skvelý tip od Ziaja.
    Aj toto mám v pláne kúpiť.
    V poslednom čase cca 1 rok používam na noc oleje a som s nimi maximálne spokojná, ale zrejme potrebujem na noc okrem oleju dať ešte aj nočný krém. Od Loreal mi už nevyhovuje.
    A keďže som domíňala od Biodermy Hydrasérum, plánujem od tejto značky iné sérum z radu Matriciane. Skúsila si už ? Odporúčaš?

    Nerada surfujem, skôr keď dostanem konkrétny tip, rovno kúpim. I keď kozmetiku dosť často skôr v kamenných predajniach vystihnúc zľavu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja teda rada aj surfujem :D
      Arganový olej milujem aj ja, ale keďže sa u mňa zhodou náhod ocitlo Matriciane sérum, ktoré je absolútne nevhodné na deň, začala som ho dávať na noc, takže olejčeky išli na chvíľku bokom...
      Matriciane sérum je jedno z tých sér, ktoré má účinok skôr z dlhodobého hľadiska a na pocit nie je až také príjemné... Mám už druhé :D ale popravde kebyže si ho mám kúpiť, asi by som ho pri momentálnom /relatívne dobrom/ stave mojej pleti za plnú sumu nekupovala...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...