utorok 24. novembra 2015

BALEA micka



Neviem ako vy, ale na toto som ja čakala už celé veky. Že prišla s micelárnou vodou déemkovská BALEA, bolo len otázkou času, mne to čakanie prišlo ale brutálne nekonečné. Nakoniec sme sa však dočkali a napriek tomu, že Déemka sa chystá poslať túto vecičku na testovanie, Claire Clairmont neodolala a po novinkovej micke chňapla okamžite, ako ju v regáli uvidela.

BALEA_mizellen_reinigungs_wasser

Micku som vzala aj napriek tomu, že je určená na zmiešanú a citlivú pleť, hoci pôvodne v mojom hľadáčiku bola tá na suchú. Tú som na predajni bohužiaľ nevidela a popravde ani som si nie istá, či nejaká bude – jej existencia je podložená v mojej hlave akurát nejasnou správou nie o konci sveta, ale o tom, že by mali byť dva druhy baleáckych miciek. No, necháme sa prekvapiť. V každom prípade, ani tá na zmiešanú a citlivú pleť nemusí byť pre mňa zlou voľbou.

BALEA_mizellen_reinigungs_wasser
BALEA micelárna voda
Začnime balením. Micka je VEĽKÁ /400ml/ a stojí niečo okolo 4 éčok. Čo je, povedzme si narovinu, megabenefit. Obal sa ako po funkčnej, tak aj po vizuálnej stránke vydaril a farebná kombinácia lahodí môjmu oku naozaj dosť.
Mrknite aspoň polovicou jedného očka na zloženie...

BALEA_mizellen_reinigungs_wasser_ingredients
BALEA micelárna voda - zloženie

...a následne môžeme prejsť k účinku.
Ak porovnáme micku od Baley s jej slávnou ružovou sesternicou od BIODERMY, odličovací účinok sa mi zdá o máličko slabší. Napriek tomu, nemám najmenší problém dostať dole z tváre všetko, čo z nej dostať chcem, aj keď ma to vyjde o kvapku viac snahy.
Trošičku mi opäť prekáža penivosť micky – ak odličujete prvým tampónikom, je všetko okej, ak ale šmrdláte tým druhým, trošku vám tá micka po ksichte lieta. Viete čo tým myslím. Nie je to furt také zlé, ako to bolo pri mojej /inak vrelomilovanej/ ZIAJI, ale skrátka trochu JE.
Ak by ste mali mierne masochistické sklony a nalejete si Balea micku do oka, poštipkávať samozrejme bude, ale to robí aj slávna ružová, že.

BALEA_mizellen_reinigungs_wasser
BALEA micelárna voda

Niekomu by eventuálne mohol prekážať aj pocit lepivosti, ktorý micka na tvári zanechá, mne osobne ale prekvapujúco tento „finiš“ v podstate vyhovuje, keďže mám pri ňom možno trošku nepochopiteľne pocit oveľa viac hydratovanej pleti, než je to pri iných, „nelepivých“ micelárkach.

BALEA_mizellen_reinigungs_wasser
BALEA micelárna voda

Takže suma sumárum, hoci sa môže zdať, že micka od Baley má hádam všetky negatívne vlastnosti, aké u micky NEchceme :D, mne v konečnom dôsledku celkom dosť vyhovuje – a, čo si budeme čo navrávať, cena je MEGABENEFIT, ako som už povedala. Takže za mňa určite veľké áno a ak sa naozaj na déemkovských pultoch objaví aj jej suchopleťová verzia, jednoznačne testujem ďalej.

Pozn.: Tak áno, existencia micky číslo 2 potvrdená. Bohužiaľ až po dopísaní tejto recenzie, ktorú sa mi, off course, už prerábať nechce :D. Snáď mi bude pre tentokrát odpustené.

hodnotenie: 8/10

Skúšali ste už túto micelárku? Videl niekto v Déemkách aj verziu číslo dva? ;)

- claire -


23 komentárov:

  1. neviem prečo, ale radšej ostanem naďalej verná zelenej biodermáckej a mojej obľúbenej dermacol :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zelená Bioderma je na mastnú/problematickú pleť, takže myslím, že toto by pre Teba vhodné ani nebolo, keď používaš túto...

