piatok 14. augusta 2015

Padlo za vlasť v júli



Ale že nám ten čas letí. Opaľovacia sezóna blogom všeobecne veľmi nepraje a ako sa zdá, tento rok nebude výnimkou ani ten môj - a tak sa počas letných horúčav uchyľujem akurát k tým „povinným“ článkom. A jeden z nich si dáme aj dnes ;). Dnes hodíme krátko očkom po júlových spotrebovancoch. 


Leto a sprcháče, ako inak. Všetky tri, ktoré na fotke vidíte – ZIAJA, DOVEAVON - som vám na blogu už ospievala a naďalej ich môžem každému len vrelo odporúčať. Lebo voňajú, nevysušujú a nádherne penia, že.

VH COSMETICS arganový olej, NUXE Creme Prodigieuse yeux
VH COSMETICS arganový olej, NUXE Creme Prodigieuse očný krém

Minulý mesiac som sa so zármutkom v srdci rozlúčila aj s tým najvoňavejším očným krémikom od NUXE. Povedzme si na rovinu, ten účinok sa zas tak diametrálne od iných očných krémov nelíšil, vôňa a chladivý efekt bol však prudko návykový! Za mňa odporúčam skôr na tú „letnejšiu“ časť roka.
Arganový olej, jeden z objavov ešte minulého roka. Keďže momentálne trpím nadmernou zásobou nočných krémikov, opätovná kúpa sa zatiaľ odkladá, je ale viac než miliónpercentne isté, že sa už skoro v mojej domácnosti bude vyhrievať ďalší kúsok! A nemusí byť nutne tento od VH COSMETICS.

BALEA Magic Summer Bodylotion
BALEA Magic Summer telové mlieko
Magic Summer od BALEA, hádam najvýznamnejší objav tohto leta :). Telové mliečko s kvapkou samoopaľováku sa ukázalo ako ten najefektívnejší zafarbovač upírej pokožky, aký som kedy vyskúšala. Vecička absolútne nefľakatie, samozrejme bledé oblečenie trošičku zafarbiť môže, výsledný efekt je ale furt na jednotku s hviezdičkou. Bohužiaľ, po čase sa u mňa striedavo-oblačno zasa objavilo občasné ľahké svrbenie pokožky, ktoré mi samoopaľováky zvyknú spôsobovať a tak som používanie mliečka obmedzila, ako sa len dalo, pre ten efekt sa ho ale určite ani do budúcna nevzdám! Beauty-blogerka občas musí podstupovať naozaj kruté obete ;)...

GARNIER Mineral antiperspirant, ZIAJA Marine Algae sprchový gél, AVON Senses Citrus Zing sprchový gél, VH COSMETICS arganový olej, NUXE Creme Prodigieux očný krém, DOVE Go Fresh sprchový gél, BALEA telové mlieko v spreji
GARNIER Mineral antiperspirant, ZIAJA Marine Algae sprchový gél, AVON Senses Citrus Zing sprchový gél, VH COSMETICS arganový olej, NUXE Creme Prodigieux očný krém, DOVE Go Fresh sprchový gél, BALEA telové mlieko v spreji

Ďalšia z mega-noviniek tohto leta – telové mlieko v spreji od BALEY, dostatočne ospievané už tu. Snáď k nemu ani nemusím nič dodávať, keď vám poviem, že už fičím na kúsku číslo dva. Úžasná vec, toto Déemke fakt vyšlo a nebyť tej ultra-rýchlej spotreby, moja spokojnosť by nepoznala hraníc!
No a celkom nakoniec vecička, ktorú už len z princípu odporučiť nemôžem :). Už som to tu omieľala nespočetneveľakrát, ale pre prípadných nových čitateľov rada zopakujem: NEZNÁŠAM sprejové antiperspiranty, pretože sa pri ich používaní vždy mierne pridusím. Tomuto kúsku od GARNIER okrem uvedeného faktu nemôžem vyčítať absolútne nič, logicky ale jeho kúpu opätovne nezopakujem. Ešteže tento feši bol súčasťou DM Boxu...
A to by sme mali pre tentokrát všetko.

Koľko sa toho podarilo minúť vám? ;)

- claire -



10 komentárov:

  1. Pekné kúsky :).
    Bohužiaľ, mne sa okrem sprcháčov a antiperspirantov podarilo minúť príliš málo na to, aby som si niečo kupovala.
    Ale, čaká ma výber od Ziaje - potrebujem denný (už skôr na jeseň) a nočný a očný krém. Ktorú radu odporučíš ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moj tajny tip je rada MED :-):-)....som zvedava ci som sa trafila ;-)

      Odstrániť
    2. Tiež som nad touto radou rozmýšľala :).

      Odstrániť
  2. jooo, kočky, trafili ste :) Leni niekde som Ti na ten dotaz aj /oneskorene/ odpisovala... Ja mám v pláne teraz vyskúšať hydratačné krémy z MED línie, ten denný bol božský a chcem aj nočný. A na oči niečo proti vráskam, tiež MED... Ale teda skúsenosť mám len s tým denným.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hehe,tak to ja budem mat magic summer snad az do jari :-):-).....ako som uz spominala, ja a spotreba, to je jedna tragedia, po 2.5 mesiaci pozeram na dno YR sprchacu s vonou ruze, dorazila som dvojfazovy odlicovac s medom od Bione a baleacky intimny gel uz taktiez dokoncil svoju pozemsku put.
    Rozmyslam co urobim s maskou od Alverde (hydratacna s ruzou), ja neuveritelne tazka a mastna, aspon teda na toto obdobie o nicom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odlož na jeseň/zimu ;).
      Ja teda so spotrebou nemám najmenší problém, a to som pár vecí aj bez povšimnutia vyhodila! :D

      Odstrániť
    2. Hmm, asi teda este dostane vdaka Tebe sancu :).
      Pred chvilou som zmyla zvysky Ziaja masky, fajna bola vcelku... i ked ja to nejako neviem ohodnotit. Pokial to nestipe, netaha, nesmrdi.....

      Odstrániť
    3. Ja som od Ziaje skúšala zatiaľ len Sensitive masku a to zrovna v období, keď som mala nejakú "búrlivú" pleť :D a teda nemohla som si vynachváliť! Holt, nerada píšem recenzie na jednorazové záležitosti :)

      Odstrániť
  4. Na tělové mléko Magic Summer už se mi práší na poličce, je výborné, ale až do zimy ho nevyužiju, protože jsem si pochytala svůj bronz:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D no tak to ja by som sa ním mohla patlať furt, ja a "můj bronz" nejdeme dohromady! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...