pondelok 5. októbra 2015

RIMMEL Nude Collection by Kate Moss - balzam na pery

Drogérky a v podstate aj blogosféru v slovenských a českých luhoch a hájoch valcuje najnovší /či skôr posledný/ počin britskej neviemčieštefurtmodelky Kate Moss pre RIMMEL London v podobe nude kolekcie rúžov a lakov na nechty a to by som nebola ja, keby som ju aspoň v letku neomrkla aj naživo.
Bohužiaľ, musím povedať, že tentokrát nič pre mňa. U nás dostupné odtiene rúžov mi všetky prišli šialene mŕtvolkoidné a to ja poslednú dobu teda ozaj nerada. A keďže na nude lakoch na nechty som fičala naposledy možno za mojich študentských čias, jediným logickým dôsledkom tejto situácie bola kúpa osemstotridsiatehošiesteho balzamu na pery. No, mohla som si od huby urvať...
Ale okej, začnime obalom. Ten je vskutku elegantný a Claire Clairmont ako milovníčka najmä retro kúskov žiadny podobný vo svojej zbierke nemá, to je fakt.

RIMMEL lip balm
RIMMEL balzam na pery



K zloženiu vám toho veľa nepoviem, pretože na obale nie je a popravde, pátrať po ňom sa mi zrovna nechce. Balzam je bezfarebný, na perách nezanecháva žiadnu neželanú stopu a mne osobne pekne vonia. Tak čajíčkovo. Fakt ako nejaký umelohmotný ľadový čaj.
Potiaľto všetko dobre. Lenže to by sme sa nemohli dopracovať k účinku, že.

RIMMEL lip balm
RIMMEL balzam na pery



Lebo, dámy a páni, tento balzam mi účinkom nie tak celkom matne pripomína pekelný počin ďalšej vyložene dekoratívnej značky, zvaný bejbylips! Bohužiaľ... a najhoršie je, že ten prúser som tak trochu tušila.
Ako, ten účinok nie je zas tak tragický, ako to bolo v prípade BabyLips balzamov, ale vôbec sa nemôžem stotožniť s väčšinou blogeriek, ktorým balzam vyhovuje. Je síce pravda, že ja som asi dosť extrémny balzamíkový fajnšmeker, ale za mňa skrátka e-eee.
Balzam po perách kĺže rýchlosťou blesku a ja mám pocit, že mi na perách už zasa len sedí a svoju robotu si odvádza naozaj minimálne. Vďaka čomu ho patlem na pery tak v 10minútových intervaloch /ak mám žravú chvíľku, tak aj častejšie!/ a pri výlučnom používaní by som ho zlikvidovala možno za týždeň. Fuckt!!!

RIMMEL lip balm
RIMMEL balzam na pery
RIMMEL lip balm
RIMMEL balzam na pery




Napriek všetkým frfľačkám, balzam mi vďaka ochrannému faktoru 15 /ktorý mu ako jedna z mála vecí slúži ku cti/ robil spoločnosť na potulkách tatranskými chodníkmi a prežila som... Aj keď na druhú stranu, nepopierateľnú zásluhu na tom má pravidelné večerné patlanie megahrubej vrstvy môjho milovaného Rosebud Salve, takže vlastne neviem, čo tu idem chváliť...
Za mňa teda absolútne vylúčené, že sa k tejto vecičke ešte niekedy vrátim. Cena balzamu v čase nákupu v drogérke bola okolo 5 éčok, čo ako sorry, ale radšej si kúpim 5 jeleních lojov.

hodnotenie: 5/10

Čo vy a Kačina nude kolekcia? Máte z nej niečo vo svojich kozmetických taštičkách?


- claire -

20 komentárov:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dizajnovo sa popasovali dosť dobre ale výrobky oničom podobnú skúsenosť mám 😯

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ku kvalite ostatnych veciciek sa nevyjadrujem, ale odtienovo mi fakt nesedia... Mozno keby bol u nas dostupny ten najtmavsi odtien ruzu...

