streda 12. augusta 2015

Kultová farbička na oči

Kto sa pohybuje nejaký ten čas v beauty-blogerskom svete, vie, že existuje zopár kultových vecičiek, ktoré každá blogerka musí minimálne vyskúšať, ak nie rovno vlastniť celú sériu. Nie inak je tomu aj v prípade legendárnych maybelliňáckych farebných tetovačiek na oči, preslávených a drvivou väčšinou ženskej populácie uctievaných Color Tattoo. 

MAYBELLINE Color Tattoo Eternal Gold


Ja ako známy občasný beauty-blogerský ignorant som sa k tejto vecičke dopracovala až teraz v rámci spolupráce s parfumérkou Elnino a zdá sa, že sa nám tu rysuje ďalší clairmontovský must-have!

MAYBELLINE Color Tattoo, Eternal Gold
MAYBELLINE Color Tattoo, odtieň Eternal Gold

Voľba padla tentokrát na zlatú – odtieň Eternal Gold.  Ideálna farbička, keď chcete zažiariť pri akejkoľvek spoločenskej udalosti typu svadba, oslava narodenín, rozvod, pohreb a pod., alebo keď chcete dodať trošku oslnivého ligotu aj bežnému, každodennému líčeniu vášho oka. Očí, potažmo.
Začnime balením. Je také to klasické téglikové, do ktorého musíte pchať prsty, prípadne štetec, s vizuálom som ale plne spokojná. Vďaka sklenému obalu vidíte, aký odtieň kupujete resp. idete použiť, ak by sa nebodaj časom vaša zbierka farebných očných tetovačiek rozrástla.

MAYBELLINE Color Tattoo, Eternal Gold
MAYBELLINE Color Tattoo, odtieň Eternal Gold

Čo sa konzistencie týka, oficiálne by mala byť gélovo-krémová a ja len dodám, že na prvý dotyk je pomerne tuhá, pod dotykom prsta sa ale zľahka topí a na oku je veľmi, veľmi ľahučká, že o nej takmer ani netušíte!
A nelepí!

MAYBELLINE Color Tattoo, Eternal Gold - swatch
MAYBELLINE Color Tattoo, odtieň Eternal Gold - swatch
Farbička – aspoň tá moja – je pigmentovaná dobre, aj keď si nemyslím, že za daných svetelných podmienok sa mi ju podarilo dostatočne kvalitne odfotiť. 
Čo sa samotnej  aplikácie týka, ja osobne sa v nej najradšej rýpem prstom a tak ju aj nanášam na viečko. Ak sa ponáhľam – čo je teda v mojom prípade poslednú dobu viac než VŽDY :D – stačí prstom prebehnúť po celom pohyblivom viečku, šupnúť nejakú mega-riasenku a efektné líčenie je na svete!

MAYBELLINE Color Tattoo, Eternal Gold
MAYBELLINE Color Tattoo, odtieň Eternal Gold

Výdrž by mala byť 24 hodín. Čo, úprimne, asi sotva niekedy otestujem, zato vám ale môžem poskytnúť nasledovné zistenia: Vec možno použiť aj bez bázy! Výdrž je absolútne celodenná a aj v tých najväčších /fuckt najväčších!/ horúčavách sa do prípadných vrásočiek na očnom viečku zleje len minimálne a v podstate neviditeľne. Z uvedeného dôvodu som farbičku s podkladovou bázou zatiaľ ani nemala potrebu skúšať.
Color Tattoo je v e-shope Elnino k dispozícii v 10 nádherných odtieňoch, z ktorých si zaručene vyberie každá z nás. 
Alebo nevyberie. 
Respektíve, nebude si vedieť vybrať len jeden kúsok, pretože za ceny už od dveosemdesiat aj niečo, to by bol rovno smrteľný hriech, nechať ich tam, že.
Suma sumárum, skvelé skrášľovadielko a zas strávim istý čas frfľaním na to, ako je to možné, že som ho mohla objaviť až teraz!

celkové hodnotenie: 10/10

Máte vo svojej zbierke líčidiel legendárne Color Tattoo? Ktorý odtieň vlastníte a ako moc ste s ním spokojné?

- claire -







12 komentárov:

  1. Mám a až dva dokonca, jeden Pink Gold a druhý univerzálny strieborný, ten používam veľmi často bud ako bázu alebo na smokey eyes. úprimne sa mi však ten spôsob aplikácie až tak nepozdáva, pretože ak mám dlhé nechty tak sa rýptať v tieni nehodlám, avšak prstom je tá aplikácia lepšia, presnejšia, s aplikátorom sa mi niekedy vytvoria hrudky. Ale vydržia fakt celý deň, nezlievajú sa v záhyboch čo doposiaľ žiaden krémový tieň nedokázal.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nad tým strieborným som tiež rozmýšľala...
      Ja mám nechty krátke, takže u mňa no problem ;)

      Odstrániť
  2. ja sa priznám že nemám ani jeden :( .. vždy ma v drogérke odrazila cena a nechápem prečo som sa na ne nekukla v tom elnine, keď už ma aj pomaly teta predavačka vo výdajnom mieste pozná :D díkičko za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ako čítam, spolupráce sa Ti rozširujú :). Gratulujem !
    Nuž, nemám a asi mať nebudem. Mňa tieto očné vecičky nezaujímajú a nikdy som k tomu nemala vzťah. Mám doma multi farbičky kúpené v ošiali z nového produktu a samostatné balenia určite nehrozia, ani za fakt skvelú cenu.
    Ešte by si mohla pridať snímku oka s farbou, aby som si vedela predstaviť ako to v reáli vyzerá. Nemusíš celú tvár :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Dík.
      Vynasnažím sa! :D
      Tiež na líčenie očí musím mať náladu, ale s týmto to ide cobydup ;)

      Odstrániť
  4. Já jich mám pět a můj sen je zkompletovat sbírku a mít všechny:-D Teď jsem si nově pořídila růžový odstín. Taky plánuješ rozšířit sbírku?:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D určite ano, niečo ešte musí nutne pribudnúť! :)))

      Odstrániť
  5. Sakra, a ja ich celý čas ignorujem, lebo tieto gélovo-krémové očné srandy mi nikdy na viečkach nevydržia dlhšie ako 5 minút.. Dievča, dievča, zase si mi šturila (spisovne strčila) chrobáka do hlavy. Oj!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. šturila :D to je po východniarsky? :)
      určite odporúčam vyskúšať, mňa láka prinajmenšom ten tyrkysový a strieborný ešte a potom aj niečo decentnejšie :)

      Odstrániť
  6. Mam 1kusok, pink gold a nejako extra nadsena nie som, nemam sice dlhe nechty ale aj tak mi to nanasanie prstom nevyhovuje, mam pocit, ze mam na kazdom oku ine mnozstvo...a obcas sa mi aj fajne zleju do linky, tak po dalsom kusku velmi netuzim i ked obcas poskulujem po tom bronzovom :-D:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, stane sa :)... Ja som s týmto mojim odtieňom teda moc spokojná, ale uvidíme, čo ďalšie :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...