      Odstrániť
  2. Pravdupovediac som sa sa po tejto micelárke nejako nepozerala a keďže mám celkom dosť citlivú a náročnú pleť, tak sa aj bojím experimentovať. Momentálne som si obľúbila modrú micelárku od Biodermy a ďalšia na rade je od Garnieru, ktorej sa akosi bojím :D (po Bioderme to bude mať veľmi ťažké)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Modrú Biodermu mám rada, bola to moja prvá micka :) Inak mám pleť tiež dosť citlivú, tak uvidíme, čo to urobí po čase, zatiaľ všetko okej...

      Odstrániť
  3. Momentalne pouzivam garniersku micku.Biodermu som nikdy nemala,pri tej cene sa mi otvara nozik vo vrecku :-):-)...micku pouzivam iba na docistenie ak naaaahodou zostane nieco po hydrofilnom oleji,tak sa mi naozaj nechce tolko investovat. Kedysi som mala aj niveacku a akosi nevidim rozdiel (pri pouzivani....). Dm micku som videla zatial iba tuto...ale musim sa priznat, ze som ani nejako extra nepozerala, ci maju aj inu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bioderma je fajn, pokiaľ máš s pleťou problémy, inak do nej príliš investovať netreba - aj keď, ak je akcia 500ml + 500 zadara, tak sa to po prerátaní aj celkom oplatí...
      Tú od Garnier som ešte neskúšala, takmer k tomu došlo, len som objavila túto baleácku :)...

      Odstrániť
    2. V nemeckej dm je aj ta druha micka

      Odstrániť
  4. Ešte som ju nezachytila a chystám sa na nákupy až začiatkom decembra, tak pokukám. I keď, som naštvaná, že som nevyhrala vianočný box :((((((((. Ani 1 zo 4, to nie je náhoda :(((((.
    Ja stále používam červenú Biodermu, vždy sa ku mne nejako dostane buď zadarmo alebo za lacno, tak uvidím či investujem do tejto.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako som už spomínala, tentokrát sa DM Box neušiel ani jednému z mojich troch JA, takže tiež nie som zrovna vytešená :)
      Červená Bioderma je super, ale zásadne len v akciách ;)

      Odstrániť
  5. Viděla jsem obě verze, ale pro mně by padala v úvahu tahle, pro smíšenou pleť. Chtěla si ji už koupit, ale nakonec jsem se přemluvila, že přece nebudu tak hrrr a počkám na nějaké ohlasy:-) Ale asi si ji pořídím, velké balení a nízká cena je něco, čemu se těžko odolává:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si ešte brúsim zuby na tú druhú verziu a uvidím, ak sa nič nezmení, tak možno pri nej aj ostanem a len občas prestriedam, za tú cenu mi fakt vyhovuje :D

      Odstrániť
  6. Já používám už léta micelárku od Biodermy a jsem s ní spokojená, takže se nejspíš nechystám zkoušet něco jiného :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som s ňou tiež maximálne spokojná /okrem ceny teda ;)/, ale ja si to zas neodpustím, vyskúšať niečo nové ;)

      Odstrániť
  7. Ja sa už na ňu teším. Ako som ju 1x videla na českých blogoch, už vtedy som sa na ňu tešila ,ani neviem prečo :D
    Súťaž o Syoss color refresher

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja mam rada micelarku Garnier a Mixa a ruzovou Biodermu se taky uz konecne chystam vyzkouset :) Tahle taky nevypada spatne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám trestuhodné medzery na beautyblogerku, ani Garnier ani Mixu som ešte neskúšala :)

      Odstrániť
  9. Ja mam rada micelarku Garnier a Mixa a ruzovou Biodermu se taky uz konecne chystam vyzkouset :) Tahle taky nevypada spatne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Už ju mám v hľadáčiku, len akosi som sa ešte nedostala na predajňu v poslednom čase. Zajtra to ASI (čítaj určite) napravím :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Pre ten lepivý pocit na pleti by som si ju asi nekúpila, to na micelárkach nemám rada, ak to robia, Nivea mi to robila tiež.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kedze pri tej niveackej som to ani nepostrehla, tak tuto asi fakt ani nekupuj ;D

      Odstrániť
  12. Garnier mi najviac vyhovuje po Bioderme.Bioderma je fajn no cena príliš vysoká.Garnier ružová na citlivú pleť je super :)A hlavne neštípu oči no samozrejme treba jej dávať primerané množstvo :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...