      Odstrániť
  3. Ja mám tie dva laky na nechty čo sú na prvom obrázku a som s nimi spokojná, ako so všetkými lakmi Rimmel, balzamy som ešte nemala, takže tam sa nemôžem vyjadriť...
    A krásne foto z Tatier!!! :-)
    R.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dik :).
      Laky Rimmel su fajn, z tych by som si este ako-tak vybrala...

      Odstrániť
  4. tento ma nezaujal ale z interbeauty som si doniesla toto cudo http://starostlivost-o-pery.heureka.sk/aviril-balzam-na-pery-s-vonou-visne-a-slivky-10-ml/ a je zatial velmi dobry :) cakala som hnusny alpovy oder ale vonia nadherne za slivkou a ceresnou...a ta cena, 1.10..no nekup to :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám z jejich nude kolekce rovnou dva odstíny rtěnek a za mně hodně povedený počin, vyhlídlý mám ještě lak na nehty z téhle řady a balzám mně taky lákal, ale teď tedy nevím, jestli ho mám ještě chtít:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako som napisala vyssie, ku kvalite ruzov sa vyjadrit neviem, kedze tie odtiene sa mi zdajuuu... celkom nevyhovujuce ;)
      Balzam kludne vyskusaj... mne sa napr. zdal slaby uz pri vyskusani testeru na ruke a kupila som aj tak, blondina, no :D

      Odstrániť
  6. Já na něj zase slyšela chválu, asi vyzkouším sama :D
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak jako jooo, tiez som nan citala same ody, preto som ho aj kupila, ze ;D
      Vyskusat isto treba, kazdemu vyhovuje nieco ine...

      Odstrániť
  7. Ja chci vyzkouset nejaky odstin rtenky.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nuž, bola som si ten zázrak obzrieť a stotožňujem sa s Tebou - je to strašnéééé. Tak bledé odtiene som už dávno nevidela. Nie som z nich vôbec nadšená a nemám chuť vyzerať ako mŕtvola :(((.
    Po domíňaní balzamu Tebou odporučeného http://www.aromatherapy.sk/balzamy-na-pery-rosebud-salve/brambleberry-rose-lip-balm/ som si dala kúpiť v BA ďalšiu verziu http://www.aromatherapy.sk/balzamy-na-pery-rosebud-salve/mocha-rose-lip-balm/ , tak uvidím aký bude.
    Tú Tvoju Tebou propagovanú verziu som ešte nevyskúšala.
    Kde si ich kupuješ teraz ? Ja som sa totiž od nich stala prudko závislou a musím mať doma vždy jeden kúsok v kúpeľni a pri každom umytí rúk zároveň krémujem pery :))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Leni, ja som si narobila zasobu asi na 5 rokov este z Americany ;D
      Uz nam napisanu recenziu na Brambleberry, coskoro na blogu. Inak myslim, ze sa daju zohnat len tam, kde si ich kupila Ty a potom v ceskom e-shope roseandlips.cz...

      Odstrániť
    2. Pokiaľ viem, Americana je už pasé :((:
      Kamošku som vyslala v BA kúpiť Bramblerry zase, ale nemali akurát, tak mi vzala Mocha Rose. Uvidím ....
      TEŠÍM SA Na Tvoju recenziu !

      Odstrániť
    3. jj, už je, bohužiaľ :-/
      Ja musím nutne vyskúšať VŠETKY, ale Rosebud Salve mám už druhý exemplár do zásoby ;)

      Odstrániť
  9. Na tuto kolekciu som bola velmi zvedava, ALE ruze su na mna mrtvolne, lak na nechty u mna prejde len v cervenej farbe (obcas sytoruzovej). Balzam som mala v ruke ale nejako ma nezaujal....takze tento krat pre mna vazne ze nic....chvalabohu:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak nejak ;). Z tych lakov by som este ako-tak vybrala, ale ruze vazne nepouzitelne...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...