utorok 4. augusta 2015

Čistiaci mňamkovský fluid od BALEA



K vecičke, ku ktorej vám dnes poviem pár teplých slov, malo byť pôvodne jedno ceeelkom maličké videjko. Celkom maličké videjko ale dopadlo ceeelkom katastrofálne – ak by bolo zverejnené, mali by ste zaručene traumu do konca života! – a preto som sa rozhodla víťaza kategórie „pleť“ v súťaži o NAJ DM VÝROBOK predstaviť vám radšej tradične. Písmenkami.
Čistiaci olejový fluid s olejom z kamélie zn. BALEA.

Balea Reinigungs Ol-Fluid

Fluid je určený na čistenie všetkých druhov pleti, keďže má ale už v názve slovo „olejový“, logicky po ňom siahnu skôr šťastné majiteľky normálnej pleti alebo ešte šťastnejšie majiteľky pleti suchej.
Netradične ako vždy začnime obalom ;).

BALEA čistiaci olejový fluid
BALEA čistiaci olejový fluid


Celkom obyčajná tuba nemôže nikoho ani uraziť, ale ani nadchnúť, ja ale nad tou farebnou kombináciou chrochtám blahom. Už samotný vizuál pôsobí totiž tak mega-vyživujúco :).
Konzistencia fluidu vyzerá nejako takto:

BALEA čistiaci olejový fluid - konzistencia
BALEA čistiaci olejový fluid - konzistencia
Ak obsah tuby pošmrdláte medzi prstami, môže hmota pôsobiť trochu olejovo, na pleti ale niečo podobné ozaj nehrozí.
Ak by vás zaujímalo zloženie...

BALEA čistiaci olejový fluid - ingredients
BALEA čistiaci olejový fluid - zloženie
Ako som už spomenula vo videu /ktoré nikto nikdy neuvidí, kým svet svetom bude, o tom som skalopevne presvedčená! :D/, s mokrým čistením pleti mám jeden zásadný problém. Moje pleť začne byť po čase totižto pekne vysušená a vôbec nezáleží na tom, čo práve šmrdlám po tvári! Problémom číslo jeden je totiž praobyčajná voda z vodovodu. Tá moju pleť suší naozaj brutálne a na betón by tak robila aj vtedy, kebyže na čistenie pleti používam bravčovú masť alebo stolový olej. Fuckt.

BALEA čistiaci olejový fluid
BALEA čistiaci olejový fluid

Keď som točila video pre Déemku, fluid som testovala možno mesiac a po mojom probléme nebolo ani vidu ani slychu. Pleť bola pekne vyčistená /používala som postup micka – fluid – micka/, tampónik pri poslednom prebehnutí micelárkou ostával dokonale čistý, póry neupchaté. Po cécéá dvoch mesiacoch sa voda ale prihlásila o svoje zásadné slovo a oblasť pri nose mi už zas začala trošku šupinkovatieť. Shit.
Fuckt ma to naprdelo, pretože som bola v tom, že som našla konečne čistidlo, ktoré by prešťalo aj prírodu v podobe vody z vodovodu, no ale nie. Takže tak. Recenziu som mala pripravenú už dávnejšie, ale toto záverečné skonštatovanie som si nemohla nechať pre seba, že...
V závere asi takto: jednoznačne kvalitná vecička za pár drobných /cenu vám teraz presne nedám/, ktorá chúďa nemôže za to, že sa ocitla v strede krvavej vojny medzi mnou a tou žieravinou, čo vyteká z môjho vodovodu :).
A ja už na mokré čistenie pleti asi celkom rezignujem.

celkové hodnotenie: 10/10

... lebo som fakt nemala lepšie čistidlo pleti, ktoré by mi udržalo pleť v dobrej kondičke ešte dlhšie.
Skúšali ste niekto túto vecičku? Aký spôsob odličovania a čistenia pleti praktizujete vy? :)

 - claire -


7 komentárov:

  1. Ale to je škoda, že jsi nás ochudila o videjko, já bych se koukla ráda:-) Nezkoušela jsem, mám ho koupený, nevím tedy jak si bude rozumět s mojí smíšenou pletí, ale tak uvidím:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pokiaľ nebudeš mať problém s upchávaním pórov, mala by si byť spokojná...
      Videjko, no, neviem, snáď ho DMka niekde na tajnáša nezverejní :D youtuberka zo mňa teda nikdy nebude, čo už :D

      Odstrániť
  2. Poznam, mam prave konciace prve balenie a urcite si pojdem pre dalsie. Za mna KONECNE cistidlo, po ktorom sa mi neprasilo z tvare (ako po Himalaya cistiacom gele...). Co sa tyka odlicovania, dlho som fungovala na dvojfazovom Garnier odlicovaci v kombinacii s pletovym mliekom. Garnier vystriedal dvojfazovy odlicovak Bione a micka Garnier a tato Balea.Momentalne mi Bione konci a ja uz asi tyzden skusam arganovy hydrofilak od salos,prebehnem mickou, ktora je snad bezodna a docistujem Baleou. Zatial sa mi ten hydrofilak pozdava viac ako Bione dvojfazak, ktory ma z casu na cas stipal.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som prudko micelárková :), ale občas mám tendencie skúšať aj niečo iné a lákajú ma aj oleje, tak uvidíme...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S micelarkami som vcelku v pohode, ale zistila som, ze mi viac vyhovuju na docistovanie.

      Odstrániť
  4. Tak, toto video by som si dala naozaj !
    ČO sa týka mňa, ja potrebujem penu, momentálne ružovú od Baley a potom dočistenie micelárkou alebo momentálne z lekárne erytromicín, nakoľko po toľkých dovolenkách sa moja pleť zbláznila a na brade som ako 15-nástka :(((:

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, treba chodiť do roboty miesto dovolenkovania! ;D
      Je mi jasné, že video by malo asi rekordnú sledovanosť na tomto blogu :DDD

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...