streda 30. septembra 2015

IN NEWS september



Poznáte ten pocit, keď celý mesiac žijete v presvedčení, že ste vlastne celkom poslúchali a neutrácali za zbytočnosti a keď sa potom pozriete na fotku nových prírastkov, postavia sa vám od hrôzy vlasy dupkom? No tak to sa stalo prvý jesenný mesiac mne :).
Veď posúďte samé ;). 

IN NEWS september 2015

Tak ako jo, viac než polovicu vecí som nekupovala a zvyšnú kupovala väčšinou za darčekové kupóny alebo v megavýpredajoch takmer zadara... Ale aj tak! :D 

IN NEWS september 2015

IN NEWS september 2015

IN NEWS september 2015

IN NEWS september 2015

Dúfam, že ste sa pokochali aspoň fotkami a budem rada, ak dáte vedieť, či ste si tento mesiac ukoristili aj vy niečo super-extra-výhodné, prípadne či máte s niektorým z mojich úlovkov aj osobnú skúsenosť ;).

- claire -

19 komentárov:

  1. Fotkami jsem se pokochala dostatečně, sešla se Ti toho pořádná kopa:-) A když jsi víc než polovinu nekupovala, tak není co řešit, dělat radost se musí:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď no ;) Akurát už začínam mať priestorové problémy, rozmýšľam, koho vysťahujem :D...

      Odstrániť
  2. Celkom slusna naaaadielka :-).Ja som si kupila morsku hubku(a odlicovanie hydrofilnym olejom je zrazu kraaaasa), masku od ziaja(bohuzial mi nesadla a tak putovala) a bodymist od VS(ten ma tiez sklamal, pre mna skor osviezovac na toaletu, nechapem ako to moze byt ten najoblubenejsi Vs mist).Balea v spreji sluzi fajne.Z Balea vyrobkov som si do zasoby kupila odlicovaci fluid, kedze v nemecku uz je vyradeny zo sortimentu a masku.Dozil mi gelovy lak od avonu, tak som dala sancu rimmelu...nie je zly ale ten avonacky sa mi paci viac.

    Tesim sa na nove recenzie :-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Popravde ja som ešte nemala body mist, ktorý by nevoňal ako osviežovač vzduchu :D Aj mi to vyhovuje, ale časom hádam všetky začnú liezť na nervy, bohužiaľ :)))...

      Odstrániť
    2. Ehm, keby som to bola vedela...mozno dostane dalsiu sancu v lete, teraz ani naaaahodou. Inak naozaj dostane cestne miesto na toalete.
      (Vazne ale ze vazne nechapem tu euforiu...KTO chce vonat ako Brise ?!?...ja teda ani nahodou nie)....

      Odstrániť
    3. :D ako mne sa tie vône na prvý oňuch väčšinou páčia, horšie je to asi tak v polke balenia... body misty inak zásadne len v lete, aj keď... toho melónovo-uhorkového od BBW mám už fakt len trošičkuuu a tá megafľaša mi zaberá moc miesta, tak asi pôjde :)

      Odstrániť
  3. Parádne nákupy, fotkami som sa naozaj pokochala :) a závidím takúto zásobu.... Mne sa taktiež podarilo kúpiť za polovičnú cenu púder od Catrice, ktorému sa veľmi teším, pretože je vynikajúci a tiež hydratačné kozmetické obrúsky od Balei spolu s boxom.
    Klaudy´s shopping enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ešte som si všimla Balea penu na holenie, tú mám aj ja a je fakt super!

      Odstrániť
    2. Mne sa nepáči, preto som kúpila tú od Cien :D
      Ale vonia nádherne, to je fakt :)

      Odstrániť
  4. Tak toto je iný nášup :))).
    Prosím, čo to je za Biodermu balíček ? Hydrabio sérum alebo ... ? Kde kupuješ Biodermu ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cestovne balenie Hydrabio v zlozeni 15ml serum a krem vo verzii light a pidiflasticka modrej miciny... Stoji okolo 3e a oplati sa aj financne, ked si to porovnas s cenou full verzii...
      Ja kupujem Biodermu v nasej Sunpharme kvoli vyhodnejsiemu vernostnemu programu, ale toto konkretne som dostala od kamosky :)

      Odstrániť
    2. Tiež som využila akciu v SunFarme - sérum Hydrabio za 10 € a ľutujem, že som nevzala aspoň 2 :((.

      Odstrániť
    3. Ja som vzala 2 :) Ale tieto cestovné balenia sa furt oplatia viac :)

      Odstrániť
  5. A este som zabudla...v DM maju Batiste suchy sampon!!!skoro mi oci vypadli, dokonca 3druhy tak uz mam jeden doma na testovanie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To fakt? No omrknem... Mam doma ten od Baley a ten je podla mna hrozny :D

      Odstrániť
    2. Heh, Balea mam tiez, nastaztie uz iba tak na jedno pouzitie. Dufam, ze Batiste nebude rovnaky fail ako VS bodymist :-):-).

      Odstrániť
    3. Potom daj vedieť. Dnes som na ne kukala v DMke, ale keďže mám akože nakupovaciu stopku, tak si počkám na Tvoj názor ;D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...