utorok 15. septembra 2015

Trblietavý sprcháčik BALEA



Že ulietavam na originálnych sprcháčoch, to je o mne vec známa. Za sprcháč som ochotná utratiť aj oveľa nekresťanskejšie peniaze, než je slušné a vhodné, nejak extrémne ma to ale netrápi. Ak neviete, čím potešiť dušičku Claire Clairmont, so sprcháčom máte úspech zaručený.
Podobného hesla sa držala aj Déemka, keď mi na otestovanie poslala jedného takéhoto fešiho. Konkrétne: Shining Cocos sprchovací gél zn. BALEA.

BALEA trblietavý sprchovací gél s vôňou kokosu


Priznám sa hneď na úvod, na vôňu kokosu nemám názor. Je to vôňa, ktorá sa mi síce páči, ale pri dlhodobom používaní to už skrátka tak trochu nezvládam. A keďže to u mňa doma momentálne trochu skokosovatelo, asi si pomyslíte, že o chvíľu bude nasledovať spŕška slov, nepublikovateľných pred dvadsiatoudruhou.
Ale ona nenasleduje :). Pretože každá jedna kokosová vec v mojej aktuálnej kozmetickej výbave vonia podstatne inak. A ja ešte furt môžem veselo pochrochtávať blahom.

BALEA Shining Cocos Shower with Shimmer
BALEA Shining Cocos sprchovací gél

Trblietavý obsah je ukrytý v klasickej, farebnej tube, z ktorej vydolujete aj poslednú kvapôčku produktu. A to ja rada!
Čo sa samotného obsahu týka, gélik je stredne hustej konzistencie, skvelo pení a je krááásnej modrej farby, plnej mikrotrblietok.

BALEA Shining Cocos sprchovací gél - konzistencia

Vôňa je síce mierne umelá, zároveň mi príde ale trošku pančnutá vanilkou a vyhovuje mi aj z toho dlhodobého hľadiska.
Toto sú ale len také omáčky okolo, že, poďme omrknúť účinok. 

BALEA Shining Cocos sprchovací gél - zloženie
BALEA Shining Cocos sprchovací gél - zloženie

Že sprcháč pokožku nesuší, to by snáď nikoho ani zaujímať nemuselo - pri mojom pravidelnom mazaní sa s vysúšaním pokožky nemám najmenší problém. Čo je ale v tomto prípade asi to najpodstatnejšie, to je sľubovaný shimmer, ktorý po absolvovaní voňavého zážitku v sprche má ostať tróniť na vašej pokožke. A ten sa, dámy a páni, vlastne vôbec, ale VÔBEC nekoná. Pretože ak niečo zmyjete vodou a nie je to extrémny držák typu sekundové lepidlo, tak to tou vodou aj naozaj zmyjete, že.

BALEA Shining Cocos sprchovací gél
BALEA Shining Cocos sprchovací gél

Čo dodať. Ak by som mala sprcháč hodnotiť ako sprcháč, tak super, bez problémov udelím aj absolutórium. Nedá mi ale nerýpnuť si do neexistujúceho shimmer efektu, keď už ho uvádza výrobca na obale celkom na veľko.
Ale zas, povedzme si na rovinu – trápi to niekoho za tie prachy??? :)
 
Tentokrát bez hodnotenia.

Skúšali ste tento sprcháč? Máte rady shimmeroidné záležitosti na vašej telesnej schránke? :)

- claire -

10 komentárov:

  1. Zkoušela, krásně voní a je za pár šupek:-) Třpytky mi stačí v tom samotném gelu, to, že nezůstanou na těle neřeším:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neskúšala a ani nevyskúšam. Ale kúpim dcére, tá sa bude vytešovať :)).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne tie trblietky ostávajú aj po sprche na tele a na opálenej pokožke to vyzerá suprovo.. Ale zase je pravda, že po ňom nie som žiarivá ako diskoguľa, to by mi už vadilo :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo, to fakt? :D A ja by som ich aj lupou mohla hľadať a na mne ani stopy!!!
      Mala som trblietavé telové mlieko a to bolo super, efekt sa mi moc páčil, ale pri tomto sprcháči trblietavý efekt nula...

      Odstrániť
  4. Kokosove veci nie su moje oblubene, takze toto ide mimo mna....a v kombinacii s trblietkami...heh, uz som na take stara :-):-):-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja nie!!! :D Ked su trblietky jemne, vyzera to efektne, ale v tomto pripade sa to celkom minulo ucinkom u mna...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...